تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 120 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی شواینی . و خبر تکمیلی از گل :

خبر فوری : تمديد قرارداد شواينی با بايرن تا 2016

به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دقايقی پيش در آخرين بازی خانگی بايرن قبل از کريسمس و پس از پايان بازی، شواين اشتايگر که تقريباً تمام تيم های بزرگ اروپا از منچستر يونايتد تا رئال مادريد به دنبال امضاء قراداد با او هستند در استاديوم و خطاب به هواداران اعلام کرد که به زودی قرارداد پنج ساله اي با بايرن امضاء خواهد کرد تا به اين ترتيب هواداران بايرن بهترين هديه کريسمس را بازيکن محبوب خوب دريافت کرده باشند.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------

شواینی: من در بایرن می مانم، زنده باد بایرن!

به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ؛ بازیکن وفادار بایرن پس از پیروزی 3 بر 0 برابر سن پائولی و چند دقیقه بعد از سوت پایان این دیدار در حالیکه بسیار خوشحال بود میکروفن را از گوینده ورزشگاه گرفت و خطاب به هواداران حاضر در آلیانز آرنا گفت:" من قرارداد خود را تا سال 2016 با بایرن تمدید میکنم و در بایرن میمانم، زنده باد بایرن!!
    شواینی محصول آکادمی فوتبال بایرن است او از سال 1998 در بایرن حضور داشته و همراه بایرن توانست قهرمان زیر 17 و 19 ساله های آلمان شود. سپس قراردادی حرفه ای با باشگاه به ثبت رسانید و بهمراه آنها توانست 5 بار عنوان قهرمانی در لیگ داخلی آلمان را جشن بگیرد آنها فصل گذشته نیز نائب قهرمان اروپا شدند. او در جام جهانی اخیر نیز یکی از مهره های ارزشمند یوآخیم لوو و تیم ملی آلمان بود.

با تمدید قرارداد باستین ترکیب اصلی تیم تا سالهای آینده نیز حفظ شد

در نشست سالیانه باشگاه کارل هانس رومینیگه رئیس باشگاه بایرن خطاب به حاضران خبر از اولویت اصلی باشگاه برای تمدید قرارداد طولانی مدت با باستین داده بود.

قرارداد فعلی شواین اشتایگر تا ژوئن 2012 اعتبار داشت که با توافقات صورت گرفته قرارداد او به مدت 4 سال دیگر تمدید خواهد شد. مسئولان باشگاه در سالهای اخیر برای حفظ بازیکنان تاثیر گذار و ارزشمند خود تلاش های خوبی را انجام داده اند آنها موفق به تمدید قرارداد های طولانی مدت با ستاره هایی نظیر: توماس مولر، فرانک ریبری، فیلیپ لام، هولگر بداشتوبر و نهایتا شواین اشتایگر شدند و به این ترتیب میتوان بایرنی قدرتمند تر از گذشته را در سالهای آتی متصور بود.

شواین اشتایگر پس از پایان دیدار امشب خطاب به هواداران کرد و گفت:"
    من قرارداد خود را به احترام شما تمدید کردم "

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بایرن مونیخ 3 – سن‌پائولی صفر: بایرن موقتا به رده پنجم رسید
    آنها هوفنهایم را در جدول پشت سر گذاشتند.

سایت گل – بایرن توانست با نتیجه سه بر صفر سن‌پائولی را شکست دهد.

ابتدا حمید آلتینتوپ در دقیقه 17 با شوتی دیدنی از پشت محوطه جریمه گل اول را زد. گل دوم بایرن در دقیقه 72 به ثمر رسید. توماس کسلر، دروازه‌بان سن‌پائولی روی توماس مولر خطا کرد و کارت قرمز گرفت، و پنالتی حاصل را فیلیپ لام به گل دوم تبدیل کرد.

در نهایت فرانک ریبری در دقیقه 79 با حرکتی انفرادی و پس از جا گذاشتن دروازه‌بان حریف، گل سوم را زد.

بایرن با 26 امتیاز موقتا در رده پنجم جدول قرار گرفت. سن‌پائولی هم با 17 امتیاز چهاردهم است.

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

نتایج بوندس‌لیگا: برد بایرن و لورکوزن
    دیدار هوفنهایم و نورنبرگ هم با تساوی به پایان رسید.

سایت گل – در دیدارهای امشب بوندس‌لیگا نتایج زیر به دست آمد:

کلن یک – آینتراخت فرانکفورت صفر

گل: کلمنس (56)

بایرن مونیخ 3 – سن‌پائولی صفر

گل‌ها: آلتینتوپ (17)، لام (72، پنالتی)، ریبری (79)

اخراج: کسلر (سن‌پائولی، 68)

هامبورگ 2 – بایر لورکوزن 4

گل‌ها: ویدال (48، گل به خودی)، الیا (79) برای هامبورگ، سم (30)، ویدال (61)، آگوستو (66 و 78) برای لورکوزن

هوفنهایم یک – نورنبرگ یک

گل‌ها: کومپر (55) برای هوفنهایم، آیگلر (87) برای نورنبرگ

کایزرسلاترن صفر – ولفسبورگ صفر

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

هامبورگ 2 – بایر لورکوزن 4: لورکوزن در رده دوم
    هامبورگ با این باخت در رده نهم قرار گرفت.

سایت گل – سیدنی سم، بال سابق هامبورگ به لورکوزن کمک کرد که این تیم را شکست دهد.

او در دقیقه 30، روی سانتر ترانکیو بارنتا و ضربه سر آرتورو ویدال، با شوتی قدرتمند توپ را وارد دروازه فرانک روست کرد.

هامبورگ در دقیقه 47 به گل تساوی رسید. روی کرنر زی‌روبرتو، آرتورو ویدال که قصد دفع توپ را داشت به اشتباه دروازه خودی را گشود.

ویدال در دقیقه 61 آن گل به خودی را جبران کرد و پس از آن که گی دمل نتوانست ضربه سر مانوئل فردریش را دفع کند، ویدال توپ را وارد دروازه حریف کرد.

شش دقیقه بعد بهترین گل بازی به ثمر رسید. گونسالو کاسترو با پاسی عمقی توپ را به رناتو آگوستو رساند و بال برزیلی ابتدا دیوید یارولیم را پشت سر گذاشت و سپس توپ را به زیبایی از بالای سر فرانک روست وارد دروازه کرد. او در دقیقه 78 هم از زاویه‌ای بسته گل دوم خود را زد.

یک دقیقه بعد از این گل، شوت پائولو گوئررو به تیر دروازه برخورد کرد و الیرو الیا که هشیار بود توپ را با وجود تلاش فراوان رنه آدلر وارد دروازه او کرد تا گل دوم تیمش را زده باشد.

لورکوزن با 32 امتیاز تا پیش از دیدار ماینس در رده دوم است و هامبورگ با 21 امتیاز نهم است.

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

شواینی: من در بایرن می مانم، زنده باد بایرن!
    پایان تلاش باشگاههای بزرگ اروپایی برای جذب ستاره بایرن

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ؛ بازیکن وفادار بایرن پس از پیروزی 3 بر 0 برابر سن پائولی و چند دقیقه بعد از سوت پایان این دیدار در حالیکه بسیار خوشحال بود میکروفن را از گوینده ورزشگاه گرفت و خطاب به هواداران حاضر در آلیانز آرنا گفت:" من قرارداد خود را تا سال 2016 با بایرن تمدید میکنم و در بایرن میمانم، زنده باد بایرن!!".

شواینی محصول آکادمی فوتبال بایرن است او از سال 1998 در بایرن حضور داشته و همراه بایرن توانست قهرمان زیر 17 و 19 ساله های آلمان شود. سپس قراردادی حرفه ای با باشگاه به ثبت رسانید و بهمراه آنها توانست 5 بار عنوان قهرمانی در لیگ داخلی آلمان را جشن بگیرد آنها فصل گذشته نیز نائب قهرمان اروپا شدند. او در جام جهانی اخیر نیز یکی از مهره های ارزشمند یوآخیم لوو و تیم ملی آلمان بود.

با تمدید قرارداد باستین ترکیب اصلی تیم تا سالهای آینده نیز حفظ شد

در نشست سالیانه باشگاه کارل هانس رومینیگه رئیس باشگاه بایرن خطاب به حاضران خبر از اولویت اصلی باشگاه برای تمدید قرارداد طولانی مدت با باستین داده بود.

قرارداد فعلی شواین اشتایگر تا ژوئن 2012 اعتبار داشت که با توافقات صورت گرفته قرارداد او به مدت 4 سال دیگر تمدید خواهد شد. مسئولان باشگاه در سالهای اخیر برای حفظ بازیکنان تاثیر گذار و ارزشمند خود تلاش های خوبی را انجام داده اند آنها موفق به تمدید قرارداد های طولانی مدت با ستاره هایی نظیر: توماس مولر، فرانک ریبری، فیلیپ لام، هولگر بداشتوبر و نهایتا شواین اشتایگر شدند و به این ترتیب میتوان بایرنی قدرتمند تر از گذشته را در سالهای آتی متصور بود.

شواین اشتایگر پس از پایان دیدار امشب خطاب به هواداران کرد و گفت:" من قرارداد خود را به احترام شما تمدید کردم "

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

خبر فوری:تمديد قرارداد شواينی با بايرن تا 2016
    شواين اشتايگر با بايرن 5 ساله می بندد

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دقايقی پيش در آخرين بازی خانگی بايرن قبل از کريسمس و پس از پايان بازی، شواين اشتايگر که تقريباً تمام تيم های بزرگ اروپا از منچستر يونايتد تا رئال مادريد به دنبال امضاء قراداد با او هستند در استاديوم و خطاب به هواداران اعلام کرد که به زودی قرارداد پنج ساله اي با بايرن امضاء خواهد کرد تا به اين ترتيب هواداران بايرن بهترين هديه کريسمس را بازيکن محبوب خوب دريافت کرده باشند.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تمدیدکردن قراردادشواینی رو به تمامی دوستان ژرمنی خودم تبریک میگم.نگه داشتن ستاره ها یه هنر خیلی بزرگه که مدیران بایرن توی اون استاد هستن.
    زنده باد شواینی
    +
    این هم از وردربرمن
    ((تیم ما قهرمان میشه،خدامیدونه که حق شه به لطف یزدان وبچه ها،دورتمندما قهرمان میشه..دورتمند ما قهرمان میشه))

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دورتمون کیلویی چنده .................شالکه تو قهرمانی

=========

اه ، چرا شواینی تمدید کرد ؟....میخواستیم بخریمشا

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یادداشت روز:شواینی ماند تا اسطوره شود

مدتی بود بايرن اعتبار و اقتدار خود را در ميان ابر قدرت های اروپا از دست داده بود و وقتی باشگاه های بزرگ همزمان با بايرن دست رو بازيکنی می گذاشتند بايرن جذبه و قدرت کمتری برای خريد داشت اما حالا بايرن با حفظ ستاره هايش و خريد بازيکنان خوب تيم های بزرگ ديگر (مثل روبن و ون بومل) بار ديگر سودای حکم رانی بر اروپا را در سر دارد

کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - کوروش فرودي

سایت گل - ساعاتی قبل از بازی بايرن با سنت پاولی خبر نگران کننده اي برای طرفداران بايرن منتشر شد: نمايندگان منچستر يونايتد برای مذاکره با باستين شواين اشتايگر وارد مونيخ شدند.
    خبر ها حکايت از پيشنهاد حدود 21 ميليون يورويی (18 ميليون پوندی) منچستر برای به خدمت گيری شواينی از تابستان آينده داشتند.با توجه به ترانسفر موفق هارگرويز از بايرن به منچستر در گذشته موجی به سرعت اينترنت را فرا گرفت که دومين بازيکن بايرنی هم در راه منچستر است، اما اين موج 90 دقيقه بيشتر دوام نداشت و تنها دقايقی از پايان بازی بايرن نگذشته بود که شواينی ميکروفون را به دست گرفت و خطاب به هواداران گفت: من به خاطر شما قراردادم را تا 2016 تمديد کردم، زنده باد بايرن!
    اين پاسخی بود به مسئولان منچستر که فکر می کردند شواينی را با 21 ميليون می توانند به اولد ترافورد ببرند. لازم به ذکر است که رئال مادريد، چلسی و اينتر هم از طرفداران شواينی بودند نکته جالب در مورد رئال اين است که بعد از ريبری، شواينی دومين شکست آنها در خريد از بايرن به حساب می آيد و حتی صحبت های خديرا هم نتوانسته روی شواينی تأثير گزار باشد.
    نه گفتن فليپ لام، ريبری و حالا شواينی که هر کدام در پست خود جزو بهترين های دنيا هستندبه غول های اروپا نشانگر واقعيت های مهمی هستند. بازيکنانی در اين سطح دنبال قهرمانی در اروپا هستند و وقتی سال گذشته بايرن به فينال رسيد ريبری متقاعد شد که بايرن پتانسيل قهرمانی را دارد و تمديد قراداد لام و شواينی هم مهر تاييد ديگری بر اين ادعا زد.
    مدتی بود بايرن اعتبار و اقتدار خود را در ميان ابر قدرت های اروپا از دست داده بود و وقتی باشگاه های بزرگ همزمان با بايرن دست رو بازيکنی می گذاشتند بايرن جذبه و قدرت کمتری برای خريد داشت. اما حالا بايرن با حفظ ستاره هايش و خريد بازيکنان خوب تيم های بزرگ ديگر (مثل روبن و ون بومل) بار ديگر سودای حکم رانی بر اروپا را در سر دارد، اتفاقی که بعد از تمام شدن بدهی های مربوط به هزينه ساخت استاديوم آليانز شتاب بيشتری خواهد گرفت.
    بايرن حالا اعضای کليدی تيمش را برای چند سال آينده متعهد می بيند و می تواند با خيال راحت به تقويت خود بپردازد... شواينی 26 ساله است و می خواهد بهترين سال های فوتبالش را برای بايرن بازی کند، موقعيت او شبيه به وضعيت بالاک در آستانه پيوستن به چلسی بود اما تفاوت بالاک با شواينی اين است که شواينی "فرزند بايرن مونيخ" است، هوينس می گويد من تيم آينده ام رو حول محور شواينی می سازم شواينی و لام فرزندان بايرن هستند و تصور بايرن بدون آنها سخت است، بازيکنانی که از دل باشگاه در آمده اند به سختی آن را ترک خواهند کرد.
    چيزی که توماس مولر و بادشتوبر هم از الان خود را پايبند به آن می دانند، به همين دليل سياست بايرن مبنی بر پرورش بازيکنان جوان و ستاره کردن آنها موفق خواهد بود. بحث ها و طعنه و کنايه هايی که در سايت ها به صورت کامنت بعد از ارسال اين خبر اتفاق افتاد نشان از محبوبيت فوق العاده شواينی در بين هواداران دارد. شواينی از سال 98 در بايرن است و می رود تا تبديل به يکی از اسطوره های بايرن شود...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یوآخیم لوو: بالاک می تواند تیم را درجام ملتها کمک کند

من می دانم که او تا چه اندازه علاقه مند بازگشت به تیم ملی می باشد و هرگز نمی خواهد به این شکل از تیم ملی خداحافظی کند او بi دلیل مصدومیت از شرایط آرمانی خود فاصله گرفته و باید دید که آیا او در شش ماه آینده می تواند شرایط مناسب را پیدا کرده و تیم را در جام ملتهای اروپا کمک کند

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران ؛ یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان بار دیگر تکرار کرد که بالاک جایگاه خود را در تیم ملی خواهد داشت و او پس از رهایی از بند مصدومیت و با بازگشت دوباره به میادین می تواند همچنان در تیم ملی حضور داشته باشد.
    کاپیتان 34 ساله آلمان ها جام جهانی اخیر را بدلیل مصدومیت از دست داد او پس از بازگشت دوباره به میادین تنها با گذشت 3 هفته از رقابتهای لیگ دوباره مصدوم و احتمالا اواسط ژانویه به ترکیب لورکوزن باز می گردد. در غیبت او سامی خدیرا هافبک تدافعی رئال مادرید کنار باستین شواین اشتایگر قرار گرفت و عملکرد مطلوبی را به نمایش گذاشت تا آنجا که بازگشت بالاک را تحت الشعاع قرار داد.
    با این حال یوآخیم لوو معتقد است که بالاک باید به تیم بازگردد و به 98 بازی ملی و 45 گل زده خود در رقابتهای بین المللی اضافه کند. لوو در مورد بالاک گفت:" من می دانم که او تا چه اندازه علاقه مند بازگشت به تیم ملی می باشد و هرگز نمی خواهد به این شکل از تیم ملی خداحافظی کند او بدلیل مصدومیت از شرایط آرمانی خود فاصله گرفته و باید دید که آیا او در شش ماه آینده می تواند شرایط مناسب را پیدا کرده و تیم را در جام ملتهای اروپا کمک کند. او می تواند انگیزه های جدیدی را به تیم تزریق کند و ما همه منتظر بازگشت او هستیم من به بالاک اعتماد دارم."
    لوو از اظهار نظر در مورد کاپیتانی لام با بازگشت بالاک خودداری کرد و آنرا به بررسی شرایط آتی تیم موکول کرد.
    لوو در مورد سیدنی سام هافبک هجومی لورکوزن گفت:" او مرا شگفت زده کرده است، او در ماههای اخیر بسیار خوب بوده و بازیکنی سریع، قوی و تکنیکی است علاوه بر تمامی این موارد، از قدرت تمام کنندگی بالایی نیز برخوردار است " احتمالا در دیدار 9 فوریه برابر ایتالیا از او استفاده شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال خوشحال از برد سن پائولی و تمدید شواین اشتایگر

مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ از عملکردشاگردانش در دیدار مقابل سن پائولی راضی بود و از اینکه ستاره آلمانی تیمش، قراردادش با بایرن را به تمدید رساند، غرق در شادی و سرور بود

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که پس از برد 0-3 این تیم مقابل سن پائولی روحیه شاگردانش افزایش یافته است

مربی هلندی باواریایی ها، از عملکرد شاگردانش راضی است ولی در صحبتهایی توضیح داد که مهمترین اتفاقی که در روز شنبه رخ داد، اعلام خبر تمدید 4ساله قرارداد شواین اشتایگر بود.

فان خال در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« من مربی ای با اهداف بلند مدت هستم.به همین خاطر خبر تمدید قرارداد شواین اشتایگر خبر خیلی مهمی بود.این نشانه خیلی خوبی است که بازیکنی در حدو اندازه های جهانی در بایرن می ماند.»

مربی هلندی ادامه داد:« این بازی برای ما خیلی سخت بود و این در حالی بود که تیممان خیلی خوب بازی کرد. من واقعا راضی هستم. هرچند که در این دیدار از فرصتهای گلزنی متعددمان زیادبهره نبردیم.»

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

اولی هوینس خوشحال از تصمیم شواین اشتایگر برای ماندن

رئیس باشگاه بایرن در صحبتهایی رضایت خود از تصمیم شواینی برای تمدید قراردادش را اعلام کرد

سایت گل- اولی هوینس، یکی از مسئولان بلندپایه باشگاه بایرن مونیخ در پایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل سن پائولی، از دو جهت خوشحال بود.

از یک سو خبر تمدید قرارداد شواین اشتایگر، رضایت او را فراهم آورده و از سوی دیگر برد بایرن مقابل سن پائولی، شادی او را مضاعف نمود.

هوینس روز شنبه در صحبتهایی گفت:« از اینکه شواین اشتایگر قراردادش را تمدید می کند، احساس رضایت می کنم.این نشان دهنده توان خوب تیم ماست.شواین اشتایگر بازیکنی است که با اولین تلاشها تسلیم انتقال او به تیمهای دیگر نمی شدیم.»

او در ادامه با اشاره به مراسم جشن سال نوی باشگاه بایرن گفت:« تمدید قرارداد شواینی بهانه خوبی است تا به جشن و شادی بپردازیم.»

هوینس با اشاره به اهداف تیمش در دیدارهای آینده گفت:« وقتی آرین روبن به ترکیب تیممان بازگردد و با آغاز سال جدید میلادی، تمام موتورهایمان را روشن کرده و با تمام قوا رو به جلو حرکت می کنیم.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمدیدکردن قراردادشواینی رو به تمامی دوستان ژرمنی خودم تبریک میگم.نگه داشتن ستاره ها یه هنر خیلی بزرگه که مدیران بایرن توی اون استاد هستن.
    زنده باد شواینی
    +
    این هم از وردربرمن
    ((تیم ما قهرمان میشه،خدامیدونه که حق شه به لطف یزدان وبچه ها،دورتمندما قهرمان میشه..دورتمند ما قهرمان میشه))
    اصولا من یادم نمیاد بایرن یکی از بازیکنای موثر خودشو فروخته باشه
    هارگریوز هم که انداختیمش به منچستر همش مصدوم بودش
    نیم فصل دوم حالتونو تو آلیانز آرنا میگیریم

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اصولا من یادم نمیاد بایرن یکی از بازیکنای موثر خودشو فروخته باشه
    هارگریوز هم که انداختیمش به منچستر همش مصدوم بودش
    بایرن بالاک رو تو اوج به چلسی فروخت. همچنین یه بازیکن ملی پوش برزیلی تو خط هافبک داشتین (الان اسمش یادم نمیآد) که یادمه خیلی بازیکن خوبی بود ولی بایرن فروختش و بعد از یکی دو فصل دوباره خریدش ولی دیگه اون بازیکن قبل نشد برای بایرن.

در مورد هارگریوز باهات موافقم. آخه اینم شد بازیکن؟ عروس مردنی .... بعد از 18 ماه اومد تو زمین همش 6 دقیقه بازی کرد و دوباره مصدوم شد. اه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن بالاک رو تو اوج به چلسی فروخت. همچنین یه بازیکن ملی پوش برزیلی تو خط هافبک داشتین (الان اسمش یادم نمیآد) که یادمه خیلی بازیکن خوبی بود ولی بایرن فروختش و بعد از یکی دو فصل دوباره خریدش ولی دیگه اون بازیکن قبل نشد برای بایرن.

در مورد هارگریوز باهات موافقم. آخه اینم شد بازیکن؟ عروس مردنی .... بعد از 18 ماه اومد تو زمین همش 6 دقیقه بازی کرد و دوباره مصدوم شد. اه
    بایرن بالاک رو نفروختش
    بالاک با قرارداد آزاد جدا شد از بایرن و به چلسی رفتش.
    زی روبرتو هم 2002تا2006 با بایرن بود و بعدش یه قرارداد 2ساله میخواست حداقل برای تمدید که بایرن حاضر نشد و رفت سانتوز بازم به صورت آزاد که سال بعدش دوباره برگشت و 2سال تو بایرن بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •