تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 53 از 515 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهتره کسایی که در مورد درس دین و زندگی اطلاعی ندارن نظری دراین مورد ندهند.
    ما همه از کمک های مهندس مجیدی ممنونیم ولی بنده فکر میکنم اگه ایشون تو همون تاپیک خودشون به سوالای بچه ها جواب بدهند خیلی بهتر باشه.نظرتون در مورد درس دین و زندگی هم واقعاَ اشتباهه.شاید در سالهای خیلی قبل سوالای دین و زندگی رو میشد به این روشی که شما میگید جواب داد ولی اگه یه نگاهی به سوالای دین و زندگی 2 سال قبل بندازید متوجه میشید که با این روشی که شما توضیح دادید بیشتر باعث میشه نمره منفی بگیرید تا مثبت.چون طراحهای کنکور در درس دین و زندگی گزینه ها رو مشابه هم طرح میکنن و اگه کسی کتاب رو دقیق نخونده باشه وارد دامهای آموزشی میشه و نمره منفی میگیره.
    پس از همون اول همراه با کتاب درسی کتاب کمک آموزشی باید خونده بشه.تازه اول کتاب درسی بعد کتاب کمک آموزشی.

2. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بهتره کسایی که در مورد درس دین و زندگی اطلاعی ندارن نظری دراین مورد ندهند.
    ما همه از کمک های مهندس مجیدی ممنونیم ولی بنده فکر میکنم اگه ایشون تو همون تاپیک خودشون به سوالای بچه ها جواب بدهند خیلی بهتر باشه.نظرتون در مورد درس دین و زندگی هم واقعاَ اشتباهه.شاید در سالهای خیلی قبل سوالای دین و زندگی رو میشد به این روشی که شما میگید جواب داد ولی اگه یه نگاهی به سوالای دین و زندگی 2 سال قبل بندازید متوجه میشید که با این روشی که شما توضیح دادید بیشتر باعث میشه نمره منفی بگیرید تا مثبت.چون طراحهای کنکور در درس دین و زندگی گزینه ها رو مشابه هم طرح میکنن و اگه کسی کتاب رو دقیق نخونده باشه وارد دامهای آموزشی میشه و نمره منفی میگیره.
    پس از همون اول همراه با کتاب درسی کتاب کمک آموزشی باید خونده بشه.تازه اول کتاب درسی بعد کتاب کمک آموزشی.
    نظرتون محترمه اما من حرفم رو از روی اطلاع زدم و شاگرد بنده هم پارسال از همین روش که گفتم مطالعه کردند و 70 زد ایشون(کل برنامه ی درسیشون رو من ریخته بودم واسشون) و کتاب درسی رو هم اصلا باز نکرد .. البته اون کتابی که بنده معرفی کردم خیلی مشابه کتاب درسی هست .. در ضمن مطمئن باشید بنده چیزی رو که نمیدونم توش نظر نمیدم و وقتی جایی میام نظر میدم یعنی درموردش اطلاع دارم .. حالا مشکلی نیست شما اگه خیلی دوست دارید کتاب رو بخونید بشینید کتاب رو بخونید ولی همیشه درنظر داشته باشید که مدیریت زمان برای یک کنکوری خیلی مهمه و باید بتونه تشخیص بده که رو هر درس چقدر وقت بذاره و چطور بخونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

خوب ايشونم نظرشونو دادند كه % 100 هم اشتباهه

شايد خودشون از اين روش براي كنكور خونده باشند و نتيجه هم گرفته باشند ولي :

كار هركس نيست ديني خواندن غير كتاب
    ادم خوفناكي خواهد و قدر كفايت هم شتاب

5. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض چند نکته واسه مطالعه درس دین و زندگی

شرمنده مهندس جان.سروری.آقایی.دوستون داریم ولی این راه حل خوندن دینی نیستاااا
    اول اینکه کتاب درسی رو گذاشتن کنار کار فوق العاده غلطیه
    شما وقتی که کتاب درسی رو میخونید باید توجه داشته باشید تیتر بالاش چیه.آیه قبلش چی بوده.آیه بعدش چی بوده.کلا چه آیه هایی تو این درس اومده موضوع کلی درس چیه و...
    خوب تو کتاب های کمک درسی اینا رو نداره که.فقط اومده مباحث رو باز کرده وبه زبان شیرین بیان کرده
    دیگه سوالات کنکور رو بذارید جلوتون متوجه میشید(به استثتا کنکور ریاضی امسال که دینی رو آسون دادند)که چه قدر تست ها و آیه ها شبیه هم هستن
    ممنون .. پستتون خیلی مفید بود اتفاقا ..چون منو وادار کرد که چند نکته رو بگم..
    ببینید یک سری کارها باید تو مشاوره انجام بشه(البته پیشاپیش جواب اون دوستی که احتمالا میگه شما تو چیزی زمینه ی تخصصیت نیست نظر نده رو بدم و اونم اینه که بنده وقتی
    واسه شاگردهام مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور انجام میدم یعنی اینکه تو این زمینه ها اطلاعات دارم و صد البته تجربه)
    خب برسیم به جواب سوال شما..
    ببینید بحث شما اگه مشکل سر آیه خوندن هست و اینکه چه آیه ای مربوط به کدوم مبحث هست باید بهتون بگم که دینی خوندن واسه کنکور خیلی آسونه اتفاقا و فقط روش داره .. من حس میکنم نتونم الان با نوشتن همه منظورم رو بهتون انتقال بدم پس اگه سوالی پیش اومد باز بپرسید تا بتونم کمک کنم..
    خب میرسیم سر روش خوندن درس دین و زندگی
    اولا که شما باید الگوریتم تشکیل بدهید واسه مطالب .. یعنی در حین خوندن سعی کنید مطالب رو به صورت نمودار در بیارید و دسته بندی مطالب رو داشته باشید و کل درس رو تبدیل کنید به نمودار درختی(این کار واسه مرور هستش و خوب جا افتادن مطالب توی ذهن) در مورد ایه و حدیث هم شما نباید کل آیات رو حفظ کنید .. شما باید کلمات کلیدی رو توی آیات مشخص کنید.. مثلا درباره ی امی بودن پیغمبر شما کلمه" تخطه" رو باید هایلایت کنی و به ذهنت بسپری درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش و با دیدن این لغت سریع گزینه ی صحیح رو انتخاب میکنید.. شیرین نیست؟؟ با یک نگاه میتونید یک تست دینی رو جواب بدهید.
    کلماتی که استخوان بندی تست رو تشکیل میدهند رو یاد بگیرید تا با یک نگاه تست صحیح رو تشخیص بدهید .. مثلا توی درس معجزه ای از نوع کتاب(فکر کنم درس چهارم سال سوم باشه) بدونید که وقتی با جمله ی "انسان های حقیقت طلب وقتی با دعوت پیامبران مواجه میشدند از آنان نشانه میخواستند" برخورد کردید باید تشخیص بدهید که استخوان این جمله چیست و اون کلمات رو یاد بگیرید .. باید جمله ی قبل رو به این صورت تبدیل کنید:
    حقیقت طلب----درخواست نشانه
    با این کار حجم مطالب تو ذهنتون کم میشه و سرعت تشخیص گزینه ی درست افزایش پیدا میکنه و احتمال اشتباه کم میشه..
    شما باید فوت فن های مطالعه هر درس رو یاد بگرید تا راحت تر تست رو جواب بدهید و درس هم واستون لذت بخش بشه .. تو فکرش هستم که یک جزوه یا مقاله بنویسم با کمک دوستم خوبم آقای ترابی واسه آموزش درست درس خوندن ولی فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم وقت بشه که بنویسیم.
    هر سوالی به ذهنتون برسه من درخدمت هستم

راستی اگه کسی مطلب رو جایی کپی پیست کرد ممنون میشم با ذکر منبع باشه
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن اصلا کسی مجبور نیست از روشی که من میگم درس بخونه .. هرکس هر کاری رو دوست داره میتونه انجام بده .. مطمئنا همه کسانی که کنکور میدن فکر میکنند دارن راه درست رو میرن اما در آخر عده ی کمی موفق میشن ... این ر به این دلیل گفتم چون میبینم بعضی ها طوری موضع میگیرند که انگار داره به زور چیزی بهشون تحمیل میشه .. بنده حاصل تجربیات خودم رو بهتون آموزش میدهم و مشخصه که من هم انسان هستم امکان اشتباه تو کارم هست .. سعیم بر این هست باعث به اشتباه افتادن هیچ کس نشم و تو این مسیر کنکور هم بتونم به کسانی که نیاز به کمک دارند و خودشون هم میخواهند که بهشون کمک بشه راهنمایی های لازم رو بکنم
    Last edited by Amin.M.1986; 22-08-2010 at 20:56.

7. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

بچه ها شخصي كه از دوم دبيرستانش تا پيش سهميه منطقه3 درس خونده باشه و يه سال پشت كنكوربمونه ولي اينبار بره منطقه 1 ،سهميه چند توي كنكور90 حساب ميشه؟
    ----------------------------
    بچه ها من دين و زندگي3 ترم2 رو كه سوالاتش نهايي هست رو 20 گرفتم
    و در كنكور88 سراسري دين رو 80% و آزاد 95% زدم
    اينارو فقط واسه اين گفتم كه فكرنكنيد چرت ميگم و بي تجربه هستم
    راستش بايد بگم من كتاب ديني رو قورت داده بودم و همه ي آيات و متنشو هنوز كه هنوزه حفظم(خود كشي كرده بودم)
    البته هركسي يه جور درس خوندن خاصشه ولي من تكيه اصليم بروي كتاب بود و تنها سوالات تستي ديني گاج رو(كه خيلي مزخرف بود)رو ميزدم
    و از فروردين هم تست هايي همون گاج رو كه علامت زده بودم(به واسطه ي اينكه مهم بودن يا اشتباه زده بودم)دوره كردم
    از اردبيهشت هم تست هاي زرد كانون كه همشون تستهاي كنكور بودن رو زدم
    بقيه وقتم هم دوره كردم
    Last edited by Lady Negar; 22-08-2010 at 22:37.

9. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چه خوب میشد اگه مثل دین و زندگی همه ی درسای دیگه رو هم با هم بررسی میکردیم تا توی هر درس به یه راهکار خوبی واسه خوندن اون درس میرسیدیم.
    بعدشم به نظر شما بهتر نیست که تو همین تاپیک واسه هر درسی بهترین کتاباشم معرفی بشه؟خوب بحث کتابا هم به کنکور90 مربوطه دیگه.
    کنکوری های سال قبل که نتیجه خوبی گرفتین اون درسایی رو که بالا زدین چه جوری خوندین؟از چه کتابایی استفاده کردین؟

11. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون .. پستتون خیلی مفید بود اتفاقا ..چون منو وادار کرد که چند نکته رو بگم..
    ببینید یک سری کارها باید تو مشاوره انجام بشه(البته پیشاپیش جواب اون دوستی که احتمالا میگه شما تو چیزی زمینه ی تخصصیت نیست نظر نده رو بدم و اونم اینه که بنده وقتی
    واسه شاگردهام مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور انجام میدم یعنی اینکه تو این زمینه ها اطلاعات دارم و صد البته تجربه)
    خب برسیم به جواب سوال شما..
    ببینید بحث شما اگه مشکل سر آیه خوندن هست و اینکه چه آیه ای مربوط به کدوم مبحث هست باید بهتون بگم که دینی خوندن واسه کنکور خیلی آسونه اتفاقا و فقط روش داره .. من حس میکنم نتونم الان با نوشتن همه منظورم رو بهتون انتقال بدم پس اگه سوالی پیش اومد باز بپرسید تا بتونم کمک کنم..
    خب میرسیم سر روش خوندن درس دین و زندگی
    اولا که شما باید الگوریتم تشکیل بدهید واسه مطالب .. یعنی در حین خوندن سعی کنید مطالب رو به صورت نمودار در بیارید و دسته بندی مطالب رو داشته باشید و کل درس رو تبدیل کنید به نمودار درختی(این کار واسه مرور هستش و خوب جا افتادن مطالب توی ذهن) در مورد ایه و حدیث هم شما نباید کل آیات رو حفظ کنید .. شما باید کلمات کلیدی رو توی آیات مشخص کنید.. مثلا درباره ی امی بودن پیغمبر شما کلمه" تخطه" رو باید هایلایت کنی و به ذهنت بسپری درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش و با دیدن این لغت سریع گزینه ی صحیح رو انتخاب میکنید.. شیرین نیست؟؟ با یک نگاه میتونید یک تست دینی رو جواب بدهید.
    کلماتی که استخوان بندی تست رو تشکیل میدهند رو یاد بگیرید تا با یک نگاه تست صحیح رو تشخیص بدهید .. مثلا توی درس معجزه ای از نوع کتاب(فکر کنم درس چهارم سال سوم باشه) بدونید که وقتی با جمله ی "انسان های حقیقت طلب وقتی با دعوت پیامبران مواجه میشدند از آنان نشانه میخواستند" برخورد کردید باید تشخیص بدهید که استخوان این جمله چیست و اون کلمات رو یاد بگیرید .. باید جمله ی قبل رو به این صورت تبدیل کنید:
    با این کار حجم مطالب تو ذهنتون کم میشه و سرعت تشخیص گزینه ی درست افزایش پیدا میکنه و احتمال اشتباه کم میشه..
    شما باید فوت فن های مطالعه هر درس رو یاد بگرید تا راحت تر تست رو جواب بدهید و درس هم واستون لذت بخش بشه .. تو فکرش هستم که یک جزوه یا مقاله بنویسم با کمک دوستم خوبم آقای ترابی واسه آموزش درست درس خوندن ولی فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم وقت بشه که بنویسیم.
    هر سوالی به ذهنتون برسه من درخدمت هستم

راستی اگه کسی مطلب رو جایی کپی پیست کرد ممنون میشم با ذکر منبع باشه
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن اصلا کسی مجبور نیست از روشی که من میگم درس بخونه .. هرکس هر کاری رو دوست داره میتونه انجام بده .. مطمئنا همه کسانی که کنکور میدن فکر میکنند دارن راه درست رو میرن اما در آخر عده ی کمی موفق میشن ... این ر به این دلیل گفتم چون میبینم بعضی ها طوری موضع میگیرند که انگار داره به زور چیزی بهشون تحمیل میشه .. بنده حاصل تجربیات خودم رو بهتون آموزش میدهم و مشخصه که من هم انسان هستم امکان اشتباه تو کارم هست .. سعیم بر این هست باعث به اشتباه افتادن هیچ کس نشم و تو این مسیر کنکور هم بتونم به کسانی که نیاز به کمک دارند و خودشون هم میخواهند که بهشون کمک بشه راهنمایی های لازم رو بکنم
    بنظر من هم این روش درست خوندن دین و زندگیه ولی به شرطی که روی کتاب درسی اجرا بشه. واسه اینکه بهتون بقبولونم که هیچ کتاب کمک آموزشی کتاب درسی نمیشه یه خاطره از خودم میگم واستون:
    من پارسال شیمی رو از روی کتابای بهمن بازرگان میخوندم به هرکسی میگفتم میگفت فقط بازرگان بخون کتاب درسیم شوت کن تو سطل آشغال منم دقیقا همین کارو کردم.تا اواسط بهمن ماه بود که توی آزمونای آزمایشی که جمع بندی پایه بود توی سوالای شیمی 3تا سوال داده بود که با دیدنشون واقعا عین خنگا نگاشون کردم و نتونستم بهشون جواب بدم وقتی رفتم خونه از توی پاسخنامه متوجه شدم جزو سوالای راحت بوده و من با جواب ندادنش کلی عصبی بودم. توی پاسخنامه آدرس صفحه کتاب درسی رو داده بود. به هزار زحمت کتاب درسی رو از دوستام قرض گرفتم و دیدم بله دقیقا سوال عین جمله متن کتابه!!ولی این جمله و حتی مطالب مرتبط بهش توی کتاب بازرگان اثری ازش نیست!!
    (واسه اینکه آخر داستان رو بدونین میگم: از اون روز روزی 5صفحه از کتاب درسی رو مو به مو میخوندم و جاهای مهمش رو علامت میزدم تا اینکه اردبیهشت کل کتابای درسی رو خوندم و خیالم راحت شد که اگه سر کنکور سوال راحتی بیاد بخاطر نزدنش از بقیه (که حتما جواب میدادن به اون تست) عقب نیوفتم)

13. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ديگه الان كل آيه رو نميدن بگن مربوط به چيه. چون اغلب بچه ها يه چيزايي خوندن از درس و يه كلمه اي از آيه حفظ شدن.يه تيكه شو ميدن ميگن مربوط به كدو قسمته تازه اگه بخوان خوب سوال بدم.ممكنه قسمت دومشو به فارسي بگن بعد بگن مربوط به كدوم آيه ست و اول آياتو بنويسن اصلا تو هيچ قسمتيش هم تخطه رو نگن.

اين روش خوبه به شرطي كه آدم كل جمله رو حفظ كنه و با همون چند كلمه يادش بياد. اما حفظ كردن همون چند كلمه تنها باعث ميشه خيلي از چيزاي مهمو آدم حفظ نكنه.مثل اينكه اگه سوال بدن انسانهاي حقيقت طلب در چه مواقعي درخواست نشانه داشتند؟ شايد براي اين مورد خاص يه كم مسخره بياد اما كتاب دينيو نميشه اينجوري خلاصه كرد. مگر اينكه با خوندن خلاصه كل مطلب يادت بياد. يعني اول كل مطلبو حفظ باشي بعد يادت بياد.

15. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ديگه الان كل آيه رو نميدن بگن مربوط به چيه. چون اغلب بچه ها يه چيزايي خوندن از درس و يه كلمه اي از آيه حفظ شدن.يه تيكه شو ميدن ميگن مربوط به كدو قسمته تازه اگه بخوان خوب سوال بدم.ممكنه قسمت دومشو به فارسي بگن بعد بگن مربوط به كدوم آيه ست و اول آياتو بنويسن اصلا تو هيچ قسمتيش هم تخطه رو نگن.

اين روش خوبه به شرطي كه آدم كل جمله رو حفظ كنه و با همون چند كلمه يادش بياد. اما حفظ كردن همون چند كلمه تنها باعث ميشه خيلي از چيزاي مهمو آدم حفظ نكنه.مثل اينكه اگه سوال بدن انسانهاي حقيقت طلب در چه مواقعي درخواست نشانه داشتند؟ شايد براي اين مورد خاص يه كم مسخره بياد اما كتاب دينيو نميشه اينجوري خلاصه كرد. مگر اينكه با خوندن خلاصه كل مطلب يادت بياد. يعني اول كل مطلبو حفظ باشي بعد يادت بياد.
    خيلي اين مخالفت کردن شما و بعضي ها واسم جالبه .. شما اگه جمله ي من رو دوباره بخونيد بنده تاکيد کردم که کل آيه مطالعه بشه و چند روش رو هم گفتم که حتما ميتونند باعث بهتر تست زدن بشوند ...
    احساس ميکنم يک عده دارند فقط مخالفت ميکنند و اصلا انگار نه انگار هدف در اينجا چيز ديگه اي هست..
    ميام يک کتاب معرفي ميکنم(کتاب مشعليان از اتشارات راه انديشه ) و جند تا روش ميگم يکي مياد ميگه من شيمي رو ارز رو بازرگان خوندم و نتيجه نگرفتم پس حرف شما راجع به درس دين و زندگي غلطه!!!!!!!!! شما مياي حرف من رو يک قسمتشو ميکشي بيرون و ميگي غلطه و مياي دوباره همون حرف هاي من رو تحويل خودم ميدي..من گفتم آیه رو مطالعه نکنید؟؟؟ یک بار درست و دقیق وقت بذارید و پست من رو بخونید و بعد نقدش کنید
    درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش

کاملا يک جو بچه مدرسه اي اينجا حاکم هست و يه عده فراموش کردند که اينجا قراره به بهتر نتيجه گرفتن بقيه کمک بشه.
    انگار يه عده قسم خوردند من هرچي بگم ايراد بگيرند .. و احساس میکنند که با اینکار نشون میدن که علامه دهر هستند یا مثلا حس میکنند خیلی حواسشون جمع اطرافشون هست و همیشه هشیار هستند که نکنه کسی بخواد از راه به درشون کنه
    من اصراري ندارم که کسي از راهنمايي هاي من استفاده کنه .. هرکس هر جور ميخواد عمل کنه .. شايد واسه يک عده لازم باشه حتما جلسه اي بين 40 تا 200 هزار تومن پول مشاور بدن شايدم يک عده واسشون لازمه همونطور باهاشون برخورد بشه .
    واقعا متاسفم که طوری شده که انگار من دارم اصرار میکنم که آقا توروخدا بذارید من واسه کنکور کمکتون کنم.. از این به بعد اگر کسی از من کمک خواست بنده جوابشو میدم (اونم در صورت داشتن وقت و حوصله)و در غیر اینصورت وقت خودم رو تلف نمیکنم واسه جواب سوال کسی رو دادن.. سوال از بنده رو هم یا تو تاپیک خودم مطرح کنید یا پیغام خصوصی بزنید ..
    والسلام و خدا نگهدار

17. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

خوب بین دعوا آقای مجیدی و ما بقی بچه ها یک عدد پیشنهاد. کتاب گاج سفید دین و زندگی رو بگیرید ، توش هم متن درس هست و هم نکات + تست و نمودار درختی ، بوته ای ، باغچه ای و انواع حیوانات

آقای مجیدی هم شما خودتو ناراحت نکن ، چون کسی نمیره جلسه ای 200 تومن پول بابت مشاوره بده ، آخه وقتی مشاور مجانی هست دیگه این حرفارو نداره که ، عیبه ، زشته ، دور از ادبه ، شما مهندس و مشاور هستی ، شما الگوی همه ی ما هستید ، .. اینجا هرکسی آزاده نظر شخصیش رو بگه (جز سیاست که باید توی پ.خ گفته بشه ، البته با اشخاصی مثل Meisam و aQua هم نمیشه شوخی کرد ، فردا بن میشم ، میگی نه نگاه کن ).

ولی بدور از شوخی (البته آخرای حرفم شوخی کردم که یخورده جو عوض بشه) ، اینجور بحثا ، منجر به تحمیل عقاید میشه ، به نظر شخصیم باید فرد ببینه چه روشی بیشتر براش کارساز هست. شاید یکی با همین کتاب شما معرفی کردید ، معارف رو 100 بزنه که براش 125 محاسبه بشه ، شایدم یکی 33- بزنه و بیا درستش کن و یک عمر نفرین پشت سر شما.

از اسم مشاور هم معلومه ، یعنی بری باهاش مشورت کنی ، نه اینکه بگه چیکار کنی. من خودم میشستم با مشاور 2 ساعت فقط حرف میزدیم که آخر سر توی آزمون جامع علوی رتبم از 5000، شد 584 ، ولی توی کنکور 89 خراب کردم که تقصیر خودم بود، نه تقصیر مشاورم بود و نه کس دیگه.

توجه : اینجا فروم هست و فروم جای بحث هست ، بحث هم یعنی صحبتهایی که داخلش هرکسی نظری داره و این نظرات ممکنه مخالف نظر شخص دیگری باشد ، که در این صورت طرف باید از خودش دفاع کنه نه اینکه فرار کنه.(منظورم شخص خاصی نیست ، کلی گفتم) ، من نه مدیرم و نه اختیاراتی دارم ، اینی که گفتم برای اینه که همزیستی خوبی داشته باشیم اینجا ، نه اینکه هرکسی به خون اون یکی تشنه باشه.

---------------------

راستی نتایج آزاد 10 شهریور انشاالله میاد دیگه ؟ نتایج نهایی سراسری کی میاد ؟

راستی کسی جدول زمان بندی و مباحث آزمون های قلم چی (Pencil What!) رو داره!!!؟
    Last edited by BioHazard; 23-08-2010 at 11:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •