تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 179 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

والا به نظر من که با این کانفیگ اصلآ گرون نیست منم که عین همونی که گفتی دارم ازش کار میکشم فعلا که تپل راه اومده حالا نصفه راه جفتک بندازه نمیدونم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درخواست مشاوره خرید فقط در تالار مشاوره ، دوستان رعایت نکنید تاپیک بسته میشه .

داره خودمونی میشه hamed888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا نیما این مدل از 5010 دل سر هست ؟ چه از نظر ظاهر و سخت افزار ؟ منم سفارش دادم امشب به دستم میرسه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آیا این لپ تاپ رو میشه مدت زیادی به طور مستمر روشن گذاشت ؟ لطفا اگه کسی انجام میه بگه ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این مدل در بازار موجوده ولی بیرون نمبدن....
    کانفیگ این مدل اصلیت این مدل هست پس با 1 گیگ بالا پایین قیمت خراب نمیشه....
    این مدل 5742G تو بازار عکاسی پر فروش بوده....

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

والا من روزی 7-8 ساعت کارمیکنم و کار مونتاژ فیلمه
    همچین داغی که تو تاپیک بعضی افراد مگن نیست.....
    ولی با این رنج جنس مناسبی می تونی تهیه کنی...
    در ثانی لب تاب عمر روزانه داره خنک کار کنه بهتره

6. این کاربر از TohidFilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما هم امشب به دستمون میرسه . کیف هم روش باید بدن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

5

ما هم امشب به دستمون میرسه . کیف هم روش باید بدن ؟
    اقا نیما این مدل از 5010 دل سر هست ؟ چه از نظر ظاهر و سخت افزار ؟ منم سفارش دادم امشب به دستم میرسه ...

شما همتون اینترنتی میخرید که میگید دستون میرسه ؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حامد جان منظورت کدوم کانفیگ 5010 دل هست 5010 دل تا حالا 10 تا کانفیگ ازش دیدم من به شخصه 5010دل رو برای چند ساعت در اختیارم بود تست کردم اصلآ خوشم نیومد و 4 ماه پیش هم 3 تا از دوستام 5010 خریدن و اصلا راضی نبودن تا الان 2 تاشون DVD ROM سوزوندن یکیشونم همون روز اول هاردش مشکل داشت رفت به کل لپ تاپ رو عوض کرد از نظر کیفیت روی دل های زیر 1 تومن زیاد حساب باز نکنید بخصوص که گارانتی معتبری پشتش نیست شما کانفیک 5010 دلت و قیمتش رو بگو تا برات مقایسه اشون کنم مطمئن باش در شرایط برابر بازم acer حرف اول رو میزنه درضمن کیف روش نداره مگر اینکه فروشنده یکم گرونتر برات حساب کرده باشه که کیفم بهت بده

در مورد گرم کردن دستگاه این دستگاه اپتیموس داره _ که این خودش بزرگترین مزیته بخصوص توی مصرف باطری و عمر حرارتی دستگاه _ یعنی 2 تا کارت گرافیکی مجزا داره و فقط مواقعی که کار گرافیکی سنگین مثل بازی بخواین انجام بدید دستگاه به طور اتوماتیک روی گرافیک دوم که همون جیفورس 540 باشه سویچ میکنه و این گرمایی که ازش حرف میزنن مربوط به همون گرافیک جیفورس 540 هست واگرنه تا زمانی که گرافیک دوم شروع به کار نکرده اگه دستگاه شما 10 ساعت هم روشن باشه اتفاقی براش نمیافته تازه به فرض اینکه گرافیک جیفورس هم راه بیافته اولآ با کولپد مشکلتون کاملآ حل میشه ثانیآ حرارت آنچنانی نداره که فکر کنید حالا کوره آدم پزیه

10. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما همتون اینترنتی میخرید که میگید دستون میرسه ؟!!

scan me عزیز من اصلا به خرید های اینترنتی بالای 10000 تومن اعتقاد ندارم ! شاید خودتون بهتر بدونید این مدل یه کم بد گیر میاد بخصوص تو اصفهان . منم که یکی از دوستام مغازه داشت بهش گفتم برام بیاره که اونم امشب به دستش میرسه .. واسه همین گفتم سفارش دادم .

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

حامد جان منظورت کدوم کانفیگ 5010 دل هست 5010 دل تا حالا 10 تا کانفیگ ازش دیدم من به شخصه 5010دل رو برای چند ساعت در اختیارم بود تست کردم اصلآ خوشم نیومد و 4 ماه پیش هم 3 تا از دوستام 5010 خریدن و اصلا راضی نبودن تا الان 2 تاشون DVD ROM سوزوندن یکیشونم همون روز اول هاردش مشکل داشت رفت به کل لپ تاپ رو عوض کرد از نظر کیفیت روی دل های زیر 1 تومن زیاد حساب باز نکنید بخصوص که گارانتی معتبری پشتش نیست شما کانفیک 5010 دلت و قیمتش رو بگو تا برات مقایسه اشون کنم مطمئن باش در شرایط برابر بازم acer حرف اول رو میزنه درضمن کیف روش نداره مگر اینکه فروشنده یکم گرونتر برات حساب کرده باشه که کیفم بهت بده

در مورد گرم کردن دستگاه این دستگاه اپتیموس داره _ که این خودش بزرگترین مزیته بخصوص توی مصرف باطری و عمر حرارتی دستگاه _ یعنی 2 تا کارت گرافیکی مجزا داره و فقط مواقعی که کار گرافیکی سنگین مثل بازی بخواین انجام بدید دستگاه به طور اتوماتیک روی گرافیک دوم که همون جیفورس 540 باشه سویچ میکنه و این گرمایی که ازش حرف میزنن مربوط به همون گرافیک جیفورس 540 هست واگرنه تا زمانی که گرافیک دوم شروع به کار نکرده اگه دستگاه شما 10 ساعت هم روشن باشه اتفاقی براش نمیافته تازه به فرض اینکه گرافیک جیفورس هم راه بیافته اولآ با کولپد مشکلتون کاملآ حل میشه ثانیآ حرارت آنچنانی نداره که فکر کنید حالا کوره آدم پزیه
    ممنون از راهنماییت . منم از ظاهر 5010 زیاد خوشم نمیاد
    بعدشم من اصلا اهل گیم و بازی نیستم . نهایتش چند تا نرم افزار تخصصی رشته ی برق هستش و یه اینترنت و وبگردی

12. این کاربر از hamed888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب پس مشکلی نداری از نظر قدرت cpu خیالت تخت واسه برنامه های شما اصلآ کم نمیاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •