دوست عزیز اولا این موتور ها زیاد جالب نیستن ...
ثانیا شما باید گواهینامه داشته باشی واسه اینا !
اگه بدون گواهینامه میخوای گازی مدل مارال بگیری بهترین مارکشه... عمر بسیار بالایی هم داره مصرفش هم بدک نیستبدک نیست ها !
![]()
دوست عزیز اولا این موتور ها زیاد جالب نیستن ...
ثانیا شما باید گواهینامه داشته باشی واسه اینا !
اگه بدون گواهینامه میخوای گازی مدل مارال بگیری بهترین مارکشه... عمر بسیار بالایی هم داره مصرفش هم بدک نیستبدک نیست ها !
![]()
Last edited by Mobham69; 11-03-2013 at 23:19.
دوستان سلام
بودجه ام حدودا 1 تا 2.5 هستش از بازار هم کمی خبر دارم اما اگر بشه اولویتم با موتور صفر هستش
به نظرتون چیز خوبی میشه خرید یا نه
برای من کم خرج بودن موتور و کم لرزش بودنش موقع سرعت مهمه و اینکه بشه روش طلق سوار کرد (طرح ریس کثیر و این مدلی نباشه)
اگر نمیشه نو خرید و میخوایید کارکرده پیشنهاد بدید من نمیخوام حتما همه پولم رو خرج کنم پس حداقل توقعاتم که بالا نوشتم رو برآورده کنه کافیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
واسه چه کاری میخوای شما ؟
ممنون جواب دادیدو شرمنده دیر جواب دادم
برای رفت و آمد به سر کار و گردش با دوستان و ...
دشمنات شرمنده باشن ...![]()
اگر بخوایم مصرف سوخت رو در نظر بگیریم و یه خورده زیبایی میشه از انواع موتور هایی مثل ( شوکا , پیشرو , زیگما ) نام برد .
البته اگر بند قیافه و مصرف نیستید انتخاب های بیشتری دارید ولی در کل توی این سبک موتور خرید کنید خوب هست .
البته در مورد طلق باید بگم که هم از زیبایی موتور کم میکنه و هم در سرعت در نتیجه مصرف سوخت هم یه خورده زیاد میشه ( پس من پیشنهاد نمیکنم ) .![]()
سلام دوستان عزیز
میخوام یه طرح ویو با این شرایط بخرم میشه کمکم کنید که ایا خوبه
رادیسون کبیر
مدل 91
8 ماه پارکینگ بوده(به خاطر همین زیاد نرفته)
1200 قیمت ابی رینگ دار
سلام من یک موتور 250سی سی دارم ظاهرش خیلی تمیز ولی موتوریش داغون شده میخوام یک موتوری 150سی سی بگیرم سوار بدنه ی 250 کنم راهنماییم کنید با تشکر
سلام دوستان
من تا حالا موتور داشتم ولی برای کارم الان مجبورم موتور داشته باشم ، راهنمایی کنید یه موتور خوب بگیرم ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم !!!!
سلام
میشه لطفا موتور 75 cc خوب معرفی کنید؟
با قیمت...
دوستان این موتورهای گازی CPI 110 که حدود 1800 قیمت دارن چطور هست؟
شبیه اینه ولی پشتش سبد داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)