تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 60 اولاول ... 343495051525354555657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    همه ی اینایی که شما گذاشتید را من خونده بودم اما اصلا اول بازی من گزینه ی private life یا مشابهش را ندارم تا تیکش رو نزنم
    و منظور از سوال اولمهم اینه که تو ترانسفر مارکت همه ی بازیکنا که برای فروش هستن از قدرت 70 به پایینتر هستن 2 فصله که اینطوریه یعنی وقتی سرچ میکنی که مثلا بازیکن برای فروش از قدرت 71تا مثلا 80 هیچ بازیکنی نیست اما وقتی سرچ میکنی 70 تا 80 بازیکن برای فروش فقط تا قدرت 70 هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    همه ی اینایی که شما گذاشتید را من خونده بودم اما اصلا اول بازی من گزینه ی private life یا مشابهش را ندارم تا تیکش رو نزنم
    و منظور از سوال اولمهم اینه که تو ترانسفر مارکت همه ی بازیکنا که برای فروش هستن از قدرت 70 به پایینتر هستن 2 فصله که اینطوریه یعنی وقتی سرچ میکنی که مثلا بازیکن برای فروش از قدرت 71تا مثلا 80 هیچ بازیکنی نیست اما وقتی سرچ میکنی 70 تا 80 بازیکن برای فروش فقط تا قدرت 70 هست
    توی ترنسفر مارکت معمولا بازیکنایی هستن که توی لیست فروش قرار گرفتن یا فقط یه سال از قراردادشون باقی مونده و بازیکن حاضر به تمدید قراردادش نیست
    اگه میخوای بازیکنای بالای 70 برو قسمت سرچ و اونجا بر اساس فاکتورایی که مد نظرته سرچ کن.

برای اون personal life هم وقتی یه سیو رو داری شروع میکنی،درست بعد ازینکه قسمت مربوط به کت و شلوار رو تعیین میکنی و میری صفحه بعدی،2تا گزینه توی صفحه جدید هستش
    یکی اینکه دستیار مالی داشته باشیو خودت فقط روی مسائل فوتبالی تمرکز کنی و پایینیش اینه که personal life نداشته باشی.
    اگر تیک گزینه دوم رو زده باشی دیگه نمیتونی کاریش کنیو باید یه سیو جدید شروع کنی ولی اگه تیکشو نزده باشی از مسیر زیر قابل دسترسیه

career......................personal life

آموزشای خود بازی رو هم بخونی بدک نیست،از کلیدای میانبر استفاده بکن تا توی وقتت صرفه جویی بشه
    Last edited by بردیا; 09-08-2011 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکلم من دارم
    نمیدونم باگ هستش یا نه ولی توی نسخه های قبلی منیجر هم این مشکلو داشتم
    وقتی فصل تموم میشه و آخر فصل بهترینای لیگ اعلام میشن بازیکن من به عنوان top rated player انتخاب میشه ولی توی قسمت فروش وسایل باشگاه برام میل میاد ازونجایی که هیچکدوم از بازیکنات موفق به کسب این عنوان نشدن پس آیتمایی که تو خریدی برای این بخش بی مصرفه و به خیریه اهدا میشه.
    .
    .
    .
    پی نوشت:با فرانکفورت قهرمان بوندسلیگا شدم در سومین فصل.
    فصل اول پنجم شدم،فصل دوم سوم و فصل سوم هم اول شدم.
    فکر نمیکردم که اول بشم ولی لورکوزن خیلی واداد توی هفته های آخر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بردیه همه ی بازی ها رو 3D میبینی یا Text Mode ؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا خیلی ممنون
    رفتم پیدا کردم گزینه دوم رو تیک زده بودم
    حالا رفتم تو فیورنتینا و با پلی که از اون ترفند بدست آوردم باشگاه رو خریدم
    الان خیلی پول دارم و میخوام یه تیم خفن بسازم
    الان یعنی هر چی خرج کنم تموم نمیشه؟؟
    و ا الان که باشگاه رو خریدم و اخراج نمیشم از تیمهای دیگه بهم پیشنهاد میاد؟؟اگه بیاد این باشگاهی رو که خریدم چی میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیه همه ی بازی ها رو 3D میبینی یا Text Mode ؟
    نه من همیشه با text mode بازی میکنم چون 3d فقط وقت آدمو الکی میگیره
    بعدشم تسلط آدم روی تیم و مسائل تاکتیکی روی TM به نظر من خیلی بیشتره

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

یه مشکلم من دارم
    نمیدونم باگ هستش یا نه ولی توی نسخه های قبلی منیجر هم این مشکلو داشتم
    وقتی فصل تموم میشه و آخر فصل بهترینای لیگ اعلام میشن بازیکن من به عنوان top rated player انتخاب میشه ولی توی قسمت فروش وسایل باشگاه برام میل میاد ازونجایی که هیچکدوم از بازیکنات موفق به کسب این عنوان نشدن پس آیتمایی که تو خریدی برای این بخش بی مصرفه و به خیریه اهدا میشه.
    .
    .
    .
    پی نوشت:با فرانکفورت قهرمان بوندسلیگا شدم در سومین فصل.
    فصل اول پنجم شدم،فصل دوم سوم و فصل سوم هم اول شدم.
    فکر نمیکردم که اول بشم ولی لورکوزن خیلی واداد توی هفته های آخر
    باگ نیست؛
    می دونی چیه، چن هفته مونده نموم بشه لیگ، ازت می پرسه احتمالش هست که فلان بازیکنت بشه بهترین بازیکن فصل؛ بعد ازت میخواد تعداد merchandise مشخص کنی؛
    اینی که میگه باید بدی به خیریه، واسه خاطر اینه که بازیکنت نشده بهترین... یا اینکه اون تعدادی که سفارش دادی زیاد بوده و فروش نرفته...

قهرمانیت مبارک...

پ.ن. اگه فرانکفورت ُ سالهای قبلی که تو بازی ورزشگاهشو داشت (commerzbank) می گرفتی حالش بیشتر بود...
    خیلی استادیوم باحالی بود... (بازی ایران - پرتغال تو 2006 اونجا بود؛ 2 سال پیش هم مدونا کنسرت گذاشته بود اونجا که چمنش داغون شد و باعث شد بعد کلی سال، یکی از بازیهای بوندسلیگا بیفته عقب...)

پ.ن. 2. من همش 3d بازی می کنم و به نظر من تموم کیفش به همینه...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

اقا خیلی ممنون
    رفتم پیدا کردم گزینه دوم رو تیک زده بودم
    حالا رفتم تو فیورنتینا و با پلی که از اون ترفند بدست آوردم باشگاه رو خریدم
    الان خیلی پول دارم و میخوام یه تیم خفن بسازم
    الان یعنی هر چی خرج کنم تموم نمیشه؟؟
    و ا الان که باشگاه رو خریدم و اخراج نمیشم از تیمهای دیگه بهم پیشنهاد میاد؟؟اگه بیاد این باشگاهی رو که خریدم چی میشه؟؟
    یعنی چی تموم نمیشه؟
    خب نوشته که چقدر پول دارین و طبیعتا هرچقدر خرج کنین، به همون مقدار ازش کم میشه...
    +
    وقتی که باشگاهو خریدین، دیگه اخراجی در کار نیست. منتها ممکنه تیم های دیگه بهتون پیشنهاد بدن، که در اون صورت شما باید اول باشگاهو بفروشین، بعد هم می تونین برین به اون تیم ها...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باگ نیست؛
    می دونی چیه، چن هفته مونده نموم بشه لیگ، ازت می پرسه احتمالش هست که فلان بازیکنت بشه بهترین بازیکن فصل؛ بعد ازت میخواد تعداد merchandise مشخص کنی؛
    اینی که میگه باید بدی به خیریه، واسه خاطر اینه که بازیکنت نشده بهترین... یا اینکه اون تعدادی که سفارش دادی زیاد بوده و فروش نرفته...

قهرمانیت مبارک...

پ.ن. اگه فرانکفورت ُ سالهای قبلی که تو بازی ورزشگاهشو داشت (commerzbank) می گرفتی حالش بیشتر بود...
    خیلی استادیوم باحالی بود... (بازی ایران - پرتغال تو 2006 اونجا بود؛ 2 سال پیش هم مدونا کنسرت گذاشته بود اونجا که چمنش داغون شد و باعث شد بعد کلی سال، یکی از بازیهای بوندسلیگا بیفته عقب...)

پ.ن. 2. من همش 3d بازی می کنم و به نظر من تموم کیفش به همینه...
    بابا بازیکنم شده بهترین بازیکن،من محض احتیاط رفتم چک کردم توی تمام لیستا
    بازیکنم player of the year شده،best rated player هم شده.
    آیتمایی که برای قهرمان شدن تیمم گرفتم توی انبار مونده ولی اونایی که مال بهترین بازیکن هستش رو ردمیکنه بره همیشه

استادیومش هنوز هم همون کومرزبانک هستش البته من ظرفیتشو از 51هزار رسوندم به 80هزار
    .
    .
    .
    کلی پیشنهاد وسوسه انگیز داره برای بازیکنام میرسه که برای یه بازیکن 9ستارم 30میلیون یورو بهترین پیشنهاد بوده
    بهترین مدافع راستم هم حاضر به تمدید قراردادش نیست و اینجاست که آینده نگری من جواب داده
    میچل وایزر مدافع راست تیم ملی نوجوانان آلمان رو توی سن 16سالگی خریدم و 3سال تموم توی تیم رزرو باشگاه بهش بازی دادم تا الان لولش رسیده 77 و حالا وقت بازی دادن بهشه و بازیکن ازخود راضیم رو هم میفروشم

3d مال من خرابه،بازیکنا استیل بازیکنای فوتبال دستی رو دارن،یعنی همشون دستاشون از 2طرف بازه

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

بابا بازیکنم شده بهترین بازیکن،من محض احتیاط رفتم چک کردم توی تمام لیستا
    بازیکنم player of the year شده،best rated player هم شده.
    آیتمایی که برای قهرمان شدن تیمم گرفتم توی انبار مونده ولی اونایی که مال بهترین بازیکن هستش رو ردمیکنه بره همیشه

استادیومش هنوز هم همون کومرزبانک هستش البته من ظرفیتشو از 51هزار رسوندم به 80هزار
    .
    .
    .
    کلی پیشنهاد وسوسه انگیز داره برای بازیکنام میرسه که برای یه بازیکن 9ستارم 30میلیون یورو بهترین پیشنهاد بوده
    بهترین مدافع راستم هم حاضر به تمدید قراردادش نیست و اینجاست که آینده نگری من جواب داده
    میچل وایزر مدافع راست تیم ملی نوجوانان آلمان رو توی سن 16سالگی خریدم و 3سال تموم توی تیم رزرو باشگاه بهش بازی دادم تا الان لولش رسیده 77 و حالا وقت بازی دادن بهشه و بازیکن ازخود راضیم رو هم میفروشم

3d مال من خرابه،بازیکنا استیل بازیکنای فوتبال دستی رو دارن،یعنی همشون دستاشون از 2طرف بازه
    منظورم این بود که تا یکی دو سال پیش، استادیوم فرانکفورت رو به صورت واقعی و دقیق شبیه سازی شده داشته... (مثل آلیانس، وستفالن، ولتینس، المپیک برلین، ...)
    +
    من خودم همش لیگ رزروُ فعال میکنم واسه خاطر همین چیزا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •