تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 335 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

یه چیزی میگم بهتون،ناراحت نشید....شما از هر طرف باد بوزه،همونطرف هستید....در عرض 2 ساعت چقدر جالب نظر افراد تغیر میکنه....

عزیز من رفتم تو این 2 ساعت 50 trailer و gameplay از هر کدوم دیدم(ناراحت نشودم)
    من هم battlefield رو دوست دارم هم cod موندم کدوم بهتره. تحقیق می کنم

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این PS3 IN GAME FOTAGE رو هر کسی میتونه به شات ها اضافه کنه به نظر من FAKE هست ...
    نه عزیز فیک نیست! این تریلر تو کنفرانس EA پخش شدش، منم دانلود کردم کیفیت بالاشو، تو 2 تا جا همینو می نویسه، ولی به قول "saeed_cpu_full" ممکنه ریل تایم نباشه...
    عزیز من رفتم تو این 2 ساعت 50 trailer و gameplay از هر کدوم دیدم(ناراحت نشودم)
    من هم battlefield رو دوست دارم هم cod موندم کدوم بهتره. تحقیق می کنم
    خوب پس آواتارتو بزار MW3، امضاتو بزار BF3 !! نظرت چیه !!؟

3. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه عزیز فیک نیست! این تریلر تو کنفرانس EA پخش شدش، منم دانلود کردم کیفیت بالاشو، تو 2 تا جا همینو می نویسه، ولی به قول "saeed_cpu_full" ممکنه ریل تایم نباشه...
    منظورم کلا شات ها نبود که FAKE هستند منم تریلر این شات ها رو دیدم منظورم این بود که این شات ها مربوط به نسخه PS3 نیستند و اون جمله رو فقط به شات ها اضافه کردن ...

5. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه o.city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

بخش آنلاین این بازی چه طوریه؟
    مثل بازی آنلاین battlefield 1942 هست که دو تیم تو یه نقشه در برابر هم دیگه بازی می کنن؟میشه توضیح بدید؟برای بازی آنلاین پچ اضافی داره؟

7. این کاربر از o.city بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بخش آنلاین این بازی چه طوریه؟
    مثل بازی آنلاین battlefield 1942 هست که دو تیم تو یه نقشه در برابر هم دیگه بازی می کنن؟میشه توضیح بدید؟برای بازی آنلاین پچ اضافی داره؟
    اصولا بازی های آنلاینی که تو این سبک هستند،همه همینجورین،یعنی اینکه یه مپ (که مثل در COD ، بزرگ،متوسط و کوچیک داره) اما خوشبختانه (بدلیل اینکه با 6-7 ساعت بازی تو هر مپ هم،حتی خیلی از جاهای مپ رو نمیشناسی) یا بدبختانه (بدلیل اینکه هر کمپری میتونه پدرتو در بیاره،و خیلیا با مپ خیلی گنده حال نمیکنن) این بازی مپ های این بازی فقط BIG هستند،حالا بعضی هاش خیلی بزرگ،بعضیاش بزرگ...در BF BC2 ،من خودم تا لول 31 رفتم،از 50 لول فکر کنم،(هر لول تو BFBC2 برابر 5-6 لول تو COD هستش،و من حدود 3-4 روز بازی داشتم تو آنلاین که به این لول رسیدم،یعنی مثلا بین ایرانی ها،نفر سوم بود)،چندین مد بود(در هر بازی هست) مثل Rush ، کانکوست،دیفند د ابجکتیو و، Squad و .... بود که خب اغلبشون هم به 2 مد Hardcore و Core تقسیم میشد،که Hardcore سخت بود مشخصا،سریع تر میمردید،دمیج بیشتری به بقیه میدادید و البته میگرفتیدو...... کلا برای بازی های آنلاین این جوری،باید CD key اوریج رو مثل از سایتی که تو اسپویلر گفتم بگیرید و بازی کنید....قیمتش شاید کمی بالا باشه،اما فکر کنم داره الان پیش فروش میکنه....در کل، مولتی بازی ها عمر بازی و جذابیت اون رو چند برابر میکنند،برای همین شایعه بود که حتی me3 هم مولتی داره...چون بازی رو بیشتر زنده نگه میداشت...بگذریم...مطمئنا هنگام انتشار بازی،در تاپیک بازی های آنلاین،طریقه کاکنت شدن رو مینویسن دوستان...

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این بازی مولتی بهتری داره من این یکی رو خیلی قبول دارم چرا چون بیشتر به جنگ واقعی شباهت داره تا سری cod که اصلا من باهاش حال نمیکنم توی همین سری cod چیتر ها و کمپر ها دهن ادم رو سرویس میکنن در صورتی که من bfbc2 بازی میکنم و از این چیزا توی بازی نمیبینم مپ بزرگ و زیبا وجود وسایل ...

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی مولتی بهتری داره من این یکی رو خیلی قبول دارم چرا چون بیشتر به جنگ واقعی شباهت داره تا سری cod که اصلا من باهاش حال نمیکنم توی همین سری cod چیتر ها و کمپر ها دهن ادم رو سرویس میکنن در صورتی که من bfbc2 بازی میکنم و از این چیزا توی بازی نمیبینم مپ بزرگ و زیبا وجود وسایل ...
    این یه مورد کاملا سلیقه هست،که البته دقت کنید تعداد نفران آنلاین،حتی در mw2 از bfbc2 بیشتره....یعنی محبوبیت بیشتری داره....اگر جنگ واقعی کسی بخواد،میره Flashpoint بازی میکنه....در cod ،در کل 3 نوع آدم وجود داره،راشر = خود من مثلا(با اسنایپ هم راش میکنم) ، کمپر ،و راش و کمپ (بهترین آپشن). اما در bf ،کلا 2 تا هستش: راش و کمپ + کمپر....با اسنایپ همیشه کمپ میکنن،راش خیلی کم دیده میشه،چون از بس جای کمپ داره،نیازی نیست....و چیتر....در Bb هم خیلی راحت میشه چیت کرد....

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

انگار فايده نداره !
    هر چي ميگي مآقا كل كل نكنين .. هر بازي توي تاپيك خودش
    انگار نه انگار !
    بعد از پست حامد پست 510
    باز هم كل كل كرديد ..
    چه وضعشه !
    در هر حال ..
    ايرادي هم نداره ميتونيد ادامه بديد .. ما هم پاك ميكنم و در صورت لزوم اخطار ....

12. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

میشه بگید اینکه میگن دشمناش ایرانیان شایعست یا واقعیت؟راستی یه سوالی واسم پیش اومد battlefield 3 ادامه ی battlefield 2 هست یا ادامه ی bfbc2 ??
    Last edited by Mool Tee; 09-06-2011 at 12:05. دليل: i know but dont telling

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

میشه بگید اینکه میگن دشمناش ایرانیان شایعست یا واقعیت؟راستی یه سوالی واسم پیش اومد battlefield 3 ادامه ی battlefield 2 هست یا ادامه ی bfbc2 ??
    شما کلا با یه گروه میجنگید ( حالت تروریستی ) که از سرتاسر دنیا توش هستن .. بعضی مراحل توی ایران هم دنبال میشه ولی تا حالا حرفی از اینکه دشمن ایرانی توش باشه نگفتن

15. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •