راستی من رزومه ندارم ! اخه هیچ سابقه کاری ندارم ؟
راستی من رزومه ندارم ! اخه هیچ سابقه کاری ندارم ؟
خب بالاخره پیش دوستی آشنایی، شرکتی باید کار کنی تا سابقه بشه.
رزومه رو برای کار ثابت در شرکت گفتم . چون کارت شبکه هست حتما باید تجربه عملی داشته باشی.
دوستان نظرتون در مورد ماهی فروشی (ماهی خوراکی. نه آکواریومی و تزئینی) چیه؟
پرس و جو کردم حداقل روزی 50 تا 70 کیلو میشه بفروشیم (حداقل)
حالا میخوام ببینم کسی اطلاع داره که چند درصدش سوده؟
جنس رو از کسی باید بخرم یا اینکه حمل و نقلش از بندر تا تهران هم با خودمه؟ در واقع منظورم اینه که به ماشین یخچالدار هم نیاز دارم یا اینکه کسانی هستند که کار توزیعش رو بر عهده دارن؟
شما تو کامپیوترت یک رزومه استاندارد فارسی و انگلیسی باید همیشه آماده داشته باشی تا برای کار و ادامه تحصیل ازش استفاده کنی و هر موقع لازم شد ویرایش کنی.
رزومه هم سابقه هست و هم توانایی بالقوه و مهارت و تحصیل که داشتید. همه این مدرکهایی که داشتید میشه رزومه و اگر چیزی رو توسعه دادید و سایتی درست کردی و...
رزومه یه بنده خدایی مدرک ICDL بود
یه کاری کن همه شرکتهای خدمات اینترنتی رو لیست کن و بهشون تماس بگیر و بگو رزومم رو میتونم فکس کنم یا یمیل هر موقع کسی رو خواستید م هستم و....
مثلا من خودم فن اوا کار میکردم و از همه مسائلشون خبر دارم میتونم بگم که محتمل شاید نتیجه بگیری چه دوران شادی بود یادش بخیر.
اره خیلی وقته تو فکرشم
امشب میشینم یه دونه توپش رو ردیف میکنم ،براتونم میزارم که عیبش رو بگید
راستی این لینک رو چک کنید ( پروفایل مایکروسافتم هست) :
این سایت دانشگاه پزشکی تهرانم تازه چیز کردن !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من متوجه نمیشم شما پزشک هم هستید؟ با این سن چطور استادیار شدید. دست من رو هم بگیر![]()
من تصمیم دارم که یه دفتر هواپیمایی بزنم که در کنار این کار امتیاز فروش بلیط های قطار و کشتیرانی رو هم بگیرم اما هیچ اطلاعاتی ندارم
تنها موردی که منو امیدوار میکنه به این کار اینه که یه سری از اقوام هستن که مدام به کشورهای خلیج سفر میکنن واسه کار (اقامت دارن اونجا)و خود اینها +دوستان و اشنایان فراوانی که دارن واسه من میتونه یه بازار کار خوب باشه + اقوامی که در چند شرکت دارم که هر ماه نزدیک به چند میلیون بلیط هواپیما واسه کارکنانشون میگرین که این هم میتونه یه بازار خوب واسه من باشه.
از دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید
که اصلا این کار جواب میده یا خیر؟
چه مشکلاتی من احتملا بر سر راه خواهم داشت؟
ایا در این کار لابی بازی هم وجود داره با شرکت های معتبر هواپیمایی؟(مثل ماهان ،اسمان،ایران ایر و...)
و...
متشکر
Last edited by yashgin128; 07-11-2011 at 19:00.
گفتم که اینو تازه هـــــک کردم !!
سلام
میخواستم یه کاری بکنم اما مطمئن نیستم
من حدود 3 میلیون پول دارم میخوام باهاش کار کنم
تحقیقی که کردم خیلی ها میگن برای سرمایه گذاری برو طلا بخر یا سکه بخر
من احساس میکنم با این کار پولم خیلی رشد نمیکنه
مثلا یه حساب کتاب که کردم دیدم تو 40-50 روز گذشته سکه فوقش 1000 تا 1500 رفته روش (منبع سایت مثقال)
مثلا من اگه 10 تا سکه بخرم فوقش تو 50 روز 15 تومن میره رو پولم که اونم معلوم نیت پس فردا نیاد پایین
دنبال یه چیزی میگردم که این خصوصیاتو داشته باشه:
1) کوچیک باشه
2) راحت خرید و فروش بشه
3) سود دهی اش خوب باشه
نمیدونم دقیقا چی میتونه باشه یه چیزی که بتونم بخرم و مثلا فرداش بتونم به مغازه داری جایی بفروشم و مثلا با هر بار خرید 5 درصد سود کنم
چیزی به ذهنتون میرسه؟>؟؟؟؟؟ ممنون میشم
ماهم یه زمانی اینا رو پرسیدیم آقا یه چیزی بگید دیگه دلمون گرفتسلام
دوستان در مورد شغل برنامه نویسی و طراحی وب سایت چی میدونید؟؟؟
چجور کاریه؟ بازار؟ در آمد؟سرمایه اولیه؟
Last edited by shahinfarasystem; 10-11-2011 at 10:41.
منم مدتی هست دنبال این کارم. لطفا از دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)