من از هفته ی دیگه 256 وصل میشه![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
باید بری مرکز مخابراتی محلتون ازشون سوال کنی ارایه میدن یا نه بعضیهاشون ادیت میکنند ولی بعضی جاها آدمای خوبی هستن خیلی محترمان جواب میدن . همونجا بهت یک فرم میده پر میکنی دیگه وصل میشه . من حتی تا یک ماه قبض تلفن ندادم تلفن خونه یک طرف شده ولی اینترن هنوز وصل بود .
سلام
خیر یک چنین اطلاعیه ای نیومده
من در این ماه بیش از 8 گیگ SENDو RECEIVE داشتم(طبق برنامه ی DUMETER)
اینترنتم هم قطع نشده
انگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
بچه ها wag120n نیاز به تنظیم خاصی داره برای اینترنت مخابرات؟ وصل نمیشه . بعد از اینکه یوزر پسورد رو دادن بلافاصله فعال میشه یا 2-3 روزی طول میکشه؟ کانکت نمیشه . پشتیبانی هم که هیچی.
یکی از بچه ها نوشته mtu رو 1500 یا 1392 بکنم . حالا امتحان می کنم می گم
Last edited by symbian-freak; 21-09-2010 at 12:26.
من رفتم ثبت نام کنم طرف گفت 6 ماه دیگه نوبتت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
گفتم چی؟ گفت 400 نفر قبل شما تو لیست انتظارن.( مخابرات شهید زارعی )
خلاصه فرم رو پرکردم
حالا میتونم تا نوبتم برسه از شرکت دیگه فعلا حجمی بگیرم؟
بله
چرا نتونی
آقا به ما هم میگن پورت خالی نداریم؛زنگ بزنو پیگیر باشانگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
احینا مرکز مخابرات شما پیام نور نیست؟
صبانت هم میگه پورت خالی نداریم
تکلیف چیه؟![]()
سلام به همه
من تا امروز صبح که رفتم از مخابرات خونمون تاییدیه قبض ها را بگیرم می خواستم از امپراطور اینترنت 512-1024 بگیرم با مبلغ 14.500 ماهانه و 2گیگ حجم... ولی این نامحدود بودن حسابی وسوسه ام کرده خصوصا حالا که فهمیدم 20 تومان هزینه نصب هم نداره... حالا اومدم تو فروم دوباره پشیمون شدم...تو را خدا یکی به من یه راهنمایی کامل بکنه که این 128 های مخابرات را می شه تحمل کرد مثلا هی قطع یم شه یا نه...صفحات را چه جوری میاره بالا...حد اقل و حداکثر سرعت چه قدره در کل می تونم حد اقل یه ماه باهاش دووم بیارم...
و یک سوال اگر من اول از مخابرات بگیرم بعد پس از یک ماه برم یه شرکتد یگه ...دیگه ازم رانژه 20 تومانی نمی گیرند؟؟اینجوری من شنیدم....اگر اینجوری هست می تونم یه ماه با مخابراتی ها تحمل بیارم بعد با امیپراطور...
در ضمن محض اطلاع امپراطور شنیدم سرعت 512حدود 70 هست و 1مگ بالای 110...تازه 512 الی 1024 معمولا بین 80-100 است با 2 گیگ محدودیت و 14.500 هزینه
لطفا سریعتر کمکم کنید من می خوام تا هفته بعد نتم وصل بشه الان با دیال آپ هستم با بدبختی...
Last edited by alireza_mafia2009; 21-09-2010 at 20:49.
بالا تر از 128 میدند من الان 128 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)