خواهشا مقایسه ی این دوتا بازیو ادامه ندید چون از بحث اصلی منحرف میشیم.
TNx![]()
خواهشا مقایسه ی این دوتا بازیو ادامه ندید چون از بحث اصلی منحرف میشیم.
TNx![]()
خب من الان چی کار کنم ؟!!!!!
من می خواستم همه ماموریت های بازی رو برم و 100 درصد اش کنم ... اعصابم رو ریخته به هم !![]()
ممنون و سپاسگزار بابت راهنما ، خیلی جامع و عالی بود
فقط من همچنان مشکل رو دارم و تو نقشه هیچی برای انجام نیست .... توی راهنما می دیدم خیلی جاها اون دستگاه های cryptographic رو که قرمز بود داشت ه-ک (H-a-c-k) می کرد ! اما متاسفانه من وقتی می خوام cryptographic های قرمز رو h-a-c-k کنم میگه اونها با کدگذاری تایگر tyger کدگذاری شدن و .....
خواهشمندم کمک کنید چهار پنج روزه همونجا موندم .... مستر فریز هم پیش نورا واستاده و نورا هم توی یخ هست
حین بازی به جایی میرسین که باید خودتون رو به هلی کوپتر های تایگر که در حال گشت زنی هستن برسونین و اونا رو اسکن کنین. نتیجه اینه که اطلاعاتی رو دانلود میکنین که منجر به امکان هـک شدن اون قفل های قرمز میشه.
اون مستر فریز هم که ماموریت فرعیه. اصلا آخرین کاری که انجام دادین چی بود؟ منظورم ماموریت اصلیه.
واقعا ممنون الان میرم xbox رو وصل کنم ( اگه این فوتبال بزاره !!!!) یه تست بکنم. آخرین ماموریت اصلی فکر کنم اونجا بود که اون طرف با دخترش بود .... همونجا مه Drink می خوری (!!!!) و میریم یه عالم دیگه !!! D:
باهاش مبارزه می کردم ( شمشیر می خواست به زور بده به بتمن ...))))
بعد هلی کوپتر سقوط کرده و الان تو شهر هست ( اون دختره هم واستاده و یه Tablet دستشه ... !!!!
بعد هم اون 3 تا سمبل رو Set باید می کردم رو نقشه .... انجام دادم
اون غول گنده هم پشت میله ها زندانی هست تو قفس و هی میگه منو در بیار ....
بازم دارم فکر می کنم یادم اومد Edit می کنم
راستی یاشاسین آذربایجان ( ساعات گاباقی ، بازار ، آبرسان ، فلکه دانشگاه ، شاه گلی ، ارتش ، باغشمال و .... ) تبریز شهر من گرچه در کرجم !
الان تو شهر کلی هلیکوپتر میبینی؟؟
سلام :
راستی الان تست کردم آره هلی کوپتر ظاهرا یه دونه هست داره می چرخه ... نتونستم Scan ش کنم ....
باید چطوری اسکن کنم ؟
الان وقتی pause رو می زنم تو اون قسمت که وظیفه ای رو که باید انجام بدی نوشته
rescue viki from choper crash site ( همونجا که هلی کوپتر اون خانم عزیز سقوط کرده و یه تبلت دستشه ...)))))) پیشش هم میرم حرف میزنه و کار انجام نمیشه ( هلی کوپتر در حال سوختن هست و سقوط کرده)
در ضمن الان از روی اون رودخانه بخار رفتم داخل ( یخ درست کردم و اونجایی که نیم خیز وارد میشی ) و رودخانه بخار بزرگی هست ( فعلا دارم پیش میرم ....)
به به بالاخره جناب جوکر رو زیارت کردیم ....
خوب ... تا بالای برج واندر هم رفتیم .... ظاهرا بازی افتاد رو دور خوبش ... ممنون
من هم بازی رو تازه شروع کردم، واقعا بی نظیره، اصلا فکر نمیکردم بتونن این قدر زیبا عنوانی مثل Arkham Asylum رو ادامه بدن!![]()
از همه نظر شاهکاره!
از گیم پلی (که در AA هم عالـــی بود) تا گرافیک که فکر نمیکردم این چنین گرافیکی از Unreal Engine 3 (البته 3.5) ببینم! Tessellation ، Volumetric Light ، HBAO ، و ... باعث شدن که بازی از نظر گرافیکی یکی از برترین عناوین ساخته شده تا به حال باشه!
در ضمن، یکی از جالب ترین نکات، Catwoman هست!!! انیمیشن ها و حرکاتش با نهایت دقت و ظرافت طراحی شدن...
بقیه فاکتور ها مثل صداگذاری و داستان هم تا به حال فوق العاده بودن...
این هم 2 عدد Screenshot باحال:
بازی فوق العادست...
هم گرافیک بسیار عالی و هم جریان بازی بسیار منحصر به خودش داره...
game play هم حرف نداره...
بدون شک بهترین بازی سال هستش...
بروبچ کسی trainer یا cheat code نداره که ما بتونیم این trophy های riddler رو جمع کنیم؟
یه تعدادی از challange ها زیادی سخت هستن...الان نزدیک 6 تا trophy مونده که خیلی عصبیم کرده و نمیتونم جمعشون کنم...
434 تا رو گرفتم و این 6تا دیوانم کرده...
بازی رو یک بار تمام کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم و میخوام اول تمام challange های riddler رو بگیرم و بعد بازی رو تمام کنم, چون مطمئنا مثل نسخه قبلی باید riddler رو هم دستگیر کنیم...
البته فکر کنم که پایان بازی هم فرق کنه...
دوستان راهی نداره که این ترافی ها (علامت سوال ها)تو نقشه مشخص بشه مثل بتمن قبلی ؟ حتما باید یکی یکی خودمون پیداشون کنیم و اسکنشون کنیم تا تو نقشه نشون داده بشه ؟
ضمنا این [] چیه ؟ من که تو نقشه چیزی ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)