جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشه
جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشه
genuine یعنی اصیل و منظور ویندوز اصل هست.
سلام دوستان من حدودا 2 ماه پیش ویندوز 7 و نصب کردم
مشخصاتشم Winodows 7 ultimate servic pack 1
copyRighte 2009
بعد 1 15 روز فک کنم این درخواست کرک میداد بعد بالای ساعت میزنه build7601
کرک های زیادی رو امتحان کردم هیچ کدوم فایده نداشته
وقتی که یک کرک و نصب میکنم میزنه lویندوز سوسفول ..بعد ریست میشه ولی وین کرک نمیشه........
الان بااد چه کنم ؟
منم مشکلم شبیه شما بود
از صفحه قبل پست آقای جعفریان رو دنبال کنید حل میشه
من محض اطمینان ویندوز رو از حالت آپدیت اتوماتیک خارج کردم. واسه ما که هراز چند گاهی ویندوز جدید نصب میکنیم و ویندوزمون هم پر از پچ و کرک هست به نظرم آپدیت خیلی به درد بخور نیست....
با جدید ترین ورژن کرک ورژن های قبلی رو پاک کنید و آخریشو بزنید ببینید کار میکنه!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
پس چرا من که دائم ویندوز و برنامه هاموآپدیت میکنم تو این 1.5سال مشکلی برام پیش نیومده؟؟؟؟؟ویندوزم هم پر کرک و بازی هر چیزی که فکرشو بکنیده!
نمیدونم من یه بار کرک کردم و جنیون شد تا مدتی خوب بود تا اینکه یه روز دیدم گوشه دسکتاپ زده که جنیون نیست و Build 6700 یا همیچین چیزی... دسکتاپم رو ورداشت و یه صفحه ی سیاه و ..
واسه همین میگم ارزشش رو نداره مگه اینکه بتونین با این کرک از سایت مایکروسافت validate بگیرین که من نتونستم و بیخیالش شدم...
اقا این مشکلم حل شد فقط ladder و ک نصب کردم مطمان نیستم که این کار کرده باشه چون اون اولی و که گفتید و نصب کردم که اپدیت ا پاک شه بعد اون دیگه یه جور خودش اکتیو شد![]()
الان با خیال راحت میتونم اپدیت کنم ؟؟؟؟
یا که کار خاصی بااد انجام بدم ؟؟
![]()
خب ...من پایین سمت راست برام زده که نمیدونم چی چی ...منظورم دسکتاپمه ...
این جریانش چیه ؟؟
اگه دسکتاپتون مشکیه و پایین سمت راست نوشته BUILD 7600 و از این مزخرفات یعنی ویندوزتون اکتیو نشده و باید کرکش کنید!
اگه ویندوز اکتیو یا جنیون شده باشه باید وقتی روی my computer راست کلیک میکنید این شکلی شده باشه:
Last edited by wordist; 13-06-2011 at 06:56. دليل: حذف عكس با سايز نامناسب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)