تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 403 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    من دیروز این گوشی رو به قیمت 214 سفید گرفتم
    اپدیت 2.1 هست ولی فارسی نداره
    باید چیکار کنم؟
    تنظیم صدای مسج یا تلفن کجاست؟
    یه آپدیت دیگه باید انجام بدی که فارسی بهش اضافه بشه.
    برای تنظیمات صدا برو به menu>setting>sound & display setting

2. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض اپرا و زبان فارسی

من گشتم 2 راه بود
    یکی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سری ام تو بعضی انجمنا نسخه جاواشو یرا آندروید دستکاری کرده بودند
    دوست عزیز من تو اون انجمن رفتم ولی اون قسمت که مربود به ایکس ریکاوری بود رو متوجه نشدم .میشه اینجا برام ساده تر توضیح بدید تا چکار کنم.
    متاسفانه من کابر مبتدی هستم.
    فقط شرمنده انقدر دردسر درست میکنم.

در آغاز فعالیت HellBrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    استاد این رام جدید رو تست کردید؟
    کی برا دان میزارید؟؟؟
    میخوایم از 2.1 به 2.2 بریم صبر کنیم یا اپ کنیم؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

11 روت کردن و نصب ایکس ریکاوری (Xrecovery) برای X8 اکسپریا شکیرا

دوست عزیز من تو اون انجمن رفتم ولی اون قسمت که مربود به ایکس ریکاوری بود رو متوجه نشدم .میشه اینجا برام ساده تر توضیح بدید تا چکار کنم.
    متاسفانه من کابر مبتدی هستم.
    فقط شرمنده انقدر دردسر درست میکنم.
    xRecovery لازمش نصبشه
    نصب XRecovery روشای مختلفی داره که بسته به اینه که کدوم روش رو گوشی جواب میده و راحت تره
    مثلا یه روش نصب برنامه ای مثل Flashtool رو رو پی سی
    بعدl usb debugging رو فعال میکنید و کانکنت میکنید به پی سی
    و هیچ کاری نمیکنید
    بعد از برنامه Flashtool
    گزینه Identify برای شناسایی گوشی
    بعدم روت
    وبعد روت نصب ایکس ریکاوری

یه روشم دیگم
    با نصبSuperOneClick روی پی سی
    با نصب rootexplorer روی گوشی
    چند تا فایلو انتقال میدی به c:/system/bin
    روش دیگم
    استفاده از نسخه Apk شو پیدا کنی و به راحتی نصب میکنی xrevoverio
    و بعد نصب ایکس ریکاوری
    گوشیو خاموش
    و روشن میکنید به محض دیده شدن نوشته سونی اریکسون دکمه back را چندین بار پیاپی فشار میدید
    گوشی وارد ایکس ریکاوری میشه
    بعد از اونجا اون فایلو نصب میکنی!!

من خودم گوشیو هنوز نه روت کردم و نه XRecovery نصب کردم
    لذا اطلاعات دقیقیتر یا روشهای ساده تری ام ممکنه باشه

پانیشر و دیگر دوستان اطلاعات دقیق تری حتما دارن
    Last edited by AMIRHJ; 08-04-2011 at 17:16.

6. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها من گوشیم اپدیت2.1 هست
    میخوام روت کنم ولی انجام نمیشه
    waiting for device میزنه
    debuging و کارای دیگرم کردم
    درایور گوشی رو هم دانلود کردم برای شناسایی گوشی ولی نمیدونم اونارو چیکار باید بکنم
    لطف کنید مراحل تصویری بزارید برای روت کردن
    مطمئنا خیلی ها مشکل منو دارند
    ممنون

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام من تو یه سایت خوندم تو این گوشی اگه مثلا" باتری 50% شارژ داره و شارژش کنید به باتری آسیب میرسونه .
    اين روش مربوط به باتريهاي ليتيومي و نسلهاي قبل از اونه
    باتري x8 از نوع lipo يا ليتيوم پليمر هست و تا جايي كه من اطلاع دارم اين روش شارژ كردن بهش آسيب ميرسونه.
    از طرفی اگه کابل USB رو به کامپیوتر هم وصل کنیم گوشی شروع به شارژ میکنه (برخلاف میل ما ) یعنی گوشی مثلا 88 درصد داره وقتی میزنیم به کامپیوتر و شروع به شارژ میکنه به باتری آسیب میرسه راهی واسه غیر فعال کردن این قابلیت سراغ ندارین؟؟

Li-Ion battery :باتری از نوع یون لیتیوم می باشد که معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است .

Li-Po battery :باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .

لیتیوم یون:
    1-قابلیت تراکم انرژی بالا
    2-ولتاژ عملیاتی بالا
    3-اصطلاح memory accumulation در این باتری ها صدق نمیکند. که نتیجه آن همان کاهش سریع عمر باتری میباشد و شامل حال این نوع باتری نیست.
    4-طول عمر بالا
    5-آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.
    6-وزن کم باتری
    7-احتمال بسیار پایین دشارژ شدن

لیتیوم پلیمر:
    1-در ساختار باتری خبری از مایع الکترولیت نیست ، در نتیجه چیزی به عنوان نشت در این باتری ها معنی ندارد/
    2-قابلیت ساخت در هر شکل و شمایل و سایزی
    3-امکان ساخت به عنوان باتری هایی بسیار نازک مانند ، 3.6V ، با ظرفیت 400 میلی آمپر ، که ضخامت آن به چیزی در حدود 0.5 میلی متر میرسد.
    4-باتری قابلیت تغییر شکل بالایی دارد و میتوان آنرا حسابی کج و خمیده کرد!(در منبع ذکر شده حداکثر تا 900! _البته واحدی براش ننوشته شده ، شاید 900 درجه!)
    5-امکان ایجاد ولتاژ بالا ، چند باتری با استفاده از مایع الکترولیت باید بصورت سری مورد استفاده قرار گیرند تا بتوان ولتاژ بالایی به دست آورد ، در صورتی که در باتری های پلیمری ، تنها در یک سلول آن ، میتوان این ولتاژ بالا رو بدست آورد.
    6-در قیاس دو باتری پلیمری و یونی با یک میزان ، باتری پلیمری ظرفیتی معادل دو برابر رقیب خود دارد.

- باطری لیپو نبایستی ضربه بخوره یا مستقیم زیر نور خورشید قرار بگیره، هرکدام از این موارد میتونه باعث اتش گرفتن باطری بشه، اگر باطری
    در اثر کرش یا سانحه ضربه خورد بهترین حالت اینه که باطری رو از نظر ظاهری بررسی کنید که باد نکرده باشه و یا پوسته باطری زخم یا سوراخ نشده باشه، اگر باطری زخم یا سوراخ شده باشه امکان اتشسوزی خیلی بیشتر میشه، در اینصورت باطری رو در یک محل امن که در برابر اتش ایمن باشه حداقل برای 1 ساعت نگهداری کنید، اگر باطری واکنشی نشون نداد بدلیل سوراخ شدن پوسته غیر قابل استفاده میشه و باید طبق روش خاص (بعدا راجع بهش توضیح خواهم داد) اونو معدوم کنید، استفاده مجدد از این باطری کاملا خطرناکه و امکان داره در همون شارژ اول باعث اتشسوزی بشه.
    -باطری لیپو نباید باد کرده بشه، این بادکردگی ممکنه در اثر کشیدن جریان بیش از حد و یا اورشارژ برای باطری پیش بیاد که اون هم خطر اتشسوزی رو داره.
    -محل نگهداری باطری لیپو بایستی حتی المقدور در یک ظرف ضد اتش و عایق جریان الکتریکی باشه مثلا یه قفسه فلزی که روی قسمت فلزیش سنگ و یا سرامیک گذاشته باشه
    -بیشترین احتمال خطر اتشسوزی در هنگام شارژ باطری وجود داره، فرض کنید شارژر شما خراب بشه و باطری اورشارژ بشه، برای همین حتما از شارژر مرغوب و با کیفیت استفاده کنید، شارژرتون باید حتما مخصوص باطری لیپو باشه و بتونه تعداد سل هارو بصورت اتوماتیک تشخیص بده، بهیچوجه از شارژر های معمولی برای لیپو استفاده نکنید، قبل از شارژ مطمئن باشید که تنظیمات شارژر رو دقیقا طبق مشخصات باطری تنظیم کردید، محل شارژ هم باید ضد اتش و عایق باشه.
    -هیچوقت باطری لیپو رو بعد از استفاده، داخل مدل رها نکنید، همینطور در داخل اتومبیل.
    -باطری لیپو برای محیط زیست بسیار مخربه و خطرناک، هیچوقت باطری رو با بفیه زباله های معمولی یکجا دور نریزید.
    -اگر به هر دلیلی خواستید باطری رو معدوم کنید اول باید اون رو کاملا تخلیه کنید تا ولتاژ باطری به صفر برسه، بعد یه محلول اب نمک بسیار غلیظ درست کنید و باطری رو به مدت حداقل یک هفته بذارید توی محلول اب نمک و بعد از اون میتونید باطری رو در جاهای مخصوص دفن باطری دفن کنید که البته ما تو ایران همچین چیزی نداریم و یا من ندیدم، اما میتونید بجاش در یک بیابان بی اب و علف زمینو بکنید و باطری رو اونجا دفن کنید.
    Last edited by AMIRHJ; 01-04-2011 at 16:55.

9. 4 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

سلام
    مرسی از همه دوستان که نظراتشون رو گفتند
    برام مفید واقع شد.
    تا 20 فروردین صبر میکنم تا شاید به گفته دوستمون crazymohamad یه کم ارزون تر شه گوشی
    5 تومنم 5 تومنه !

قیمت Samsung Galaxy Mini S5570 رو هم اگه کسی داره بگه لطفا

مرسی

داره خودمونی میشه alimirzaee38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میشه چندتا بازی واسه x8 بزارید
    هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید میشه لطف کنید و بگین که جی پی اس ایکس 8 بدون مشکل هست، منظورم تریال یا اینکه با اینترنت کانکت باشی با جی پی اس کار کنه یا کلآ آفلاین هست ؟
    Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

GPSـش هم آنلاینه هم آفلاین. برای آفلاین برنامه Maveric رو نصب کن نقشه هاشم دانلود کن.
    آنلاینشم که همون google maps
    میشه چندتا بازی واسه x8 بزارید
    هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم
    برو تو سایت pandaapp همه چی هست. هم برنامه هم بازی

14. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •