مصاحبه پیش بازی منچستر سیتی - چلسی
کارشناس تیم چلسی : vahidgame ( وحید )
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار چلسی هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
به نام خدا
وحید هستم ٬ 20 ساله.
من تقریبا از سال 2000 که در اون بازیکنی مثل زولا بازی می کرد بازی های این تیم رو دنبال می کنم و طرفدار این تیم شدم. بعدها با اومدن بازیکنی مثل لمپارد که در سال 2001 به این تیم پیوست دیگه علاقه خیلی زیادی به این تیم پیدا کردم. رنگ آبی هم میشه گفت یکمی تاثیر داشته...
دومین فصل حضور کارلتو در چلسی رو چطور ارزیابی میکنی ؟
به نظرم تا به اینجا که خیلی خوب بوده. همه بازی های لیگ رو تا به انجا چلسی برده ودر بیشتر بازی ها هم گل های زیادی رو تونسته بزنه. از اول هم مشخص بود که بازی های پیش فصل از لحاظ نتیجه اصلا مهم نیست و با شروع فصل چلسی می تونه به آمادگی برسه. البته توی جام اتحادیه بد حذف شد که اینم بیشتر به خاطر نیمکت تقریبا ضعیف تیم هست.
مورینیو هنوز هم معتقده که این چلسی فعلی و نتایجش و موفقیتهاش به اون مدیونه ، نظرت در این باره چیه ؟
تا حدودی درسته. مورینیو مربی خیلی بزرگیه و از اون موقعی که به چلسی اومد تونست این تیمو متحول کنه. سبک خاصی رو هم در این تیم تونست پیاده کنه و همین طور بازیکن های خیلی خوبی هر در دوران حضور اون در چلسی جذب شد که الان خیلی از اونا جزو بازیکن های خیلی تاثیر گذار چلسی هستن مثل دروگبا٬ اشلی کول٬ پیتر چک و اسین.
درسته قبول دارم باشگاه پولداره
. ولی کلا مورینیو درانتخاب بازیکنا خیلی خوب عمل می کنه. الان در رئال هم همین قضیه رو شاهد هستیم. بازیکنایی مثل اوزیل ٬ کاروالیو٬ دی ماریا و ... رو تونسته این تیم جذب کنه.
عملکرد تیمتون در نقل و انتقالات رو چطور میبینی ؟ آیا کسانی که اومدند در سطح کسانی بودن که رفتند ؟
به نظرم خیلی خوب نبوده و تقریبا در فصل نقل و انتقالات تیم ضعیف بودش.
شما نگاه کنید تیم بازیکنای خیلی بزرگی مثل آگئرو و زلاتان رو در نظر داشت ولی نتونست هیچ کدوم از این بازیکنارو جذب کنه. در فصل نقل و انتقالات بازیکنای بزرگی مثل کاروالیو٬ بالاک ٬ دکو و جو کول از تیم جدا شدن. بنایون و رمیرس هم گرفته شدن.
این نشون میده که خیلی موفق نبوده چون بازیکنای خیلی بزرگی رفتن و جای اونا خیلی بازیکن جذب نشده. مخصوصا در پست دفاع وسط و همین طور دروازه بان ذخیره حتما باید بازیکن جذب میشد.
میانگین سنی بازیکنان چلسی تا حدودی بالاست ، این موضوع در آینده نزدیک نمیتونه برای چلسی دردسر ساز بشه ؟
فکر کنم دیگه الان دیگه سن و سال خیلی مثل سابق مطرح نباشه. الان باشگاه های خیلی پیشرفته شدن و بدنسازی هم با قدیم فرق کرده. بازیکنایی که الان در تیم بالای 30 سال هستن مثل لمپارد و دروگبا و تری بهترین بازیکنای تیم هستن و خیلی زیاد در تیم تاثیر گذار هستن.
به نظرم چلسی حداقل در این یکی دو فصل از این بابت به مشکلی بر نمی خوره...
نظرت در باره ی شروع فوق العاده چلسی پس از اون پیش فصل فاجعه وار چیه ؟
مطمئنا حذف شدن زود تیم های ملی که بازیکنا در اون برای جام جهانی بازی می کردن ٬ خیلی تاثیر داشته. نتیجه بازی های دوستانه پیش فصل از اهمیت خیلی پایینی برخوداره و اون بازی های فقط جهت آماده سازی تیم هستش.
فکر میکنی امسال چلسی بتونه برای اولین بار CL رو فتح کنه ؟
این کار دشواریه. لیگ قهرمانان اصلا قابل پیش بینی نیست! بستگی به خیلی چیز ها داره. مثلا ممکنه در مرحله حذفی همون دور اول به تیم خیلی بزرگ بخوره بعد در اون برهه هم چند بازیکن تاثیر گذار تیم مصدوم باشن! که در این شرایط تیم به مشکل بر می خوره.به نظرم اگه در فصل نقل و انتقالات زمستانی چلسی حداقل یه دونه بازیکن خیلی بزرگ بگیره برای قهرمانی در لیگ قهرمانان کارش راحتره.
کلا این فصل تیم تقریبا به یه تکاملی رسیده و حداقل ترکیب اصلی اون خیلی عالیه و مطمئنا چلسی امسال جزو مدعیان اصلی قهرمانیه. مخصوصا با یک مربی مثل آنجلوتی که سابقه چند بار قهرمانی در این جام رو داره...
بازی با من سیتی رو چطور ارزیابی می کنی ؟
بازی سختی رو چلسی در خانه من سیتی داره. من سیتی الان دیگه جزو تیمای قدرتمند لیگ جزیره محسوب میشه. امسال هم خریدهای خیلی خوبی مثل سیلوا ٬ یحیی توره ٬ میلنر ٬ بالوتلی و ... رو داشته.
من سیتی هم همانند چلسی تقریبا با سیستم 3-3-4 یا 1-2-3-4 بازی می کنه. عناصر هجومی اون خیلی خطرناک هستن. توز رو در نوک خط حمله داره که بازیکن خیلی خطرناک و تاثیر گذاریه. دو بازیکن گوش اون هم معمولا میلنر و جانسون هستن که بازیکنای جوون و خیلی با انگیزه ای هستن. البته چلسی در دفاع گوشه اشلی کول رو در چپ و ایوانوویچ رو در راست داره که بازیکنای کم اشتباهی هستن. از این بابت به مشکلی زیادی بر نمی خوره...
ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟
چک
تری- الکس – ایوانوویچ – کول
میکل- اسین- رمیرس
آنلکا- کالو - دروگبا
پیش بینیت از نتیجه بازی ؟
با اختلاف یک گل پیروز میشیم. دروگبا هم در این بازی گلزنی می کنه.
چلسی فصل گذشته به سلطه منچستر یونایتد بر لیگ برتر خاتمه داد ، به نظرت امسال چلسی میتونه از عنوان قهرمانیش دفاع کنه ؟
بله به نظرم می تونه. ولی برای قهرمانی رقیب سرسخت اون بازم منچستر هست و فکر می کنم بازم رقابت اصلی برای قهرمانی بین این دو تا تیمه.
راجع به کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت میاد رو بگو :
مورینیو :
مربی فوق العاده ٬ خوش تیپ و آقای خاص .gif)
آورام گرانت :
فینال لیگ قهرمانان 2007-2008 (اگه اشتباه نکرده باشم)
اسکولاری :
به درد تیمای باشگاهی نمی خوره
گاس هیدینک :
تاکتیک های اون در بازی چلسی- بارسلونا
سرالکس فرگوسن :
مربی بسیار زیاد کاربلد و باتجربه
شوچنکو :
خرید بسیار گران و اشتباه !
اینیستا + ُ93 :
لحظه بسیار تلخ برای من
در پایان اگر نظری در باره گروه Fan VS Fan داری بگو .
واقعا گروه خیلی خوبیه. این گروه باعث میشه که این انجمن خیلی بهتر بتونه به کار خودش ادامه بده(البته اگه همکاری بشه). جا داره از همه کسانی که برای این گروه زحمت کشیدن تشکر کنم و آرزوی موفقیت برای اون گروه دارم.