تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 83 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باشه 5870 یه غول خوب شد!
    5870 قدیمی تر از 460 هستش هنوز 460 جای پیشرفتم داره.اون موقم که 480 اومد بازار 5870 خودشو خوبتر نشون می داد ولی الان که درایوای جدیدش اومده خیلی شاخ تر از اونه.
    به هر حال من که الان نمی خرم چون ضرره صبر می کنم ببینم تا تابستون کی شاخ تر اونو می گیرم.یهو دیدی 3d هم ایران اومد!

2. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

5

باشه 5870 یه غول خوب شد!
    5870 قدیمی تر از 460 هستش هنوز 460 جای پیشرفتم داره.اون موقم که 480 اومد بازار 5870 خودشو خوبتر نشون می داد ولی الان که درایوای جدیدش اومده خیلی شاخ تر از اونه.
    به هر حال من که الان نمی خرم چون ضرره صبر می کنم ببینم تا تابستون کی شاخ تر اونو می گیرم.یهو دیدی 3d هم ایران اومد!

هاهاها شما می خوای یه سر برو بازار گرافیک تو پاساژ ایران بزن راهنماییت می کنن که حالت موبایلیتی 20% قدرتش کمتره نسبت به pc فقط جهت اطلاع بهت بگم 5870 از اونجایی 2میلیاردو 13 میلیون ترانزیستور داره که 460 1 میلیاردو خورده ای داره من واقعا می مونم تو این اطلاعات بچه هاکه درایور هر چه قدر هم شاخ باشه نمی تونه جای سخت افزارو بگیره شما بنچمارک های جدیدو هم یه نگاه بکن.

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هر جور مایلی ولی اگه می خوایی بازی های روز رو بازی کنی 460 حرفی برا گفتن نداره مثلا بازی هایی مثل کرایسیس 1 (عمری کرایسیس 2)رو تو خواب ببین و امسال just cause2 ,کرایسیس برادر هودو اینها حتی فرم هم دیگه بهت نمیده.
    اطلاعات منو خودكشي كرده
    حتي فريم هم نميده
    واي
    شما با استديو هاي بازي رابطه اي داري؟

5. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب بزار با لپ تاپش کیف کنه مهم نیست
    asus دنباله اینکه همش محصولاتش رو بهتر کنه نه بدتر دلیل اینکه 460 گذاشته تو سری های جدید اینه برق کمتر مصرف می کنه دماش هم کمتر از 5870 هستش.از لحاظ عددی رو کاغد تو بعضی چیزا 5870 قدرتش بیشتره ولی نه با خیلی تفاوت زیاد.
    این که ایشون میگن فریم نمیده اصلا اشتباست .تو درجه اخر گرافیک تنظیمات هم 460 خیلی خوب کرایسیس رو فریم میده.
    jh هم چون سری ایشون جدید 740 هست وگرنه jh قبلی ها 720 بود.که زیاد اینا هم با هم فرقی ندارند.
    ولی اگه کسی تو سر دوراهی هست کدوم مدلو انتخاب کنه زیاد با هم فرقی نمی کنن.هر کدومو بر دارین خوبه.

7. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

2

دوستان 5970 که دیگه می شناسید چه قد گندست تو بازی کرایسیس55 فرم داد حالا من موندم 460 چه طوری عالی این یازی رو ....من دیگ برا شما توضیح نمی دم بگیرین فقط نگید فرق نمی کنه خب تا الان که نتونستید بنچمارکای جدیدو نگاه بکنید اونوقت این دوست عزیز کاغذ از کجا آورده که میگه از روی کاغذ یه دوستی هست به نام farzin که JW خریده وفکر کنم بفروشه مدل 3D شو خداییش بدون تعریف بگو چه بازی هایی رو چه جوری میکشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظور از کاغذ توان گفته شده بود نه کاغذ
    من دیروز یه مدل از sager دیدم از این بهتر بود اگه پایین بیاد یکم قیمتش می گیرمش از خارج.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان 5970 که دیگه می شناسید چه قد گندست تو بازی کرایسیس55 فرم داد حالا من موندم 460 چه طوری عالی این یازی رو ....من دیگ برا شما توضیح نمی دم بگیرین فقط نگید فرق نمی کنه خب تا الان که نتونستید بنچمارکای جدیدو نگاه بکنید اونوقت این دوست عزیز کاغذ از کجا آورده که میگه از روی کاغذ یه دوستی هست به نام farzin که JW خریده وفکر کنم بفروشه مدل 3D شو خداییش بدون تعریف بگو چه بازی هایی رو چه جوری میکشه
    ممنون
    اگر با فرزین که میگید اشنا هستید معرفی بفرمایید . من میخرم مدل 3d ایشون رو.
    تو بازار برای 3 بعدی پر پر میزنن.
    10 تا مشتری دست به نقد 3500000 تومانی اماده دارم .
    ممنون میشم معرفی بفرمایید.

11. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون
    كريسس شما يه كم زيادي قوي هست

13. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

9

كريسس شما يه كم زيادي قوي هست

کرایسیس شما هم خیلی ضعیفه بنده warhedو نمی گم تو سایته نوت بوک چک gpu test بنچمارکه 2007 کرایسیسو زده درباره این جدولتم باید بگم :من که انکار نمی کنم شما این لیستی که دادی برا pc هست و باید بگم 5970 هم که حرفش بود ATI هست و بعضی از بازی ها از جمله کرایسیس که با انودیا معرفی میشه رو گرافیکای ATI فرم یالای 60 نمیده و 5970 با اون غولیش 55 فرم داد(کلا بالای 30 فرم استاندارده).
    حالا این دوستی که گفتم فرزاد بود که که خودش جواب داد داش فرزاد شما که گفتی موجود هست 3D تو پاتخت روزی که JW رو گرفتی خواهشا بنچمارکای لپ تاپتو بذار بدون تبلیغاتو تعریف.
    واینکه sager من دنبالشم اما نه اینجا اطمینانی نیست به این شرکت ها این مغازه های پایتخت که می گن ما میاریم.اصلا نمیدونن sager چی هست خوردنیه...! sager خیلی خاصه داره پوزه alienware میزنه ولی اکثرا طراحی ارگونومیکه لپ تاپاش به سری گیم asus وalienware نمیرسه ولی بیشتر لپ تاپ هاش دو تا کارت چپونده توش و میتونی حتی کارتهای گرافیکشم انتخاب کنی
    Last edited by mkh.mkh; 14-03-2011 at 00:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کرایسیس شما هم خیلی ضعیفه بنده warhedو نمی گم تو سایته نوت بوک چک gpu test بنچمارکه 2007 کرایسیسو زده درباره این جدولتم باید بگم :من که انکار نمی کنم شما این لیستی که دادی برا pc هست و باید بگم 5970 هم که حرفش بود ATI هست و بعضی از بازی ها از جمله کرایسیس که با انودیا معرفی میشه رو گرافیکای ATI فرم یالای 60 نمیده و 5970 با اون غولیش 55 فرم داد(کلا بالای 30 فرم استاندارده).
    حالا این دوستی که گفتم فرزاد بود که که خودش جواب داد داش فرزاد شما که گفتی موجود هست 3D تو پاتخت روزی که JW رو گرفتی خواهشا بنچمارکای لپ تاپتو بذار بدون تبلیغاتو تعریف.
    واینکه sager من دنبالشم اما نه اینجا اطمینانی نیست به این شرکت ها این مغازه های پایتخت که می گن ما میاریم.اصلا نمیدونن sager چی هست خوردنیه...! sager خیلی خاصه داره پوزه alienware میزنه ولی اکثرا طراحی ارگونومیکه لپ تاپاش به سری گیم asus وalienware نمیرسه ولی بیشتر لپ تاپ هاش دو تا کارت چپونده توش و میتونی حتی کارتهای گرافیکشم انتخاب کنی
    دوست عزیز و گرامی
    من از شما خواهش میکنم جبهه نگیرید.
    انتخاب کانفیگ برای هر شخصی یک ملاکی داره.
    در مورد اینکه من میخواستم بفروشم:
    از اول ژانویه تا بحال 6 تا از مدل 3 بعدی توسط من وارد شده و فروخته شده. من برای خودم بر نداشتم کار کنم و بعد خوشم نیاد که بفروشم. مدلی که الان من دارم همین مدل شما هست و البته با سی پی یو 720 که من ژانویه سال پیش خریدم و در همین زمان فعلی اما یکسال پیش دستم رسید و هنوز هم دارمش.و مدلی که من برای خودم قصد خرید دارم و تا 2 ماه دیگه تهیه میشه یا اسوس g74 هست و یا الین وار ( الین وار یا با کارت 6970 میگیرم یا اگر تا اون موقع موجود بشه با کارت 485 . البته اگر موجود بشه)
    من دوست و فامیل زیادی دارم که خیلی در رفت و امد هستن از امریکا و تقریبا هر یکی دوماه مسافر دارم و بیشتر خریدام از اونجاست. بعضی وقتها کسانی که میان میپرسن چیزی میشناسی که بیارن و سود داشته باشه و من هم بسته به شرایط بهشون وسایلی معرفی میکنم و میارن و من تو فروشش بهشون کمک میکنم و در کل مال خودشونه و به من ربطی نداره و چون من تو پاساژ ایران و پایتخت دوستان زیادی دارم کمک و واسطه فروش میشم.
    تو این یکسال گذشته از این g73 تو مدلهای مختلف بالای 40 عدد توسط من به فروشندگان لپ تاپ عرضه شده.

شما فرمودید یک نفر به اسم فرزین میخواد بفروشه من فکر کردم شخص دیگه ای هست و خریده و حالا برای فروش گذاشته. تو پایتخت هم فروشگاه دیجیتال طبقه دوم داره و با گارانتی الماس. اما 3 بعدی نیست.
    اما پیشرو لپ تاپ طبقه همکف 3 بعدی داشت تا هفته پیش.(البته با گارانتی گلوبال اسوس نه الماس)
    که همونم از یکی دیگه خریده بود که اون شخصم همونی که من برای فروش اینجا معرفی کرده بودم بود.
    من 3200000 تومان به اونا دادم و اونا 3500000 تومان فروختن. هر روزم زنگ میزنن و بازم میخوان . اما فعلا کسی نمیاد که بگم بیاره و شاید بگم 2 تا پست کنن.

در مورد این 2 کارت بحث ما:
    5870 ذاتا قویتر از 460 هستش. اما این تفاوت حدود 10 درصد هم نمیشه.اما از نظر تکنولوژی عقب افتاده از 460. 5870 حرارت بیشتری نسبت به 460 داره و این بزرگترین دلیل سازندگان لپ تاپ برای جایگزین کردن 5870 با 460 هستش. حتی الین وار هم همین کار رو انجام داد. 460 بواسطه پشتیبانی از کودا و فیزیکس و 3 بعدی اینده تو دستهاشه و یک کارت چند منظوره هستش و بخاطر فیزیکس و تو بعضی از بازی ها بهتر از 5870 عمل میکنه و این دقیقا نقطه برابری این دو هستش. تو بازی های قدیمی و دایرکت ایکس 10 5870 ده درصد بهتر از 460 هستش و تو بازی های بروز و جدید و در اینده و مخصوصا بازی های دایرکت ایکس 11 460 حدود 20 درصد بهتر از 5870 عمل میکنه. حالا اگر بازی باشه که فیزیکس ساپورت هم باشه که دیگه نتیجه کاملا مشخصه.
    تب 3 بعدی هم دیگه دست من و شما نیست و همه به این طرف دارن میرن و این ساپورت 3بعدی برای 460 شده مدال افتخار و فعلا تمام برندهای لپ تاپ برای 3 بعدی دارن از این کارت استفاده میکنن.

من فرمایش شما مبنی بر خوب و عالی بودن 5870 رو صد در صد تایید میکنم و به جرات و به تجربه میگم 5870 خیلی خر کار و سگ جونتر از 460 هستش.
    اما این کارت 5870 برای زمان خودش خیلی عالی بود یعنی زمانی که من ژانویه پارسال تو نوبت پیش خرید این لپ تاپ بودم. اما الان از نظر تکنولوژِی خود بخود قدیمی شده و مطمئن باشید تا 6 ماه دیگه فراموش میشه. همین 460 هم نا حالا بخاطر دیرتر معرفی شدن 560 هنوز دوام اورده. صبر کنید تا 2-3 ماه دیگه کارتهای 6970 ای تی ای و 470 - 480 -485 و 560 فراگیر بشن بعد همین 460 هم تو همین زمان کم 2-3 ماهه فراموش میشه.

دوست من در کل منظور من این بود که شما درست میفرمایید اما قدرت یک مقوله هستش و تکنولوژی و به روز بودن یک بحث دیگه.
    در مورد وسایل کامپیوتری تکنولوژی و به روز بودن حرف بیشتری برای عرض اندام داره.
    Last edited by farzad4; 14-03-2011 at 15:05.

16. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •