اینا خوبن ولی برای الان ضروری نیستن... بازی هنوز کمبود های زیاد و اساسی داره و پرداختن به این جور چیزا دردی رو دوا نمیکنه...ببین دوست من بازی قرار نیست که پس رفت کنه , منظورم این بود که در کنار همه ی اون موارد اینها هم باید اضافه بشه ! ولی اصلا توجیه خوبی نیست که بگی چون اونا مهمتره پس اینها هم کلا نباشه ! مثل اینه که صحنه های تعویض بازیکن و ورود بازیکنان به ورزشگاه رو بردارن کلا قرار ندن چون تکراری میشه ! تو فوتبال واقعی هم خیلی صحنه ها تکراری اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که اون کار اتفاق نیفته ! اینجور حاشیه ها به ایجاد جو خیلی کمک می کنه تازه می تونن توپ جمع کنی رو طراحی کنن که هوای تیم شهرشون رو داشته باشه و به بازیکن تیم حریف توپ رو دیرتر بده !
تازه همین امسال جزئیات زیاد و مهمی به بازی اضافه شد.. حتی برین فید بک های تو فروم فیفا رو بخونید خیلی کم و یا اصلا این موضوعات اشاره نشده..
گیم بازی در عین پر محتوایی هنوز هم نارسایی های داره... تازه باید ببینیم این مسائلی که امسال به بازی اضافه شده مشکلی تو بازی ایجاد نمیکنن و بعد رفت سراغ مسائل مهم تر مثه تاکتیک های بازی که مثلا بشه تو بازی یه تاکتیک رو گیمر تعریف کنه و بازیکنا اونو تو زمین انجام بدن... منظورم نکات زیر و درشت تاکتیک هست..
نکته بعدی میره سر پشتیبانی از سنسور های حرکتی مایکروسافت و سونی.
میشه بدون توپ جمع کن و این مسائل لذت برد از بازی و بدون گیم پلی و هوش مصنوعی با وجود بهترین و پرجزئیات ترین موضوعات دیگه به هیچ وجه نمیشه از بازی لذت برد... .
تازه اینقدر که میگن فیفا آزادی عمل داره ولی بازم وقتی بازی میکنم یه جا هایی کاملا با محدودیت مواجه میشم...
به نظر من اینا خیلی ارجع تر هستن تا مسائل ریز بازی.