تبریک میگم!
حالا کجا به این زودی اینقدر پست دادی؟
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!![]()
تبریک میگم!
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!![]()
شما سروری
پوزیشن نیست؟ نمیدونم . کلا معنیشم نمیدونم
زمان چیه؟دیسکانکت شدم. یه 10 دقیقه ای زمان مونده بود.ولی اولاش خفن بد بازی کردم.شانس آوردم جبران کردم.بعد دوباره شانس فرار کرد
احتمالا قسمت اسپم بازار فیلم بوده.تبریک میگم!
تو قسمت گالری که از این چیزا نداریم![]()
نشستم کل پست های زبان انگلیسی و نرم افزارو خوندم پیام دادم
قبول دارم ولی اونجوری سرباز g2 بدون دفاع میشد و شاید قلعه رفتنم به خطر می افتاد
با فیل بهش حمله می کنمپیاده C7 دفاع نداره بهتر نیست یه مهره رو گسترش بده هم تدید کنه.مثلا فیل.![]()
ولی خوب به نظرم اگه وزیرم رو هم بیرون میاوردم بد نبود
پوزیشن یعنی موقعیت !! اینجا یعنی موقعیت مهره ها نسبت به همدیگه !
اگه با وزیر اول به شما کیش داده بودن وزیرشون نمیخورد و الان سرنوشت بازی چیز دیگه ای بودا !
همینه که میگم شانس خیلی مهمه !
===
راستی انجمن فیلم اصلا اسپم نداره ! دی:
من اونجا منتظر نبودم که شما در خواست مسابقه بدی و اوکی کنم داشتم کار خودمو میکردم و اگر نیومده بودم و پیامتو نخونده بودم که منو مسخره کردی ازین حرفا بعد از 10 تا بازی که قبلش کرده بودم دوری رفته بودم در ضمن خودت اینجا پیام گذاشتی که من خیلی خراب کردم و فعلا قصد مسابقه ندارم من گفتم حتما بعدش خبرم میکنیوقتی دیدیم حرفمون هست درخواست میدیم.بعد اینجا کی وظیفه هماهنگ کردن داره؟من که یه پیغام دادم.با کلی درخواست بازی اما ایشون :41
بازی هم از همون زمان که اون اشتباهو کردم باخته بودم و کاری از دستم بر نمیومد ومطمئنا اگر دیسکانکت نشده بود به راحتی منو شکست میداد
جناب chessmathter نميشه پوزيسيون رو از جايي كه ديسكانكت شدن دوباره چيد و بازي كرد؟
ضمنا من هنوز از رقيبم جوابي نگرفتم چه تو پي سي و چه تو chess.com
یعنی میخوای بگی این پیام منو دریافت نکردی؟
From: caca_caca88
To: prince_persia221
Date: Aug 23, 2010 @ 2:39am
Subject: salam
salam
mesle ean ke harife man sjhomayi
har vagt khasti bego ba ham bazi konim.
من اینو فرستادم.اونم که گفتم امروز نمیخوام بازی کنم.
در هر صورت بیخیال.بازی کردیم تموم شد.آشتی![]()
اتفاقا شما که 24 ساعت آنینی بهتر میتونین هماهنگ کنین چون همیشه هستین یه ساعتی قرار می زازین بازی میکنین.
پوزسیون فارسیه position هست.یعنی وزیر شما میبری ستون b پیاده َ رو میبری بالا فیل مجبور با پیاده تعویض شه.بعد پیاده f رو با g تعویض میکنی با شاه و وزیر مات میکنی.این ساده ترین وطولانی ترین راه برد بود.
طبقه قانون بانظر داور ونسبت به زمانی که داشتی.بله شما برنده ای.
آقا شما بازی خودت و بکن اگه طرحی داری که فک میکنی خوبه درست برو.
ولی g2 خطری نداشت چون زود قلعه می رفتی.
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
داریم روش کار می کنیم.با مسئولین chess.com هم صحبت کردیم...
جدا از شوخی بهش فکر کردم ولی به جوابی که قابل اجرا باشه نرسیدک.شما اگه داری بگو.
دیگه شما وظیفت رو انجام دادی نیومد باخت بای.!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)