تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 376 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ضمن تایید صحبت های بردیا کروس تو این فصل حداقل من یادم نمیاد که حتی یه بازی هم بازی نکرده باشه حداقلش این که تعویضی هم که شده اومده تو بازی...
    رو یه سری بازیکن ها نمیشه دست گذاشت اینم یکیشه نمونش مولر,پاتو,بویان ,... باشگاه امکان نداره این بازیکن ها رو از دست بده درست مثل قضیه پیوستن کاکوتا به بایرن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عشق است شیاطین عشق است فرگوسن.

پیروزی از آن ماست

Man RED Has CanCer

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض کارلو- ناراحت نشدم

کارلو آنچلوتی پس از شکست خانگی چلسی مقابل نیوکاسل گفت که جام اتحادیه اولویت چلسی نبوده است
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنچلوتی پس از شکست خانگی چلسی مقابل نیوکاسل گفت که جام اتحادیه اولویت چلسی نبوده است. آنچلوتی تیمی تضعیف‌شده از چلسی را به میدان فرستاده بود و از سه بازیکن جوان و آینده‌دار استفاده کرده و چهار نوجوان را هم روی نیمکت نشانده بود. جان تری، کاپیتان تیم هم بین دو نیمه تعویض شد تا برای دیدار شنبه مقابل منچسترسیتی آماده باشد.
    آنچلوتی پس از شکست چهار بر سه تیمش گفت: «این جام اولویت ما نبود. می‌خواستم ببریم اما خیلی هم ناراحت نیستم. از نتیجه خوشحال نیستم، اما از عملکرد تیم چرا. آنها عالی بودند. وقتی سه بر یک عقب افتادیم و 10 نفره مقابل 11 نفر آنها بازی کردیم روحیه والا و شخصیت خوب خود را نشان دادیم. این برای ما از هر چیزی مهم‌تر است.»
    پاتریک فان‌آنهولت 20 ساله که گل اول را زد و گلی دیگر ساخت، جفری بروما 18 ساله و گائل کاکوتا 19 ساله همه برای چلسی به میدان رفتند و جاش مک‌ایکران 17 ساله هم پس از آمدن به جای سالومون کالو در دقیقه 54 نمایش درخشانی داشت.
    آنچلوتی می‌گوید: «می‌توانید با این بازیکنان روی آینده حساب کنید. آنها با شخصیت والایی بازی کردند و درخشان بودند. این رقابت آنها بود. آنها تجربه فوق‌العاده‌ای کسب کردند.
    بازی در انتها دشوار شد، اما از عملکرد بازیکنان خوشحالیم. این بازی خیلی خوبی بود و توانستیم به بازی برگردیم.»
    او همچنین گفت که کالو که به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا با برانکارد به بیرون میدان منتقل شد، و یوسی بنایون که به دلیل مصدومیت ساق پا لنگ‌لنگان میدان را ترک کرد، چند بازی را از دست خواهند داد، از جمله دیدار دشوار در خانه منچسترسیتی را.
    کاکوتا هم به دلیل درد از ناحیه کمر در بین دو نیمه تعویض شد.
    آنچلوتی درباره مصدومیت کالو گفت: «باید صبح اوضاع او را بررسی کنیم. او تکل قدرتمندی روی توپ زد و این مصدومیت‌ها امکان‌پذیر است. او خوش‌اقبال نبود، اما از این اتفاقات روی می‌دهد. داور هم خوب بود و منصفانه قضاوت کرد.»
    او همچنین گفت که تری کاپیتان تیم مقابل سیتی خواهد بود: «برنامه این بود که 45 دقیقه بازی کند و او هم بدون مشکلی بازی کرد. پس مقابل منچسترسیتی به میدان می‌رود.»
    آنچلوتی همچنین از مک‌ایکران ستایشی ویژه داشت: «او با شخصیت خوبی بازی کرد و مهارت‌هایی فوق‌العاده نشان داد. او بسیار جوان است و قابلیت‌هایی رویایی در خط میانی دارد.»

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض افترا فرگوسن به قهرمان فصل گذشته ليگ برتر !

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد به قهرمان فصل قبل تهمت زد و اعلام كرد چلسي در برنامه مسابقات دست برده است.
    سر‌آلكس فرگوسن گفت: تصور مي‌كنم درخشش چلسي در فصل جاري ناشي از دست بردن در تقويم مسابقات است. به نظر مي‌رسد كه آنها خود برنامه مسابقات‌شان را رديف كرده‌اند.

به گزارش فارس و به نقل از ديلي‌استار، اين اظهارات سرمربي اسكاتلندي و 68 ساله يونايتدي‌ها در آستانه هفته ششم ليگ، افترايي تازه به قدرت و درخشش مردان كارلو آنجلوتي بوده كه در پنج هفته سپري شده، پيروزي‌هاي درخشاني داشته به طوري كه آمار خيره كننده 21 گل زده در مقابل يك گل خورده را ثبت كرده‌اند.

فرگوسن افزود: آنها شروع واقعا بامزه‌اي در فصل جاري داشته‌اند. فصل قبل مقابل تيم‌هاي ضعيف كارشان را با زدن گل‌هاي بسيار به پايان بردند و الان همين كار را در فصل جاري انجام مي‌دهند. البته در اين وضعيت نمايش چلسي كوبنده بوده است.
    به باور اين مربي كاملا مجرب كه از سال 1986 زمام امور شياطين سرخ را برعهده داشته، كنار زدن رقيب استامفورد‌بريجي با توجه به اين شرايط امري دشوار است.

فرگوسن تصريح كرد: تحت اين شرايط سبقت زودهنگام از چنين حريفي و نيز مدعياني مثل آرسنال، سخت به نظر مي‌آيد. فكر مي‌كنم ما، آرسنال و چلسي شروع خيلي خوبي داشته‌ايم و اين رقابت‌ فشرده همچنان تا پايان فصل باقي خواهد ماند.
    اينك تيم تحت رهبري فرگوسن با 11 امتياز پس از دو حريف فوق در رده سوم جدول قرار دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

استاد راه انداختن جنگ روانیه این فرگوسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فک کنم شایعه هست!
    لینک معتبر لطف کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض چلسی به دنبال اشنایدر

عدم همکاری اینترمیلان و اشنایدر دلیلی بر اقدام باشگاه چلسی برای جذب او است
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از اینکه مدیر برنامه های وسلی اشنایدر اعلام کرد مذاکرات برای تمدید قرار ین این بازیکن و باشگاه اینتر به بن بست رسید، باشگاه های منچستریونایتد و چلسی برای به خدمت گرفت این ستاره هلندی خود را آماده می کنند. اینتری ها علاقه زیادی دارند تا قرارداد این بازیکن را تا سال 2015 تمدید کنند اما مدیربرنامه های اشنایدر گفت که باشگاه ایتالیایی زیر قولش زده است.
    سورن لربی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" از نظر مالی ما نمی توانیم به توافق دست پیدا کنیم. مذاکرات در حال حاضر به بن بست رسیده است و تنها زمانی از سر گرفته خواهد شد که اینتری ها علاقه نشان دهند."
    اشنایدر 26 ساله یکی از ارکان اصلی موفقیت های فصل قبل اینتر بود اما مدت هاست که مورد توجه منچستریونایتد قرار دارد و با توجه به اتفاقات اخیر، بیش از همیشه حضورش در الدترافورد محتمل به نظر می رسد.

کانون هواداران چلسی

Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 24-09-2010 at 23:50.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن: تکرار موفقیت های مورینیو در اینتر برای بنیتس دشوار است

ماریو بالوتلی، مهاجم جوان اینتر، این فصل به منچسترسیتی پیوسته است و فرگوسن آینده او را روشن می داند.

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است که رافا بنیتس موفق نخواهد شد در اینتر دستاوردهای ژوزه مورینیو را تکرار کند.
    مورینیو علاوه بر قهرمانی با اینتر در رقابت های اسکودتو و کوپا ایتالیا، این تیم را پس از 45 سال در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رساند.
    او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" سخت است که به اندازه مربی ای مانند مورینیو بتوانید قهرمانی به دست بیاورید. زمانی کسی در الدترافورد جانشین من خواهد شد که به اندازه او قهرمانی داشته باشد.
    از هر نظر، مربی ای که برای خودش احترام قائل است، باید هویت ویژه خودش را به تیمش منتقل کند.
    شکست دادن اینتر همواره دشوار است. من برای همه تیم هایی که قهرمان چمپیونز لیگ شده اند، احترام قائل هستم. من در بازی نیمه سال گذشته بین اینتر و بارسلونا، روی اینتر شرط بستم. ژوزه برای آنها یک قهرمانی به دست آورد. و پدیده ای مانند کامبیاسو به خوبی مسی را مهار کرد. "
    ماریو بالوتلی، مهاجم جوان اینتر، این فصل به منچسترسیتی پیوسته است و فرگوسن آینده او را روشن می داند.
    " برای یک بازیکن 20 ساله، داشتن چنین استعدادی فوق العاده است. واقعا حیف شد که او مصدوم شد. امیدواریم که به زودی به رقابت ها برگردد. ماکدا نیز تنها 19 ساله است و بازی های بسیار خوبی انجام می دهد. اگر آنها با هم بتوانند برای تیم ملی ایتالیا بازی کنند، این تیم شرایط فوق العاده ای پیدا خواهد کرد. من از ماکدا بسیار راضی هستم. او بازیکن فوق العاده ای است."

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

مايكل اسين: فرگوسن دو بار من را رد كرد

هافبك غنايي آبي ها در زمان نوجواني دوبار در تمرينات شياطين سرخ شركت كرد اما به دليل شرايط فيزيكي اش از سوي فرگوسن پذيرفته نشد

سايت گل- مايكل اسين، ستاره غنايي چلسي، فاش كرد كه دوبار از سوي باشگاه منچستريونايتد به دليل جثه كوچكش رد شد.

اسين كه 5 سال قبل از ---- به چلسي پيوست، در دوران حضورش در استمفورد بريج به يكي از بهترين هافبك هاي دفاعي فوتبال دنيا تبديل شد اما اكنون مشخص شده كه در زمان نوجواني براي چندين بار از سوي باشگاه رقيب مورد بي محلي قرار گرفته است.
    او در گفتگو با نشريه " مچ آو د دي" گفت كه سر الكس فرگوسن به اين دليل كه او فاقد قدرت بدني لازم مي دانست رد كرد.
    او گفت:" من دو بار در تمرينات منچستر شركت كردم اما آنها به من گفتند كه خيلي كوچك هستم. فكر مي كنم فرگوسن بازيكنان خاصي را مد نظر دارد كه من جز آنها نيستم."
    اسين همچنين از زندگي در لندن ابراز خوشحالي كرد و گفت:" من شهر لندن را دوست دارم. اين شهار هميشه مكان متفاوتي براي من بوده است.
    مردم اينجا بسيار صميمي هستند و هميشه رفتار خوبي با من دارند. اين چيزي است كه موجب شده من به انگليس علاقه پيدا كنم."

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

بکام: فرگوسن بهتر از هرکسی بازیکنانش را می شناسد

دیوید بکام، ستاره سابق شیاطین سرخ، از تصمیم سر الکس فرگوسن برای کنار گذاشتن وین رونی از ترکیب تیم برای بازی مقابل اورتون حمایت کرد. رونی به دلیل اخباری که نشریات انگلیسی در مورد زندگی خصوصی اش منتشر کردند، تیمش را در دیدار حساس این هفته مقابل اورتون همراهی نکرد. این دیدار با نتیجه 3-3 به پایان رسید. بکام با حمایت از تصمیم فرگوسن، تاکید که سرالکس بازیکنانش را بهتر از هر کس دیگری می شناسد.
    او در مصاحبه با اسکای اسپورت نیوز گفت:" سر الکس بیشتر از من و مطمئنا بیشتر از هر کس دیگری بازیکنانش را می شناسد.

او مطمئنا این تصمیم را بر این اساس که چه چیزی برای رونی و تیم بهتر است، گرفت. رونی بی تردید از سوی باشگاه، سرمربی و کسانی که در اطرافش هستند، تحت مراقبت خواهد گرفت. او به هر حال بازیکن بزرگی است."
    رونی و همسرش، کالین مک لافلین، به تازگی با انتشار بیاینیه ای مشترک از رسانه ها خواستند که بیش از این از انعکاس اخبار زندگی خصوصی آنها پرهیز کنند و اجازه دهند که خودشان در آرامش در باره این موضوع تصمیم گیری کنند.
    رونی در سال 2004 از اورتون به منچستریونایتد پیوست و هواداران این باشگاه هنوز از این مسئله رنجیده خاطر هستند. به همین دلیل فرگوسن برای اینکه ستاره تیمش با حاشیه های جدیدی مواجه نشود، او را به همراه تیم به گودیسون پارک نبرد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

مصاحبه پیش بازی منچستر سیتی - چلسی

کارشناس تیم چلسی : vahidgame ( وحید )

برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار چلسی هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

به نام خدا

وحید هستم ٬ 20 ساله.

من تقریبا از سال 2000 که در اون بازیکنی مثل زولا بازی می کرد بازی های این تیم رو دنبال می کنم و طرفدار این تیم شدم. بعدها با اومدن بازیکنی مثل لمپارد که در سال 2001 به این تیم پیوست دیگه علاقه خیلی زیادی به این تیم پیدا کردم. رنگ آبی هم میشه گفت یکمی تاثیر داشته...

دومین فصل حضور کارلتو در چلسی رو چطور ارزیابی میکنی ؟

به نظرم تا به اینجا که خیلی خوب بوده. همه بازی های لیگ رو تا به انجا چلسی برده ودر بیشتر بازی ها هم گل های زیادی رو تونسته بزنه. از اول هم مشخص بود که بازی های پیش فصل از لحاظ نتیجه اصلا مهم نیست و با شروع فصل چلسی می تونه به آمادگی برسه. البته توی جام اتحادیه بد حذف شد که اینم بیشتر به خاطر نیمکت تقریبا ضعیف تیم هست.

مورینیو هنوز هم معتقده که این چلسی فعلی و نتایجش و موفقیتهاش به اون مدیونه ، نظرت در این باره چیه ؟

تا حدودی درسته. مورینیو مربی خیلی بزرگیه و از اون موقعی که به چلسی اومد تونست این تیمو متحول کنه. سبک خاصی رو هم در این تیم تونست پیاده کنه و همین طور بازیکن های خیلی خوبی هر در دوران حضور اون در چلسی جذب شد که الان خیلی از اونا جزو بازیکن های خیلی تاثیر گذار چلسی هستن مثل دروگبا٬ اشلی کول٬ پیتر چک و اسین.

درسته قبول دارم باشگاه پولداره . ولی کلا مورینیو درانتخاب بازیکنا خیلی خوب عمل می کنه. الان در رئال هم همین قضیه رو شاهد هستیم. بازیکنایی مثل اوزیل ٬ کاروالیو٬ دی ماریا و ... رو تونسته این تیم جذب کنه.

عملکرد تیمتون در نقل و انتقالات رو چطور میبینی ؟ آیا کسانی که اومدند در سطح کسانی بودن که رفتند ؟

به نظرم خیلی خوب نبوده و تقریبا در فصل نقل و انتقالات تیم ضعیف بودش.

شما نگاه کنید تیم بازیکنای خیلی بزرگی مثل آگئرو و زلاتان رو در نظر داشت ولی نتونست هیچ کدوم از این بازیکنارو جذب کنه. در فصل نقل و انتقالات بازیکنای بزرگی مثل کاروالیو٬ بالاک ٬ دکو و جو کول از تیم جدا شدن. بنایون و رمیرس هم گرفته شدن.

این نشون میده که خیلی موفق نبوده چون بازیکنای خیلی بزرگی رفتن و جای اونا خیلی بازیکن جذب نشده. مخصوصا در پست دفاع وسط و همین طور دروازه بان ذخیره حتما باید بازیکن جذب میشد.

میانگین سنی بازیکنان چلسی تا حدودی بالاست ، این موضوع در آینده نزدیک نمیتونه برای چلسی دردسر ساز بشه ؟

فکر کنم دیگه الان دیگه سن و سال خیلی مثل سابق مطرح نباشه. الان باشگاه های خیلی پیشرفته شدن و بدنسازی هم با قدیم فرق کرده. بازیکنایی که الان در تیم بالای 30 سال هستن مثل لمپارد و دروگبا و تری بهترین بازیکنای تیم هستن و خیلی زیاد در تیم تاثیر گذار هستن.

به نظرم چلسی حداقل در این یکی دو فصل از این بابت به مشکلی بر نمی خوره...

نظرت در باره ی شروع فوق العاده چلسی پس از اون پیش فصل فاجعه وار چیه ؟

مطمئنا حذف شدن زود تیم های ملی که بازیکنا در اون برای جام جهانی بازی می کردن ٬ خیلی تاثیر داشته. نتیجه بازی های دوستانه پیش فصل از اهمیت خیلی پایینی برخوداره و اون بازی های فقط جهت آماده سازی تیم هستش.

فکر میکنی امسال چلسی بتونه برای اولین بار CL رو فتح کنه ؟

این کار دشواریه. لیگ قهرمانان اصلا قابل پیش بینی نیست! بستگی به خیلی چیز ها داره. مثلا ممکنه در مرحله حذفی همون دور اول به تیم خیلی بزرگ بخوره بعد در اون برهه هم چند بازیکن تاثیر گذار تیم مصدوم باشن! که در این شرایط تیم به مشکل بر می خوره.به نظرم اگه در فصل نقل و انتقالات زمستانی چلسی حداقل یه دونه بازیکن خیلی بزرگ بگیره برای قهرمانی در لیگ قهرمانان کارش راحتره.

کلا این فصل تیم تقریبا به یه تکاملی رسیده و حداقل ترکیب اصلی اون خیلی عالیه و مطمئنا چلسی امسال جزو مدعیان اصلی قهرمانیه. مخصوصا با یک مربی مثل آنجلوتی که سابقه چند بار قهرمانی در این جام رو داره...

بازی با من سیتی رو چطور ارزیابی می کنی ؟

بازی سختی رو چلسی در خانه من سیتی داره. من سیتی الان دیگه جزو تیمای قدرتمند لیگ جزیره محسوب میشه. امسال هم خریدهای خیلی خوبی مثل سیلوا ٬ یحیی توره ٬ میلنر ٬ بالوتلی و ... رو داشته.
    من سیتی هم همانند چلسی تقریبا با سیستم 3-3-4 یا 1-2-3-4 بازی می کنه. عناصر هجومی اون خیلی خطرناک هستن. توز رو در نوک خط حمله داره که بازیکن خیلی خطرناک و تاثیر گذاریه. دو بازیکن گوش اون هم معمولا میلنر و جانسون هستن که بازیکنای جوون و خیلی با انگیزه ای هستن. البته چلسی در دفاع گوشه اشلی کول رو در چپ و ایوانوویچ رو در راست داره که بازیکنای کم اشتباهی هستن. از این بابت به مشکلی زیادی بر نمی خوره...

ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟

چک

تری- الکس – ایوانوویچ – کول

میکل- اسین- رمیرس

آنلکا- کالو - دروگبا

پیش بینیت از نتیجه بازی ؟

با اختلاف یک گل پیروز میشیم. دروگبا هم در این بازی گلزنی می کنه.

چلسی فصل گذشته به سلطه منچستر یونایتد بر لیگ برتر خاتمه داد ، به نظرت امسال چلسی میتونه از عنوان قهرمانیش دفاع کنه ؟

بله به نظرم می تونه. ولی برای قهرمانی رقیب سرسخت اون بازم منچستر هست و فکر می کنم بازم رقابت اصلی برای قهرمانی بین این دو تا تیمه.

راجع به کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت میاد رو بگو :

مورینیو :

مربی فوق العاده ٬ خوش تیپ و آقای خاص

آورام گرانت :

فینال لیگ قهرمانان 2007-2008 (اگه اشتباه نکرده باشم)

اسکولاری :

به درد تیمای باشگاهی نمی خوره

گاس هیدینک :

تاکتیک های اون در بازی چلسی- بارسلونا

سرالکس فرگوسن :

مربی بسیار زیاد کاربلد و باتجربه

شوچنکو :

خرید بسیار گران و اشتباه !

اینیستا + ُ93 :

لحظه بسیار تلخ برای من

در پایان اگر نظری در باره گروه Fan VS Fan داری بگو .

واقعا گروه خیلی خوبیه. این گروه باعث میشه که این انجمن خیلی بهتر بتونه به کار خودش ادامه بده(البته اگه همکاری بشه). جا داره از همه کسانی که برای این گروه زحمت کشیدن تشکر کنم و آرزوی موفقیت برای اون گروه دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چک

تری- الکس – ایوانوویچ – کول

میکل- اسین- رمیرس

آنلکا- کالو - دروگبا
    وحیییید؟!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •