ما قبول داریم لیگ آلمان طرفدارش زیاده اما نه اینجوری ! این پرشور رو ندارن ! : دی
ما قبول داریم لیگ آلمان طرفدارش زیاده اما نه اینجوری ! این پرشور رو ندارن ! : دی
در جهان فقط 4 تا لیگ هستن که تیمهای پرطرفداری دارن حداقل در ایران!
اون لیگ ها هم لیگ اسپانیا و انگلیس و ایتالیا و آلمان هست.
حالا اینکه از دویست و خورده ای لیگ دیگر در جهان فوتبالی در ایران پخش نمیشه کاری نداریم چون تیمی که طرفدرای قابل توجهی داشته باشه تو اونها نست.
ولی صدا و سیما از این 4 تا لیگ یکیشو علنا و شدیدا تحریم کرده
و این باعث نارضایتی همه طرفداران اون لیگه
شماها خودتونم که میگید مثلا من طرفدار لیگ ایتالیام از لیگ ایتالیا طرفدار یکی از تیم های اینتر یا میلان و یووه و رم هستید و گرنه بازی لچه و کالیاری واسه کدومتون جذابه!؟
بایرن هم همینطور
حالا چون بایرن تو بوندسلیگاست باید قربانی بشه و نادیده گرفته بشه؟
ضمن اینکه بازی های دیگر تیم هاشم واسه ما خیلی مهم هست و طرفدارای مخصوص خودشونم دارن.
اون 4 تا که مال برمنن اشتباه لپی بود !
اون منفور بودن هم شما نگفتی کجا می گفتی اروپا نه ایران !
در ضمن حالا گیریم که در زمان اجداد این بازیکنان آلمان نازی بوده به این بیچاره ها چه که خیلی هاشون حتی پدربزرگهاشونم بعد از جنگ جهانی دوم به دنیا اومده!
ضمنا یادمه زمان یورو 2008 که انگلیس صعود نکرد به بازیها همین اخبار خودمون گفت بیشتر مردم اروپا خوشحال شدن از این مساله چون انگلیسی ها رو آدم های متکبر و از خود راضی و بدبرخوردی می دونن و تماشاگرهاشونو بی فرهنگ![]()
توی ایران جدیدا خیلی پیدا کرده
حالا خوب شد بعد از 8-9 سال یه تیم آلمانی به فینال لیگ قهرمانان رسید! احتمالا باید همین قدر هم برای دفعه بعدی صبر کنن![]()
جک جالبی بود!
طرفدارای تیمای آلمانی همه ریشه دار و اصیل هستن
این چلسیه که یه مشت طرفدار تازه به دوران رسیده و حزب باد داره اونام همه تو 5 6 سال اخیر طرفدارش شدن.
این پست خودش سمبل جوکه
این تفکر اشتباهه حالا چون چلسی چند سال خیلی قوی شده طرفدارای اون حزب بادن!
اگه اینجوریه میشه این انگ رو به طرفدارای تیمای بزرگ دیگه مثل بارسلونا و منچستر هم زد که کاملا این اشتباهه
توی تاپیک لیگ انگلیس هم من توی مصاحبه اعلام کردم که از سال 2000 طرفدار این تیم هستم
این حرفا مثل تازه به دوران رسیده و اینا کلا چیزی جز فراکنی نیست...
دیگه یه طرفدار چلسی باید خجالت بکشه نیاد به طرفدارای تیمای دیگه(اونم تیمی مثل بایرن)بیاد بگه تازه طرفدارش شدی یا تازه طرفدار پیدا کرده!
فکر کنم چند وقت دیگه منچستر سیتی هم طرفدار پیدا کنه به خاطر مالک عربش بعد طرفداراش بیان اینجا بگن ما از بچگی طرفدار منچستر سیتی بودیم و باهاش خاطره ها داریم
--
چلسی تیمیه که هر 100 سال یه بار به فینال لیگ قهرمانان میرسه و بعد اون بازیکن سن بالاش که فساد اخلاقی خانوادگی داره پاش لیز میخوره و پنالتی رو میزنه تو اوت![]()
Last edited by errmii; 01-10-2010 at 20:02.
دوستان خواهشا تمومش کنید..(ممنون)
همون طوری که همه ما ها میدونیم این بحث نتیجه ای نخواهد داشت...
پس خواهشن فضای انجمن ودوستی بین خودمون رو فدای لجبازی نکنیم.آمار وارقام های معتبر بین المللی موجود هستن.هرکسی دوست داره بره ببینه...
بی خیال دیگه..![]()
حرف شما درست و منطقیه
منم که گفتم اصطلاحی که به کار بردم اشتباه بوده
منظور من این بود که اینتر بعد از کالچوپولی تونست به قدرت اول فوتبال ایتالیا تبدیل بشه
فکر هم نمیکنم که امسال هم میلان بتونه حریفش بشه
مردم از بازیای سرد بوندسلیگا شکایت کردن؟
بوندس لیگا فقط اون موقع به خاطر این پخش میشد که ایرانیا توش بازی میکردن و بعدشم با دیپورت شدن ایرانیا پخشش قطع شد و هیچ ربطی به شکایت مردم نداشت
منم نگفتم بایرن-1860 رو پخش کنن ولی به طور مثال داربی شالکه-دورتموند یکی از مهمترین داربی های دنیا هستش در کنار میلان-اینتر و لاتزیو-رم و ....
اینکه میان بازی سویا لاکرونیا رو پخش میکنن ولی برای مثال بایرن برمن رو پخش نمیکنن خیلی زور داره(هرچند خدا پدر دوبی اسپورتس رو بیامرزه)
[QUOTE=shutdown;5473944]دوستاني كه طرفدار ليگ المان هستيد...قبول كنيد ديگه...ليگ المان نسبت به انگليس و اسپانيا حداقل تو ايران كمتر طرفدار داره...مطمئن باش يك ايراني اگه طرفدار بايرن نباشه ديگه طرفدار دورتموند و شالكه و اينجور تيم ها نيس...يا منچستر چلسي ارسنال ليورپول يا رئال يا بارسا يا ميلا يا اينتر يا رم.....ديگه به خاطر بايرن مونيخ ميگيد ليگ المان بهتره؟؟؟!!!!
همين قضيه كه ليگ انگليس و اسپانيا و ايتاليا از المان پر بيننده تره رو قبول كنيد همه چي حله....
به قول حسين....يا علي[/QUOTE
رفقا توی ایران پخش تلویزیونی یکی از عوامل بسیار مهم بین مردم هستش که باعث میشه یه تیم طرفدار پیدا بکنه
اگه یادتون باشه و سنتون اجازه یاداوری موقعی رو که بوندس لیگا پخش میشد به طور دائم رو بده خیلیا طرفدار تیمایی مثل دورتموند و هامبورگ و لورکوزن(در کنار بایرن)شده بودن و من یادمه که پیراهناشون توی ایران هم خوب طرفدار پیدا کرده بودن و حتی خیلی از بچه های مدرسه ما هم اون موقع ها طرفدار تیمای المانی بودن چون بازیاشون پخش میشد و آشنایی کامل داشتن ولی بعد به مرور پخش آلمان رو قطع کردن برای سالها و ارتباط بخش اعظم نسل جدید فوتبال بینای ایرانی با فوتبال آلمان قطع شد و تیمای انگلیسی و اسپانیایی طرفداراشون تو ایران بیشتر هم شد به مناسبت پخش تلویزیونیشون
شما مطمئن باشید اگه بازی های بوندس لیگا هم پخش میشد طرفدارای سایر تیمای آلمانی هم کم نبودش به جز بایرن تو ایران هر چند الان هم تعدادی رو میشناسم که حتی طرفدار ولفسبورگ و برمن هستن هرچند تعدادشون زیاد نیست.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
شما تو این انجمن جدیدی
اگه اون موقع که کلوپای هواداری بودش میدیدی که طرفدارای بایرن کمتر از امثال چلسی و آرسنال و لیورپول و منچستر نبودن ولی سیاستای اشتباه مدیرای پی سی خیلیا رو ازینجا فراری داد
هرچی باشه طرفدارای بایرن از طرفدارای چلسی اصالت خیلی خیلی بیشتری دارن و هیچ شخص بی طرفی نمیتونه رد بکنه اینو.
منم بازی منم بازی
من یه چی بگم ؟ ترو خداااااااااااا
ببینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟
لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم
مثلا ممکن همین امسال یه بچه از بازی های من سیتی خوشش بیاد.....چیکار داره که قبلا چی بوده ؟ اصلا از کجا بدونه ؟
اصلا این چیزی که داری میگی ربط به این موضوع نداشتش!دیگه یه طرفدار چلسی باید خجالت بکشه نیاد به طرفدارای تیمای دیگه(اونم تیمی مثل بایرن)بیاد بگه تازه طرفدارش شدی یا تازه طرفدار پیدا کرده!
فکر کنم چند وقت دیگه منچستر سیتی هم طرفدار پیدا کنه به خاطر مالک عربش بعد طرفداراش بیان اینجا بگن ما از بچگی طرفدار منچستر سیتی بودیم و باهاش خاطره ها داریم
--
چلسی تیمیه که هر 100 سال یه بار به فینال لیگ قهرمانان میرسه و بعد اون بازیکن سن بالاش که فساد اخلاقی خانوادگی داره پاش لیز میخوره و پنالتی رو میزنه تو اوت
پس منم باید بیام بگم آلمانی ها فلان کار رو می کنن...
همچین پستایی کلا ارزش جواب دادن نداره
چه جالبشما تو این انجمن جدیدی
اگه اون موقع که کلوپای هواداری بودش میدیدی که طرفدارای بایرن کمتر از امثال چلسی و آرسنال و لیورپول و منچستر نبودن ولی سیاستای اشتباه مدیرای پی سی خیلیا رو ازینجا فراری داد
هرچی باشه طرفدارای بایرن از طرفدارای چلسی اصالت خیلی خیلی بیشتری دارن و هیچ شخص بی طرفی نمیتونه رد بکنه اینو.
شما خودت میومدی مدیر می شدی اینجارو قشنگ با سیاست های مناسب اداره می کردی
خب امیر جان این چیزا انگار برای همه قابل درک نیست!منم بازی منم بازی
من یه چی بگم ؟ ترو خداااااااااااا
ببینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟
لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم
مثلا ممکن همین امسال یه بچه از بازی های من سیتی خوشش بیاد.....چیکار داره که قبلا چی بوده ؟ اصلا از کجا بدونه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)