ممنون .. پستتون خیلی مفید بود اتفاقا ..چون منو وادار کرد که چند نکته رو بگم..
ببینید یک سری کارها باید تو مشاوره انجام بشه(البته پیشاپیش جواب اون دوستی که احتمالا میگه شما تو چیزی زمینه ی تخصصیت نیست نظر نده رو بدم و اونم اینه که بنده وقتی واسه شاگردهام مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور انجام میدم یعنی اینکه تو این زمینه ها اطلاعات دارم و صد البته تجربه)
خب برسیم به جواب سوال شما..
ببینید بحث شما اگه مشکل سر آیه خوندن هست و اینکه چه آیه ای مربوط به کدوم مبحث هست باید بهتون بگم که دینی خوندن واسه کنکور خیلی آسونه اتفاقا و فقط روش داره .. من حس میکنم نتونم الان با نوشتن همه منظورم رو بهتون انتقال بدم پس اگه سوالی پیش اومد باز بپرسید تا بتونم کمک کنم..
خب میرسیم سر روش خوندن درس دین و زندگی
اولا که شما باید الگوریتم تشکیل بدهید واسه مطالب .. یعنی در حین خوندن سعی کنید مطالب رو به صورت نمودار در بیارید و دسته بندی مطالب رو داشته باشید و کل درس رو تبدیل کنید به نمودار درختی(این کار واسه مرور هستش و خوب جا افتادن مطالب توی ذهن) در مورد ایه و حدیث هم شما نباید کل آیات رو حفظ کنید .. شما باید کلمات کلیدی رو توی آیات مشخص کنید.. مثلا درباره ی امی بودن پیغمبر شما کلمه" تخطه" رو باید هایلایت کنی و به ذهنت بسپری درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش و با دیدن این لغت سریع گزینه ی صحیح رو انتخاب میکنید.. شیرین نیست؟؟ با یک نگاه میتونید یک تست دینی رو جواب بدهید.
کلماتی که استخوان بندی تست رو تشکیل میدهند رو یاد بگیرید تا با یک نگاه تست صحیح رو تشخیص بدهید .. مثلا توی درس معجزه ای از نوع کتاب(فکر کنم درس چهارم سال سوم باشه) بدونید که وقتی با جمله ی "انسان های حقیقت طلب وقتی با دعوت پیامبران مواجه میشدند از آنان نشانه میخواستند" برخورد کردید باید تشخیص بدهید که استخوان این جمله چیست و اون کلمات رو یاد بگیرید .. باید جمله ی قبل رو به این صورت تبدیل کنید:
حقیقت طلب----درخواست نشانه
با این کار حجم مطالب تو ذهنتون کم میشه و سرعت تشخیص گزینه ی درست افزایش پیدا میکنه و احتمال اشتباه کم میشه..
شما باید فوت فن های مطالعه هر درس رو یاد بگرید تا راحت تر تست رو جواب بدهید و درس هم واستون لذت بخش بشه .. تو فکرش هستم که یک جزوه یا مقاله بنویسم با کمک دوستم خوبم آقای ترابی واسه آموزش درست درس خوندن ولی فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم وقت بشه که بنویسیم.
هر سوالی به ذهنتون برسه من درخدمت هستم.gif)
راستی اگه کسی مطلب رو جایی کپی پیست کرد ممنون میشم با ذکر منبع باشه
----------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن اصلا کسی مجبور نیست از روشی که من میگم درس بخونه .. هرکس هر کاری رو دوست داره میتونه انجام بده .. مطمئنا همه کسانی که کنکور میدن فکر میکنند دارن راه درست رو میرن اما در آخر عده ی کمی موفق میشن ... این ر به این دلیل گفتم چون میبینم بعضی ها طوری موضع میگیرند که انگار داره به زور چیزی بهشون تحمیل میشه .. بنده حاصل تجربیات خودم رو بهتون آموزش میدهم و مشخصه که من هم انسان هستم امکان اشتباه تو کارم هست .. سعیم بر این هست باعث به اشتباه افتادن هیچ کس نشم و تو این مسیر کنکور هم بتونم به کسانی که نیاز به کمک دارند و
خودشون هم میخواهند که بهشون کمک بشه راهنمایی های لازم رو بکنم