والا به نظر من که با این کانفیگ اصلآ گرون نیست منم که عین همونی که گفتی دارم ازش کار میکشم فعلا که تپل راه اومده حالا نصفه راه جفتک بندازه نمیدونم
والا به نظر من که با این کانفیگ اصلآ گرون نیست منم که عین همونی که گفتی دارم ازش کار میکشم فعلا که تپل راه اومده حالا نصفه راه جفتک بندازه نمیدونم
درخواست مشاوره خرید فقط در تالار مشاوره ، دوستان رعایت نکنید تاپیک بسته میشه .
اقا نیما این مدل از 5010 دل سر هست ؟ چه از نظر ظاهر و سخت افزار ؟ منم سفارش دادم امشب به دستم میرسه ...
آیا این لپ تاپ رو میشه مدت زیادی به طور مستمر روشن گذاشت ؟ لطفا اگه کسی انجام میه بگه ممنون
این مدل در بازار موجوده ولی بیرون نمبدن....
کانفیگ این مدل اصلیت این مدل هست پس با 1 گیگ بالا پایین قیمت خراب نمیشه....
این مدل 5742G تو بازار عکاسی پر فروش بوده....
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
والا من روزی 7-8 ساعت کارمیکنم و کار مونتاژ فیلمه
همچین داغی که تو تاپیک بعضی افراد مگن نیست.....
ولی با این رنج جنس مناسبی می تونی تهیه کنی...
در ثانی لب تاب عمر روزانه داره خنک کار کنه بهتره
شما همتون اینترنتی میخرید که میگید دستون میرسه ؟!!
حامد جان منظورت کدوم کانفیگ 5010 دل هست 5010 دل تا حالا 10 تا کانفیگ ازش دیدم من به شخصه 5010دل رو برای چند ساعت در اختیارم بود تست کردم اصلآ خوشم نیومد و 4 ماه پیش هم 3 تا از دوستام 5010 خریدن و اصلا راضی نبودن تا الان 2 تاشون DVD ROM سوزوندن یکیشونم همون روز اول هاردش مشکل داشت رفت به کل لپ تاپ رو عوض کرد از نظر کیفیت روی دل های زیر 1 تومن زیاد حساب باز نکنید بخصوص که گارانتی معتبری پشتش نیست شما کانفیک 5010 دلت و قیمتش رو بگو تا برات مقایسه اشون کنم مطمئن باش در شرایط برابر بازم acer حرف اول رو میزنه درضمن کیف روش نداره مگر اینکه فروشنده یکم گرونتر برات حساب کرده باشه که کیفم بهت بده
در مورد گرم کردن دستگاه این دستگاه اپتیموس داره _ که این خودش بزرگترین مزیته بخصوص توی مصرف باطری و عمر حرارتی دستگاه _ یعنی 2 تا کارت گرافیکی مجزا داره و فقط مواقعی که کار گرافیکی سنگین مثل بازی بخواین انجام بدید دستگاه به طور اتوماتیک روی گرافیک دوم که همون جیفورس 540 باشه سویچ میکنه و این گرمایی که ازش حرف میزنن مربوط به همون گرافیک جیفورس 540 هست واگرنه تا زمانی که گرافیک دوم شروع به کار نکرده اگه دستگاه شما 10 ساعت هم روشن باشه اتفاقی براش نمیافته تازه به فرض اینکه گرافیک جیفورس هم راه بیافته اولآ با کولپد مشکلتون کاملآ حل میشه ثانیآ حرارت آنچنانی نداره که فکر کنید حالا کوره آدم پزیه![]()
scan me عزیز من اصلا به خرید های اینترنتی بالای 10000 تومن اعتقاد ندارم ! شاید خودتون بهتر بدونید این مدل یه کم بد گیر میاد بخصوص تو اصفهان . منم که یکی از دوستام مغازه داشت بهش گفتم برام بیاره که اونم امشب به دستش میرسه .. واسه همین گفتم سفارش دادم .
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
ممنون از راهنماییت . منم از ظاهر 5010 زیاد خوشم نمیاد
بعدشم من اصلا اهل گیم و بازی نیستم . نهایتش چند تا نرم افزار تخصصی رشته ی برق هستش و یه اینترنت و وبگردی![]()
خوب پس مشکلی نداری از نظر قدرت cpu خیالت تخت واسه برنامه های شما اصلآ کم نمیاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)