سلام.ببخشید این گوشی ریپیت اهنگ داره؟ لطفا اگر داره بگید از کجا فعالش کنم.من هرچی گشتم پیدا نکردم
سلام.ببخشید این گوشی ریپیت اهنگ داره؟ لطفا اگر داره بگید از کجا فعالش کنم.من هرچی گشتم پیدا نکردم
سلام..اره داره ... وقتی تو برنامه پلیر رو صفحه کلیک کنید بالا سمت زاست نمایش میده
میدونید کد امنیتی این گوشی چیه ؟؟؟؟
سلام.
0000
سلام
من سامسونگ wave 5253 دارم. یه سوال داشتم.
اوایل من با وای فای گوشی خیلی راحت به مودم خونه وصل می شدم و اینترنت استفاده میکردم و خیلی راحت همه صفحه ها باز میشد و یاهو و فیس بوک هم لوگ این میشد.
اما الان یه مدته که وایرلس وصل میشه یعنی گوشی به راحتی مودم رو پیدا میکنه اما هیچ پیجی باز نمیشه. یه مدت لودینگ میمونه بعد اصولا دو تا هشدار میده یا میگه DNS failed و یا میگه No response.
مودم رو هم ریست کردم، رمز وایرلسو عوض کردم اما بازم درست نشد![]()
کسی نمی دونه مشکل از چیه و باید چکار کنم؟
سلام.
من یه مشکلی الان دارم با این گوشی.GT-5253
اونم این که یه هو خاموش شد و و قتی روشنش میکنم رو لود اولیه گیر میکنه.بوت نمیشه اصلا.
میشه راهنمایی کنید؟
من گوشیمو فلش کردم بعد زبان فارسیش پاک شد چیجوری میتونم درستش کنم؟ گوشیم wave 525![]()
با سلام به دوستان عزیز من میخواهم گوشی خودم فلش کنم اما دنبال درایور این گوشی هستم کسی میتونه درایور این گوشی برام پیدا کنه ولینگ برام بزار تا دانلود کنم
همینطور به مدیر ارشد این سایت خواهش میکنم اگه میتونه دریوار این گوشی برا پیدا کنه خیلی ممنون میشم![]()
یادش بخیر اینجا رو ساختیم ای خدا... کجان اون بچه های قدیمی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)