من هم نمیدونم اگه میشه توضیح بدیداینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
مرسی
من هم نمیدونم اگه میشه توضیح بدیداینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
مرسی
بابا ترو خدا چقدر شما هم پیگیر این قضیه هستید به زندگیتون بچسبید هروقت اومدید چه بدونید و ندونید نمیتونید کاری بکنید تنها کاری که میتونید بکنید زندگی روزمره و درارودن یه لقمه نان واسه خانواده باشید بیخود ترس به دل خودتون راه ندید خدا رو چه دیدید شاید ماهم پیر شدیدم و بعد از ما هم تا چندین یا چندصد سال ... ادامه داشته باشه زندگی
روز از نو زندگی از نو
با سپاس
همیشه دلم واسه امریکای بیچاره می سوزه.این همه به جهان بشریت خدمت می کنه اخرشم این دستمزدشه!یکی می گه از عراق لوله نفت کشیده به امریکا.یکی می گه ... .ای باباولش کن اصلا
فکر کنم منظور شما از اینکه ایران در وسط جهان ه تا حدودی هم به گوگل ارث ربط داره...
گوگل ارث رو هم وقتی باز میکنی در مرکز کره زمین، ایران قرار گرفته...ولی با قبول وسط قرار گرفتن ایران، چه ارتباطی پیدا میکنه به منطقه مهم بودن جهان؟ هر چیزی که وسط ه الزامآ مهمه به نظر شما؟ به نظر من یکی از مهمترین نقاط کره زمین آمریکای جنوبی و جنگلهای آمازون ه...و دولتی که به اونجا تسلط داره موقعیت مهمی داره،
میتونه 5 تا بمب اتم روی آمازون بندازه ریه های کره زمین رو فلج کنه، اتوماتیک وار دنیا رو به نابودی خواهد رفت...
به نظر من که خیلی جاهای مهم توی کره زمین هست، حالا ایران 5 تا بشکه نفت داره، قرار باشه مهمترین مرکز عالم باشه منطقی نیست فکر کنم.....
متوجه منظورتون از آخرالزمانی هم که میگید نشدم.....
تنها دلیلی که ادم هایی که توی خاور میانه داخل ادم حساب میشن،با تمام توحشی که دارن،هیمن نفتشونه!! هیچ کار مهمی برای دنیا نکرده خاور میانه که بخوایم بگیمیه نقطه ی استراتژیک هستش!!درسته این حرف من ارزش علمی نداره اما نشون دهنده موقعیت حساس خاورمیانه هست!
فکر کنم که شما یه نکته رو در نظر نگرفتین: زمین گرده!! مگه میشه؟! این عکسیکه شما گذاشتی،زمین رو صاف در نظر میگیره که میشه وسطش رو تعیین کرد!!خوب شما یه نقشه بکش که وسط امریکاست،شرقش اروپا و غربش اسیا!! اونوقت امریکا میشه مرکز!!مثلا خیلی مزخرفی زدم،ولی همونطوری که خودتون هم گفتین،این عکس ارزش علمی نداره!!اما این عکس رو نگاه کنید.منظورم تقریبا اینه
چجوری حساب کردین؟!هر کی بتونه خاورمیانه تسلط داشته باشه-انگار روی شاهرگ دنیا تسلط داره!
حمله ی ناین الون به همین سادگی نیست!!! 3 هزار نفر ادم بیگناه،در درست حسابی ترین کشور دنیا کشته شدن!!کشوری که یه غول اقتصادی،نظامی و علمی هستش....سال 2001: حوادث 9/11 و در همان سال حمله ناتو به رهبری آمریکابه افغانستان
مثل این میمونه که با سیلی زد تو گوش همه ی مردم امریکا....
حمله ی به افغانستان،در ادامه ی حرکت خود افغان ها و تلاش اونها برای رهایی از دست طالب ها بود که در دورانشون حتی تی وی و رادیو هم داشتنش جرم بود!!میزان عقب ماندگی این کشور در حدی هستش که هنوز نمیتونن رانندگی زن رو قبول کنن!!
صدا میه بلوف کرد...ناتو هم ریخت سرش...دیکتاتوری صدام و برچیده شدنش،برگ زرینی در افتخارات جرج بوشه به نظر من!!چون یکی از سنگدل ترین دیکتاتورها رو از میان برداشت...مردم عراق،نفس راحتی میکشیدن اگر بعد از صدام،طرفدارانش و همچنین گروه های شیعه و سونی یادشون نمی افتاد که اسلام رو باید حفظ کنن!! فکر میکنم که امریکا انتظار داشت که یه جنگ مثل ویتنام باشه...با کل ارتش میاد،میریزه،دولت و ارتش رو با خاک یکسان میکنه و تموم!!(هرچند اونجا شیکست خورد!!) ولی به هیچ وجه فکر نمیکرد که با مردم با تفکرات ماقبل تاریخ طرفه!!و باعث شد که جنگ اینجوری کش بیاد!! جنگ عراق خیلی وقته که تموم شده!!)سال 2003:حمله ائتلاف به رهبری آمریکا به عراق
اما اگر این دو تا رو کنار هم بذاریم،می بینیم که هردوی این حملات،برای مبارزه با تروریسم جهانی،القائده بودش که رهبرش هم به درک واصل شد....
دوستای قبلی باعث میشد که پستم پاک بشه پس حرفی در موردشون نمیزنم!! سال 2010،ناتو باید اجازه میداد که سرهنگ به درو کردن مردم کشورش ادامه بده!! اشتباه کرد که برای نجات مردم خاور میانه وارد شد...الجزیره حساب میکرد که هر تاماهاک(موشک هایی که از ناو ها به زمین شلیک میشن!!) امریکا 300 میلیون دلار هزینه میکنه!!!دو تا هواپیماشون سقوط کرده و کلی مشکلات دیگه!!سال 2010:حمله ناتو به لیبی و سرگونی مبارک-بن علی-عبدالله صالح رئوسای جمهور مصر-تونس و یمن توسط مردم
باید میذاشتن قذافی همه رو درو کنه و حمام خون راه یبوفته!!خود مردم اون کشور جشن گرفتن وقتی شنیدن که ناتو تصمیم داره دخالت بکنه،اونوقت،ما اینجا داریم عصبانیت اعلام میکنیم چرا حمله کردین؟!!(شاه بخشیده،مستخدم کشور همسایه نمی بخشه!!)
فکر نمیکنم که این کشور ها،در هر صورت با منافع امریکا در این کشور ها مشکلی ایجاد بکنن....مصر یکی از کشورهایی هستش که شاید هرچی داره،از همون گردشگر های غربیش داره که اگه بخواد با امریکا در بیوفته،یه جورایی گیر می افته!! اخوان المسلمین اگه جنبش مردمی رو مصادره نکنه،این کشور،فقط از یک دیکتاتوری سیاسی،به دموکراسی سیاسی بدل میشه...ولی بیم این هست که دیکتاتوری سیاسی به دیکتاتوری مذهخبی،اجتماعی و ... تبدیل بشه که حتی تعیین کنه مردم چی باید بپوشن و چی بخورن و و با کی باید بیان و برن!!!)سرگونی مبارک-بن علی-عبدالله صالح رئوسای جمهور مصر-تونس و یمن توسط مردم
اهان یعنی قبل از سال 2000 هیچ جنگی نبوده؟!!میبینی؟؟ از سال 2000 به اینور همه اش جنگ بین دو جناح بوده که سلطه شون رو روی منطقه حساس و راهبردی خاورمیانه حفظ کنن!
داداش،اولش،یه سری وحشی مثل هیتلر سر کار بودن!! میخواستم همه جا رو بگیرن که اگه به تیر وحشی تر از خودش نمی خورد،من و شما الان صبح رو با هایل هیتلر اغاز میکردیم!! بعدشکه درگیری هاشون با خودشون تموم شد و چیزی به اسم اتحادیه ی اروپا به وجود اومد به این سطح از رفاه اجتماعی و دموکراسی رسیدن،یه سری وحشی پیدا شد که میگفت اقا شما چرا نماز نیمخونید و اینجوری میاین بیرون؟!! بعدشم 3000 نفر رو با لب های خندون توی امریکا،چندصد نفر رو در حادثه ی تروریستی متروی لندن و ... کشتن....
فکر میکنین،این جامعه که به تمدن رسیده و داره زندگیش رو میکنه،باید میشست نیگا کنه که چجوری مردمش قتل عام میشن؟ معلومه که نه!! وقتی مردم سومین کشور پرجمعیت دنیا میریزن تو خیابون و با شعار دادن،از کشورشون میخوان که انتقام بگیره،و وقتی که سنایی که تفنگ بذاری رو شقیقش به حزب مقابل رای موافق نمیده،با یه جنگ موافقت میکنه،مشخصه که تو اون کشور چه وضعیتی بوده!!
الان شما نیگا کن!! ژاپن،کره ی جنوبی،همه استرالیا،تایلند،و... کشورهای دارای دموکراسی خوبی هستن در کنار خیلی کشورهای دیگه ولی هر چی میای به سمت غرب و به خاور میانه نزدیک تر میشی،به گروه های تند روی مذهبی عمدتا مسلما نبرخورد میکنی که با یه بد سلام دادن سر طرف رو میبرن!!( جالبه که یکی از دوستای اونور ابی من،همیشه به جای سلام،عکس پوستر یه مسلمون پاکستانی رو بهم نشون میده که گفته اونهایی که میگن اسلام دین خشونته،سرشون رو باید برید!!!!!!!!) رو نشونم میده....با اون شخص همیشه بحث مذهبی میکنیم!!)
حالا دنیا نیاز به یه ری اکت داره! یا باید بشینه مردم این منطقه روز به روز به این فکر کنن که تا اسرائیل هست،امام زمان ظهور نمیکنه و با تفکرات مرگ بر امریکا و اسرائیل پرورش پیدا بکنن و یا اینکه جلوشون رو بگیره!! شما خودت باشی،چیکار میکنی؟!!
حالا اینا نشانه ی اخر زمانه؟!!!
مثال:شما پدر یه خونواده ای! دور از جون دخترت رو متوجه شدی که یکی از این همسایه ها پسرش دنیال دخترته...هیمنجوری منتظر میمونی که یه بار مزاحم دخترت بشه،یا اینکه نه!! یه فکری میکنی برای این مسئله؟! ایا با این تصمیم پیشگیرانه ی تو،هرچی میخواد باشه،نشانه ای از اخر زمان یا هر چیز دیگه ای نماین شد؟!!
مسلما حمله به مردم با تانک و رد شدن از روی اونها با وانت و ابراز بی اطلاعی از اون هم جزوش نیست نه؟!!اما یه غول یا گردباد یا سونامی نیست!
دوست عزیز،توی دنیایی که همه با هم ارتباط دارن و به هم نزدیک تر شدن،تو دنیایی که مرز ها معنی ندارن و ملت ها با هم ارتباط نزدیک و نزدیک تر دارن،نمیشه زد تو سر یه سری و دیگری ساکت باشه....
همونطوری که اگه یه مامان رو ببینی که داره بچش رو کتک میزنه،بهت بر میخوره و اگه ببینی داره زیاده روی میکنه بهش تذکر میدی،یا راهنماییش میکنی،مردم دنیا هم سکوت نمیکنن که یه دولت با رهبر دیوانه اش به این دلیل که فکر میکنه باید رئیس جمهور یا رهبر فلان کشور باشه،دست به قتل عام اونها بزنه و مردم هم ساکت باشن!!
راه حل هم این نیست که این کارها رو فقط دهنا محموک کنی و از اون اور لشکر کمکی براشون بفرستی!!راه حل اینه که بزنی تو دهن یارو!!
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
سونی= سنی!!!!!!
[/COLOR]دوست ارجمند
تمام مننظورم اینکه این منطقه بشدت مورد توجه کشورهای بیگانه بوده
در مسئله بمب اتم و آمازون
بالاخره باید یه دنیایی باشه تا روش حکومت کنن؟؟
آخرالزمان یه جنگه!
جنگی که تعیین میکنه کدوم تز یا عقیده بر جهان حکومت کنه!
جواب دادن به پست شما فقط باعث ایجاد بحث های سیاسی که صریحا ممنوعه.اگر خواستید توی پروفایلمون در خدمت شما خواهیم بود
با تشکر
ال جی=لایفز گود
Last edited by H A M A S; 12-06-2011 at 07:43.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه نکرده این کارار رو؟........تازه به جرئت میشه گفت بیشتر خدماتی که به گفته ی شما به جهان کرده ایده و طرح و کار اتباع خارجیش بوده!......
H A M A S جان......این لینکی که دادی ترجمش سخته یه خورده!.....یه زیرنویس بده!![]()
این مقاله پولیه
ولی اگر دوست دارید بیشتر در این رابطه بدونید
کتاب برخورد تمدنها نوشته ساموئل هانتینگتون رو بخونید
این کتاب بعد از فروپاشی اتحاد شوروی نوشته شد
یه زمانی که درست امریکا در جهان بی رقیب شد
و در این کتاب هانتینگتون گفته که نمدن غرب بزودی با تمدن اسلامی و تمدن شرقی(چین) بزودی با یکدیگر بخورد میکنند و هیچ راهی برای جلوگیری از آن نیست
Last edited by H A M A S; 17-06-2011 at 10:50.
تاپیک در حال بازنگری بنیادی و حذف اسپم ها و مطالب مذهبی و غیر مرتبط از ریشه است.....
موقتا بسته میشود.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)