مطمئن باشید هر دو کامپیوتر یه نسخه دارن. وقتی شبکه کامپیوتر تشکیل دادید یعنی ip گرفتید؛ راحت از بخش Multiplayer و Local Network یکی هاست بشه، تنطیمات رو درست کنه و دیگری جوین بشه.
من خیلی شبکه بازی کردم...
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
مطمئن باشید هر دو کامپیوتر یه نسخه دارن. وقتی شبکه کامپیوتر تشکیل دادید یعنی ip گرفتید؛ راحت از بخش Multiplayer و Local Network یکی هاست بشه، تنطیمات رو درست کنه و دیگری جوین بشه.
من خیلی شبکه بازی کردم...
مرسی ....لطف کردید.........
سلام، راه حلتون برای آنلاین بازی کردن چیه؟..فقط تانگل رو پیشنهاد نکنید که بد جور اعصاب خورد کنه..
فکر نکنم بشه استیم رو خر کرد.
کلا نمی ارزه آنلاین، مخصوصا اگر تعداد از ۶ نفر بیشتر بشه.
البت ما به همون 3..4 نفره هم راضی هستیم..این بازی رو تا یه جایی می شه آفلاین بازی کرد.. آفلاین دیگه خسته کننده شده..
من که خودم هفته ای یه بار بازیش میکنم وقتی بیکارم.
بازی نیست که بخوای روزی یه دست بزنی.
اتفاقاً نظر دیگه ای دارم..من هر روز بازیش می کنم... از زمان ارائۀ CIV3 میانگین هفته ای 30 ساعت این بازی رو انجام می دم.. بعضی وقت ها بیشتر.. مخصوصاً brave new world که بهترین سریه CIVه.. برای همین به یه جایی میرسی که نیاز به حریفی قوی تر از سطح Imortal و Deity داری.. مثل فلامینگو می مونه.. از یه جایی به بعد باید با خواننده و رقاص تمرین کنی..
یعنی الان واقعا سطح Deity رو میتونین برنده بشین ؟![]()
من Imortal رو با کمی شانس میتونم ببرم اما تو Deity فقط میشه Survival یعنی باید فقط سعی کنی زنده بمونی![]()
Last edited by Gregar; 13-12-2013 at 17:52.
سلام ..
من بازی رو نصب کردم اما روش بازی کردنشو بلد نیستم..........
کسی آموزش کامل و قدم به قدم بازی رو نداره البته فارسی..........
بابا من دخترم خواهش میکنم کمکم کنید![]()
]
بازی قدم به قدم نیستهمه اش باید با هم قدم برداری...
بازی طرفدارای خاص خودشو داره، اونایی هم که بازی میکنن، معمولا به تدریج یاد میگیرن.
ندیدم دخترا چنین بازی هایی بکنن
آموزش کاملش شاید یه تاپیک ده صفحه ای بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)