تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 93 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر آقا هادی

1220000خریدم و یک ماه پیش .
    شما اصلا صبر نکنید بهترین کار این است که 150 هزار تخفیف بگیرید.
    زیاد م روشننبوده است نگران نباشید.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

سلام آقا هادی
    چه خوب شد که مجددا تاپیک را فعال کردی
    منتظر ارسال اطلاعات در مورد قیمتهای جدید هستم
    راستی اگه محرمانه نیست بگو پنل جدیدی که تهیه کردی چی است؟
    خوش باشید
    حتما وقتی قیمت ها به دستم رسید قرار میدهم.
    هنوز خرید نکردم در حال تغییر هستم اگر بودجه برسد یک فروند 8500.
    با تشکر.
    هادی

2. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام آقا هادی
    من امروز رفتم از یک فروشگاه لوازم خانگی و صوتی تصویری (نمایندگی گلدیران) قیمت تی وی 8500 و 7500 و 5500 رو گرفتم. به ترتیب 2/130 و 1/670 و 1/330 قیمت داد (42 اینچ). مدل 7500 رو خودم هم دیدم ولی اون دو مدل دیگه توی مغازه نبودند. 7500 یک لایه شیشه روش داشت (فکر کنم به خاطر مدل Infinia بودنش باشه) که نور رو منعکس می کرد و من خوشم نیومد. احتمالا 8500 هم همینطور باید باشه. ولی 5500 اون لایه رو نداره و نور رو منعکس نمی کنه (؟)

بودجه من برای خرید تی وی 1/300 هست. حالا اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. (برای 37 یا 42 اینچ)
    Last edited by aliugd; 30-01-2011 at 13:19.

4. این کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام آقا هادی
    من امروز رفتم از یک فروشگاه لوازم خانگی و صوتی تصویری (نمایندگی گلدیران) قیمت تی وی 8500 و 7500 و 5500 رو گرفتم. به ترتیب 2/130 و 1/670 و 1/330 قیمت داد (42 اینچ). مدل 7500 رو خودم هم دیدم ولی اون دو مدل دیگه توی مغازه نبودند. 7500 یک لایه شیشه روش داشت (فکر کنم به خاطر مدل Infinia بودنش باشه) که نور رو منعکس می کرد و من خوشم نیومد. احتمالا 8500 هم همینطور باید باشه. ولی 5500 اون لایه رو نداره و نور رو منعکس نمی کنه (؟)
    بودجه من برای خرید تی وی 1/300 هست. حالا اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. (برای 37 یا 42 اینچ)
    led5500 .
    نسبت به بودجه شما انتخاب خوبی است.
    قیمت قدیم این مدل:1,620,000
    با تشکر.
    هادی

6. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست عزیز قیمت LG 42 LE5600 که در اصل همون 5500 هستش در خارج از کشور ، الان من گرفتم 1.360 ... این قیمت جدید هستش یا قدیم ؟؟ بعد این زیادی ارزون هستش !! بودجه من تا 1.600 یا 1.700 میشه . این مدل مدل مناسبی هست ؟
    من یک سامسونگ 46 اینچ 6200 دارم led . میخوام بدونم کیفیتش مثل اون هستش یا خیر ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز قیمت LG 42 LE5600 که در اصل همون 5500 هستش در خارج از کشور ، الان من گرفتم 1.360 ... این قیمت جدید هستش یا قدیم ؟؟ بعد این زیادی ارزون هستش !! بودجه من تا 1.600 یا 1.700 میشه . این مدل مدل مناسبی هست ؟
    من یک سامسونگ 46 اینچ 6200 دارم led . میخوام بدونم کیفیتش مثل اون هستش یا خیر ؟
    این قیمت جدید برای تخفیف عید هست و هر سال به این صورت هست.
    باید در کنار هم مقایسه کرد.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ld660

آقا هادی ممنون که زود جواب می دید . دیشب یه ld660 آک برام آوردن و این یکی رو بردن البته هنوز از نمایندگی واسه نصب نیومدن ولی تاریخ تولید این ژانویه 2011 است . چند تا سوال دیگه داشتم
    1- قیمت این مودم وایرلس AV_LINK چند است و از کجا میشه تهیه کرد .
    2- اگه بشه یه توضیحی راجع به راه اندازی شبکه در این مدل بفرمائید من که با کابل کراس وصل کردم نرم افزارهم نصب کردم تنظیمات شبکه هم را که روی اتوماتیک گذاشتم ولی نشد .
    3- وایرلس با wi fi کاربردش چه فرقی داره
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هادی ممنون که زود جواب می دید . دیشب یه ld660 آک برام آوردن و این یکی رو بردن البته هنوز از نمایندگی واسه نصب نیومدن ولی تاریخ تولید این ژانویه 2011 است . چند تا سوال دیگه داشتم
    1- قیمت این مودم وایرلس AV_LINK چند است و از کجا میشه تهیه کرد .
    2- اگه بشه یه توضیحی راجع به راه اندازی شبکه در این مدل بفرمائید من که با کابل کراس وصل کردم نرم افزارهم نصب کردم تنظیمات شبکه هم را که روی اتوماتیک گذاشتم ولی نشد .
    3- وایرلس با wi fi کاربردش چه فرقی داره
    با تشکر
    دستشون درد نکنه.
    1.من تا حالا جایی ندیدم.
    2.برای استفاده از اینترنت تی وی فقط نیاز است که مودم شما در حالت اتومات یا همان pppoe .بعد کابل را به تی وی وصل کنید نو تنظیمات ip را بر روی اتومات تنظیم کنید.
    اولین کار قبل از استفاده اپدیت نرم افزار تی وی با فشردن کلید netcast.
    3.بر روی یک سری از پنل های ال جی نوشته وایرلس.و یک سری وایرلس ای وی بنده ازنمایندگی سوال کردم گفتن مدل هایی که نوشته وایرلس ای وی لینک قابلیت دریافت فایل های شیر شرده را دارد مانند فیلم.....
    اون هایی که هم نوشتن وایرلس فقط می توانید اینترنت را وایرلس کنید.
    با تشکر.
    هادی

11. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

آقا هادی! موقع خرید، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ همین یکی دو روزه می خوام بگیرم
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هادی! موقع خرید، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ همین یکی دو روزه می خوام بگیرم
    ممنون
    از جایی خرید کنید که با اعتبار باشه .(بهتره از نمایندگی خرید کنید که فقط تو کار ال جی باشد)
    اگر خواست به شما تی وی غیر اکبند بده نخرید.
    خوش قیمت خرید کنید.
    اگر گفت فعلا موجود ندارم باید همین تی وی ویترین را بدم.بگید که پس بعدا مزاحم می شوم.
    بعد از خرید زمانی که نماینده برای نصب امد اول از همه زمانی که نماینده هست باکدی که در اینجا اعلام شد زمان کارکرد را نگاه کنید.
    بعد هم نگاه کنید. ولذت ببرید.
    با تشکر.
    هادی

14. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ld660

هادی جان پس این مودمی که شما میگین برای بچه های رشت اون چیه
    و دیگه اینکه دیشب این جدیده رو نمایندگی اومد نصب کرد مشکلی نداشت فقط یه چیز عجیب روی حالت hdmi که به ----- وصل است وقتی بعضی از لامپهای مهتابی خونه رو خاموش روشن می کردم ال سی دی چشمک میزد و خاموش روشن می شد
    البته صدا داشت و روی حالت av و آنتن ( برنامه های دریافتی از آنتن ) هیچ مشکلی نداشت . کابل hdmi رو عوض کردم مشکل حل شد فقط می خوام بدونم از نظر شما مشکلی نداره آخه اون ال سی دی قبلیه با همین کابل هیچ مشکلی نداشت ممکنه که تغذیش مشکل داشته باشه ؟.لطفا اگه ممکن عیبی داشته باشه بفرمائید تا زودتر اقدام کنم البته شرکت تماس گرفتم گفتن اگه مشکلی داشته باشه تا یکماه گارانتی تعویض داره راستش چشمم ترسیده .خیلی بدشانسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •