در مورد دریافت سیگنال بستگی به منطقه خاصی که قرار دارید داره مثلا من تو یه اتاق دو دستی گرفتم گوشیو ردیف تو اون یک اتاقمون نگرفته خالی میشه
دوستدار شما یاشار
در مورد دریافت سیگنال بستگی به منطقه خاصی که قرار دارید داره مثلا من تو یه اتاق دو دستی گرفتم گوشیو ردیف تو اون یک اتاقمون نگرفته خالی میشه
دوستدار شما یاشار
خوفید بچه ها مال من هم اینجوری نمیشه
حالا جاهی دیگه هم تست می کنم باز بهتون می گم
خوب بچه ها خبر های جدید نیست ؟؟؟؟
آخه من الان جائی هستم ک دقیقا زیر آنتنه ایرانسلم
بازم اینجوریه
نمیدونم چیکارش کنم:(
سلام به همه
بالاخره خریدم. 320 تومن با گارانتی طلایی از تبریز. (اینجا پارس مایکروتل نمایندگی نداره!)
چند تا سوال:
چرا دسکتاپ من 3 تاست؟ مال یکی از دوستان 8 تا بود.
نمیشه برای هر دسکتاپ یک عکس جدا بذاریم؟
من قبل از اینکه بخرم، کیز رو نصب کرده بودم و چند تا برنامه هم دانلود کرده بودم. الان که گوشی رو وصل می کنم میگه کیز گوشی رو ساپورت نمی کنه. لطفا کمک کنین.
oخوب دوست عزیز مبارک باشه و امیدوارم لحظات خوبی رو با گوشی جدیدت داشته باشی
خوب اون ودیج بالی گوشی رو دستکتاپ رو بزن بعد گوشی رو بچرخون تا روتیت بشه و حالا تعداد دسکتاپ ها رو با علامت جمع زیاد و علامت منفی کم کن
خوب این مشکلت رو دوتان باید بگن من تا حالا همچین مشکلی نارم
خوب یک سوال گوشی رو در حالت عادی وصل می کنی به کامپیوتر وصل می شه و ویو رو می شناسه ؟
باسه هر صفحه هم من تاحالا همچین کاری نکردم فکر نکنم خود گوشی این کار رو بکنه باید خودت عکس ها رو اونجوری در بیاری
خوب بچه ها یکی کمک کنه
هادی جان مبارکه...
نمیتونی تو هر صفحه یه عکس بزاری...
قبل از اینکه کابل روبه کامپیوتر وصل کنی باید بری setiing / connecttivity / usb utilitues بعد یکی از 3 تا رو انتخاب کنی اگه میخوای تو رمت تبادل اطلاعات کنی باید mas storage بزنی...
سوالی بود درخدمتم
دوستدار شما یاشار
رفتم نمایندگی بازار موبایل ایران ولی ویو 2 نداشت گفت دو ماهه نمیاره شرکت
نمیدونم چکار کنم
همه جا گارانتی فرعی داشت
خوب یک چیزی مگه می شه خوب حالا انگار شده دیگه
اگه دوست داری بدون گارانتی بگیر ولی حواست باید باشه اون موقع چی می خواهی بگیری
البته اینجوری کارت سخت می شه بلید از همه بپرسی
Last edited by leon scott kendy; 12-07-2011 at 23:28.
سلام دوستای گلم
خوبید؟
منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
حالا میخواستم ازتون بپرسم که:
1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟
2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟
3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟
یه دنیا ممنون![]()
سلام داش علیچطوری؟ چه خبر؟
برای چی میخوای پول گارانتی بدی...ارزش نداره.منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
من که میگم بدون گاراتی بگیر خودمم همینکارو کردم...توصیه که شما خودت استادی واردی دیگه...فقط این کد رو بزن همه جاشو تست کن:#*0#*1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟
به نظر من همون رنگ اصلیش بهتر از سفید صورتی که تازه اومدست با کلاس تره.2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟
نوچ3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟
نوکرتمیه دنیا ممنون![]()
سوالی بود درخدمتم.
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)