تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 53 از 76 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من اینو بگم و فرار کنم
    په په حتی کارت زرد هم میگرفت بازی بعدو از دست میداد
    حالا بگیم په په حقش نبوده.....
    مارسلو و آدبایور که حقشون بود
    راضی هستین په په کرت زد میگرفت و دوتا اخراجی میدادید؟
    یعنی الان مشکل همینه؟
    نکنه انتظار داشتید تو خونه خودتون حفظ توپ میکنید بیاید نیو کمنپ 3_4 بزنید اونم با نبود دوتا مدافعتون
    .
    .
    خداییش منطقی باشید بدون تعصب نظر بدین

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیه گو مارادونا: مسی مانند من فوتبال اروپا را به تسخیر خودش در آورده است

مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هر دو گل تیمش را وارد دروازه حریف کرد

سایت گل- دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، با ستایش از لیونل مسی اعلام کرد این ستاره جوان نیز مانند خودش باعث افتخار و غرور کشورشان هستند.

مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هر دو گل تیمش را وارد دروازه حریف کرد و بسیاری گل دومش را با گل هایی که مارادونا به ثمر رسانده بود، مقایسه کردند.

مارادونا در گفتگو با نشریه کلارین گفت:" نکته کلیدی اینجاست که ما دو آرژانتینی هستیم که فوتبال اروپا به به تسخیر خودمان درآوردیم در حالی که خیلی ها نمی توانند از رودخانه لا پلاتا رد شوند. من لئو را دوست دارم و هر بار بازی های او را می بینم، بسیار لذت می برم. دو آرژانتینی در قله. تصور کنید پله چطور فکر می کند."

سرمربی سابق آلبی سلسته همچنین از پاسخ دادن به این سوال که مارادونا بهتر بود یا مسی خودداری کرد و گفت:" چرا مارادونا یا مسی؟ ما هر دو یک کار را انجام داده ایم. من در زمان خودم بهترین بودم و مسی در زمان خودش. تنها در پایان جهان باید ببینیم چه کسی بهتر بوده، مارادونا یا مسی.

من با او در مورد تحمل کردن فشار ستاره بودن، داشتن بار مسئولیت یک تیم روی شانه ها و کنار آمدن با رسانه ها صحبت کردم. هرکسی زندگی خصوصی خودش را دارد. او فردی آرام و سالم است که روی کارش تمرکز دارد."

بارسلونا امشب مقابل رئال سوسیه داد قرار خواهد گرفت و مسی به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را همراهی کند. اما انتظار می رود او بتواند در دیدار برگشت مقابل رئال در نوکمپ به میدان برود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/30

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تصور کنید پله چطور فکر می کند."

این یک جمله ی دون دیگوی کبیر واقعا یک طرف .

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیه گو مارادونا: مسی مانند من فوتبال اروپا را به تسخیر خودش در آورده است

مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هر دو گل تیمش را وارد دروازه حریف کرد

سایت گل- دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، با ستایش از لیونل مسی اعلام کرد این ستاره جوان نیز مانند خودش باعث افتخار و غرور کشورشان هستند.

مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هر دو گل تیمش را وارد دروازه حریف کرد و بسیاری گل دومش را با گل هایی که مارادونا به ثمر رسانده بود، مقایسه کردند.

مارادونا در گفتگو با نشریه کلارین گفت:" نکته کلیدی اینجاست که ما دو آرژانتینی هستیم که فوتبال اروپا به به تسخیر خودمان درآوردیم در حالی که خیلی ها نمی توانند از رودخانه لا پلاتا رد شوند. من لئو را دوست دارم و هر بار بازی های او را می بینم، بسیار لذت می برم. دو آرژانتینی در قله. تصور کنید پله چطور فکر می کند."

سرمربی سابق آلبی سلسته همچنین از پاسخ دادن به این سوال که مارادونا بهتر بود یا مسی خودداری کرد و گفت:" چرا مارادونا یا مسی؟ ما هر دو یک کار را انجام داده ایم. من در زمان خودم بهترین بودم و مسی در زمان خودش. تنها در پایان جهان باید ببینیم چه کسی بهتر بوده، مارادونا یا مسی.

من با او در مورد تحمل کردن فشار ستاره بودن، داشتن بار مسئولیت یک تیم روی شانه ها و کنار آمدن با رسانه ها صحبت کردم. هرکسی زندگی خصوصی خودش را دارد. او فردی آرام و سالم است که روی کارش تمرکز دارد."

بارسلونا امشب مقابل رئال سوسیه داد قرار خواهد گرفت و مسی به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را همراهی کند. اما انتظار می رود او بتواند در دیدار برگشت مقابل رئال در نوکمپ به میدان برود.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/30

واقعا حرف مارادونا صحیح هست اگر مسی الان بهترینم نباشه تو تاریخ, فعلا بعد خود مارادونا دوم هست ولی مطمئا هستم با این سنی که داره راحت بهترین میشه :ایکس

2 گل مسی با گزارش گزارشگر کاتالانی خالی از لطف نیست

کد:
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چهار جلسه محروميت براي آقاي خاص

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، يوفا طي حكمي براي مورينيو چهار جلسه محروميت در نظر گرفته و در انتهاي اين حكم رسمي آورده است: مبلغ جريمه و احكامي كه احتمالا به اين حكم اوليه اضافه خواهد شد كه در تاريخ 18 ارديبهشت ابلاغ مي‌شود.
    چهار جلسه محروميت مورينيو در چهار بازي رسمي از ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود و او مربي هر تيم باشد بايد اين چهار جلسه را تحمل كند.

يكي به خاطر اعتراض به كارت زرد راموس و آلونسو، يكي به خاطر اظهارات خود در خصوص بازي رئال مادريد و بارسلونا، ديگري به خاطر توهين به يوفا و چهارمي به خاطر توهين به داور و جامعه داوري.
    در زمينه زمان و ميزان جريمه دقيق در برخي از سايت‌هاي خبري براي اطمينان از زمان آينده استفاده شده و اين حكم رسمي هنوز به رسانه‌هاي معتبر اروپايي به صورت رسمي ابلاغ نشده است.
    يوفا روز گذشته از رسانه اي شدن بيانيه خود به تاريخ 18 ارديبهشت ماه و پس از بازي برگشت دو تيم بارسلونا و رئال مادريد خبر داد اما پيش بيني مي‌شد كه زودتر از اين احكام قطعي اين سازمان به رسانه هاي نفوذ كند.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اینو بگم و فرار کنم
    په په حتی کارت زرد هم میگرفت بازی بعدو از دست میداد
    حالا بگیم په په حقش نبوده.....
    مارسلو و آدبایور که حقشون بود
    راضی هستین په په کرت زد میگرفت و دوتا اخراجی میدادید؟
    یعنی الان مشکل همینه؟
    نکنه انتظار داشتید تو خونه خودتون حفظ توپ میکنید بیاید نیو کمنپ 3_4 بزنید اونم با نبود دوتا مدافعتون
    .
    .
    خداییش منطقی باشید بدون تعصب نظر بدین
    اون کسی که منطقی نیست...!

1. مهم گرفتن نتیجه بود نه اینکه بازی بعدی چی میشد.

2. نمیدونم چرا دوستان بارسایی خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن، اون حرکت مارسلو و آدبایور بعد از اخراج په په بود که کاملا نشان دهنده ی عصبی شدن اونا از تصمیم داور بود + جواب تمارض های بی امان سروجیو!

3. تاکتیک مورینیو حفظ نتیجه تا دقیقه 60 بود، بعد از اون هدف حمله بود که دقیقا همون موقع په په اخراح شد... از تاکتیک های مربی خبر ندارین واسه خودتون پیش بینی بیخود نکنید.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اون کسی که منطقی نیست...!

1. مهم گرفتن نتیجه بود نه اینکه بازی بعدی چی میشد.

2. نمیدونم چرا دوستان بارسایی خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن، اون حرکت مارسلو و آدبایور بعد از اخراج په په بود که کاملا نشان دهنده ی عصبی شدن اونا از تصمیم داور بود + جواب تمارض های بی امان سروجیو!

3. تاکتیک مورینیو حفظ نتیجه تا دقیقه 60 بود، بعد از اون هدف حمله بود که دقیقا همون موقع په په اخراح شد... از تاکتیک های مربی خبر ندارین واسه خودتون پیش بینی بیخود نکنید.
    کسری جان آبرا خوبی ایسی ؟ همشهری ان تن بیمیره قبول کن بارسا یه سر و گردن بالاتره
    آخه چقدر ببریم شمارو مخلصیما

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پاک شود
    بحثها تموم شده الکی‌ کش ندیم
    Last edited by fr0st; 30-04-2011 at 16:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کدوم یک از بازیکنان منچستر کارت زرد دارند برای بازی برگشت با اشتوتگارد؟
    Last edited by alliniran; 30-04-2011 at 16:35.

داره خودمونی میشه VAHID321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

وای چی میشه بازی برگشت 3 هیچ ببریم اونوقت.........................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •