با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟
با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟
گوشیو دیروز گرفتم الان ببرم قبول نمیکنه؟؟؟
چه جوری رام نصب کنم؟؟؟
ببر شاید قبول کنه یعنی باید قبول کنه ولی بازم باید دید چجور ادمیه
الان میبرم پیشش ببینم چی میشه...
آره ببر ببین چی میشه
--------------------------------
ای بابا مثل اینکه این دیفای هم ...![]()
دوستان توصیه میکنم که وقتی گوشیرو میگیرین از جای مطمئن باشه و همه چیزش رو تست کنید . البته این مشکل کلید پاور فکر نکنم زیاد مهم باشه که دوستمون گفته . و تا حالا گوشی ها مشکلی نداشته .
قبل از اینکه اطلاعاتتون در مورد گوشیتون و آندروید بالا نرفته دست بکار ریختن رام جدید نشید .
حتی الامکان منتظر رام اصلی موتورولا باشین که تا چند وقت دیگه میاد . هر چند همین 2.1 هم عالی کار میده .
وقتی گوشیرو گرفتین هر بلایی سرش نیارین به این دلیل که گوشیه مقاومی هست /
قرار نیست که شما این گوشی رو میخرین هر روز بندازینش تو آب
خدایی نکرده از شانس بد یه طوریش نشه . هر چند من خودم چندین بار این کار ها رو باهاش کردم و هیچ مشکلی نداشت![]()
از این گوشی عالی به خوبی استفاده کنید و لذتش رو ببرین چون به خوبی میتونه با گالاکسی که اینقدر تعریفشو میکنن رقابت کنه .
موفق باشید![]()
سلام دوستان من یه اشنا گیر اوردم که سر مهماندار هواپیما هست میخوام بدم اون ببره دبی و بده تا برام درستش کنن ولی توی اینترنت که گشتم این ادرس رو از نمایندگی تعمیرات گیر اوردم ولی دقیق نیست و میخوام مطمئن بشم که ادرس درست هست و اگر کسی میتونه ادرس دقیقش رو برام گیر بیاره که این بنده خدا اشنامون نخواد بگرده دنباله ادرس
این ادرسیه که من گیر اوردم:
United Arab Emirates
Motorola UAE
City Tower II, 13th Floor
Sheikh Zayed Road
Dubai
United Arab Emirates
Telephone: +971 4 33 15 111
پسر چه جای دوری داری بنده خدا رو میفرستی . من خودم اقامت دبی دارم اتفاقا یک بلک بری سوخته هم دارم میبرم دبی که تعمیر کنم !! شیخ زاید که یک خیابون نیس تقریبا مثل ولی عصر میمونه البته 8 بانده!! نمیدونم دفی رو اتصالات معرفی کرده یا du . من هنوز نمیدونم مشکل دقیقت چیه میتونی مختصر بگی چی شده و چکار کردی؟
تو نقشه نگاه کردم اگه اشتباه نکنم این آدرس بعد ار برج دبی میوفته که اگه ماشین نداشته باشی رفتنش سخته
گوشیو بردم گرفت درست کرد...
ولی وقتی برگشتم خونه از جیبم درآوردم دوباره همون جوری بود...
باز باید فردا ببرم پیشش...
چه قیمت خوبی این میله 2 رو میدن 500 تومن که قیمت مناسبیه
اگه گیرم بیاد به جا دیفای این گوشی رو میگیرم ولی به باتریش اعتماد ندارم و وزنش یکم سنگینه
چقدر از دیفای بد گفتین تو دلم شک افتاد که بخرمش !! الان 3 نفر خریدن که 2 نفرشون مشکل دارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)