چون به فارسی نوشتنت گیر میدن و هم بچه گلی هستی دارم باهات شوخی میکنم![]()
چون به فارسی نوشتنت گیر میدن و هم بچه گلی هستی دارم باهات شوخی میکنم![]()
چند تا قابلیت جدید GTA IV :
Police database :اگر شما ماشین پلیسی رو بدزدین، می تونین به مرکز اصلی در ارتباط باشین .
Free Aiming Mode :
در این مورد بازی شما می توانید به هر جای ماشین شلیک کنین و در این مورد محدودیتی ندارین .
B-Bottom Camera Function:
در این مورد شما با نگه داشتن کلید B می تونین روی هدف قفل و فوکوس کنید.
Freindship Rating :
در این مورد شما با استفاده از تلفن علاوه بر گرفتن ماموریت، می تونید با دوستان خود رابطه برقرار کنید.
Enhanced Drunk Physics :
در این مورد Niko در برخورد و رفتار با محیط اطرافش خیلی بهتر عمل میکنه و خیلی به قول معروف گیج نمی زنه.
Rocket Physics:
این بدان معنا هستش که در این حالت بعد از شلیک راکت در یک زاویه خاص، این راکت مثل برخورد سنگ به آب عمل می کنه و خیلی واقعی تره.
Combat:
در این حالت شما می توانید پشت یک وسیله قایم شوید و ...
Enhanced Targeting:
در این حالت شما بعد از انتخاب هدف می توانید به خوبی بر روی قسمت های مختلفی از بدن هدف را به عنوان نقطه شلیک انتخاب کنید.
Hanging On:
این مورد تقریبا شبیه بازی Just Cause هستش و شما می توانید وقتی یکوسیله در حال حرکت هستش به اون اویزان شین و بعد هم به داخل اون برین والبته در این حالت راننده می تواند شما رو به طرفیت حرکت دهد...
خب اطلاعاتی جالبی از بازی پرطرفدار و جذاب GTA IV منتشر شده است که به شرح زیر میباشد :
1 - شرکت بازیسازی Rockstar Games امروز رسما اعلام کرد که دو ورژن مختلف از بسته های الحاقی ( Downloadable Content ) برای بازی Grand Theft Auto IV مدتی پس از عرضه ی رسمی بازی برای دو کنسول PS3 و XBOX360 منتشر خواهد شد . دارندگان PS3 و XBOX 360 میتوانند این بسته های الحاقی را از PSN و XBL دانلود کنند .
2 - همچنین دیروز خبری منتشر شد که مشخص میکند دلیل تاخیرهای متعدد و زیاد این بازی مربوط به نسخه PS3 این بازی بوده هست . سازنده ی این بازی اعلام کرده هست که کار سختی برای بهینه سازی و ساخت این بازی برای کنسول PS3 انجام شده هست . همچنین این شرکت اعلام کرده است که ساخت این بازی برای کنسول PS3 به مراتب سختر از XBOX360 بوده است .
با این حال در حال حاظر هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ساخت این بازی برای این دو کنسول بدون مشکل خاصی ادامه دارد .
همچنین به اعتقاد شرکت بازیسازی Rockstar تفاوتی میان نسخه XBOX360 و PS3 وجود نخواهد داشت . با این حال تا زمان عرضه ی این بازی تریلرهای متفاوتی از این بازی منتشر خواهد شد که نشانگر این موضوع خواهد بود ... .
این بازی به صورت همزمان برای این دو کنسول عرضه خواهد شد .
3 - در مورد شماره یک توضیحاتی دیگر نیز وجود دارد که به این ترتیب میباشد :
شرکت Rockstar رسما اعلام کرده است که برای کنسول XBOX360 بسته های الحاقی انحصاری ( Downloadable Content ) نیز منتشر خواهد شد . به عبارتی دیگر برای کنسول مایکروسافت یعنی XBOX360 دو Downloadable Chapters مدتی پس از عرضه ی بازی منتشر خواهد شد که برای کنسول PS3 منتشر نمیشود . بقیه Downloadable Content ها برای هر دو کنسول منتشر خواهند شد .
با اینکه هنوز در مورد این بسته های الحاقی اطلاعات بیشتری منتشر نشده است اما گمان میرود که Content ها شامل ماشین های جدید , اسلحه های جدید و البته شاید تعدادی ماموریت جدید باشد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شدت تشنه عرضه اين بازي هستم
ممنون از اطلاع رسانيتان
تصاویر جدید از Gta Iv
کد:
کد:
کد:
ببینم میشه به من بگید که چند وقت دیگه این بازی میاد
اون بالا نوشته است دوست عزیز تو اردیبهشت.
نقشه ی gtaiv هم امد:
سازنده ها گفتن این نقشه از gta 5 کوچکتر است ولی جزییات ان خیلی بیشتر هست و تعداد خانه هایی هم که میشه داخلش رفتم بیشتره.
Last edited by altair; 01-02-2008 at 11:06.
مجله آلمانی Computerbild-Spiele جزئیات جدیدی از این بازی را منتشر کرده که با هم میخوانیم:
-عابران یا مردم نسبت به کارهای شما واکنش های واقعی تری دارند.
-سیستم WASTED بازی به همان شکل قبل است یعنی وقتی شما در بازی مردید , بازی را از نزدیکترین بیمارستان در صبح روز بعد آغاز خوهید کرد.
-با یک دکمه به داخل ماشین می رود و با زدن مجدد دکمه , ماشین را روشن خواهید کرد.
- Niko در هنگام راندن موتور سیکلت , کلاه کاسکت به سر خواهد داشت.
-محیط بازی بسیار واکنش پذیرتر و زنده تر ساخته شده مانند سوراخ شدن به وسیله گلوله یا تاثیر انفجارها بر محیط بازی و ...
-شما در ماشینهایی که می دزدید می توانید چیز های مفیدی پیدا کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)