سعید !! تعجب میکنم میبینم اینهمه ادم ازت تشکر کردن ولی کسی دانلود نکرده
سعید رمز فایل فشرده چیه؟؟
سعید !! تعجب میکنم میبینم اینهمه ادم ازت تشکر کردن ولی کسی دانلود نکرده
سعید رمز فایل فشرده چیه؟؟
یعنی Tali رو هم فرستادی اون دنیانامرد
دوستان چند سوال داشتم : این رومانس که میگید یعنی چی و دوم اینکه آیا تو شماره سه اون Tali هم حضور داره یا نه
مهم نیست
بعضی ها این کتاب ها رو دارند و بعضی ها هم حوصله خوندن ندارند ( اون فایل صوتی کمیک به درد این افراد هم می خوره)
Pass : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی رومنس دیگه ( ابراز عشق بین دو عاشق از لحاظ روحی و جسمی )
Tali در نسخه 3 حضور داره ( آخ اگه این ماسک تالی رو بردارند زیرش رو ببینیم چی میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب دانلود میکنیم![]()
Mass Effect Conviction 2011
size : 4 Mb - Format : PDF - 10 Pages
داستان در مورد جیمز وگا و درگیری اون در امگا با baterian ها و چگونگی ورود او به نورمندی در ME3 است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------
Mass Effect Inquisition 2010
size : 4.5 Mb - Format : PDF - 9 Pages
داستان این کمیک در مورد Captain Bailey است که یک عضو C-sec در Citadel ـه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یکی از سیاره هایی که ازش دیدار میکنیم سیاره کوارین هاست. ماموریت اصلی که باعث میشه کوارین ها با ما در جنگ همراه شن اینه که بریم سیارشون رو از چنگ heretic ها در بیاریم . و بعدش بر میگردن اونجا و ماسکو بر میدارن. وچهره تالی رو میبینیم. مطمئنا مقر سرور گت هارو اگر نابود نکنیم در نسخه 2 روی روند صلح گت و کواریون ها تاثیر مثبت بالایی داره.
جالب بدونین کوارین ها برای رومانس کردن خیلی باید مواظب باشند. و باید طی یک سری عملیات طولانی اول هوای لباس خودشون رو با لباس پارتنر تطبیق بدن که احتمال بیماری هست! تالی تا بحال به کسی اعتماد نکرده و اولیش شپرده که تازه کلی انتی بیوتیک میخوره تا بتونه با شپرد باشه.
جالبه میراندا قبلا با جیکوب بوده و حتی توی یک ویدیو در مقر شادو بروکر نشون میده که وسط کار به جیکوب میگه بیا بریم.........
سعید دستت درد نکنه
Galaxy و Inquisition رو نداری؟
اوه پس چه شود
یک دنیا آدم کنجکاوه ببینه زیر اون چیه
تصور کن لحظه ای که داره ماسکش رو بر میداره یک آهنگ توپ گذاشتن با slow motion نشون میدن ( بعد میبینی سوسک میاد بیرون)
خدا کنه مارو نا امید نکنند
من تو ME2 تالی رو روی هوا نگه داشتم و بعد از رومنس بهش گفتم باید در مورد رابطمون بیشتر فکر کنم ، الان عکس اشلی رو میزه![]()
Galaxy کمیک نیست ، بازیه آیفونه
Inquisition رو که گذاشتم
Invasion هم به زودی
من با میراندام . تالی و جک اماده به رومانسن فقط باید با میری بهم بزنم. نمیدونم با میری بهم بزنم بر میگرده سمت اشلی یا نه.من قبله میری با منشیه روانس کردم میشه باهش تا اخر باشی. خیلی جالبه.
فکر کن تالی بره خونش بعد با شپرد قرار بزاره. بعد شپرد بره خونش ببینه کسی نیست بعد یهو از تاریکی تالی بیاد . مدهوش هیکلش بشی بعد یوهو که سرش میاد بیرون گربه باشه! khadji که تو اسکایریم بود!. البته فکر کنم شبی انسان درشون بیرن با بدنی خاکستری . مثل موجودات فضایی فعلی![]()
راستش من تو شماره دوش خیلی با اون Tlai ور رفتم و اگر باهاش خوب باشی فقط تو قسمت آخر بازی یعنی آخرین مرحله بازی Tali با Sheperd میرن تو اتاق و قبل از این که مشقول به کار بشنSheperd ماسک صورت Tali رو دار میاره ولی صورتش رو نشون نمیده
و بعد تا آخر بازی هم ندیدم که صورتش چه شکلیه حالا اگر شما دیدن یک عکس بزارید با هم ببینیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)