مصاحبه با سسک:چابی باید کاپیتان کشتی اسپانیا باشد
سایت گل- ستاره جوان و تواناي باشگاه آرسنال و تيم ملي اسپانيا ديدارهاي تيم ملي کشورش را از روي نيمکت ذخيره ها آغاز مي کند و در ترکيب فيکس ماتادورها قرار ندارد. او در صحبتهايي با روزنامه آ.اس از اوضاع اردوي اسپانيا مي گويد:
* بازي مقابل هندوراس را چطور ديدي؟
** تماشاي بازي از داخل استاديوم تفاوت زيادي با تماشاي آن از تلويزيون دارد. براي رسيدن به گل اول سختي زيادي کشيديم ولي زماني که به گل اول رسيديم، تيم به مراتب بهتر شد و بازي روان تري را به نمايش گذاشت..
* اين روزها در اسپانيا بحث روز برسر مدل و سبک بازي تيم است.آيا با بهره گيري از جناحين، سيستم تيم تغيير کرده؟
** ببينيد، قطعا تيمي که ناباس در آن بازي مي کند، همان تيمي نيست که سيلوا در آن توپ مي زند. بدين ترتيب ، سبک بازي تيم اندکي تغيير مي کند ولي من معتقدم که هر دو سبک بازي تيم ما، بسيار خوب و مثبت بوده است و ما موقعيتهاي زيادي براي بازي کردن داريم .
* بحث از اينجا آغاز شد که اسپانيا با تيکي تاکا به قهرماني رسيد و اين سبک بازي، سبک مورد علاقه هواداران تيم است. به علاوه در رقابتهاي يورو بيشتر شاهد ضدحملات اسپانيا بوديم
** اين يک سبک بازي است ولي هر مربي اي ايده ها و عقايد خاص خودش را دارد و آن کاري را که از نظر خودش براي تيم بهتر است را انجام مي دهد. رقابتهاي جام جهاني به مراتب سخت تر و پيچيده تر از رقابتهاي يورو است و در اين هيچ شکي نيست. در رقابتهاي يورو، تيم هايي مثل برزيل و آرژانتين حضور ندارند، البته اصلا نمي خواهم از ارزش کار بزرگي که در يورو 2008 انجام داديم بکاهم.
* اظهارنظر آراگونس در مورد تيم دل بوسکه را چطور مي بيني؟
** گاهي وقتها سؤ برداشتهايي پيش مي آيد. لوئيس انسان بزرگي است و هميشه با ما رفتار بسيار خوبي داشته است. هيچ کسي نمي تواند چيز بدي از او بگويد.اکنون ما مربي داريم که امور را به خوبي پيش مي برد و از 78 درصد بازيکناني که در تيم لوئيس حاضر بودند بهره مي برد. بايد از اين حاشيه ها فاصله بگيريم.
* اوضاع و احوال خودت چطور است؟ با اين سيستم حضورت در ترکيب فيکس تيم، کار بسيار سختي است..نه؟
** اين مربي تيم است که امور را در دست دارد. دوازده بازيکني که بازي نمي کنند، دوست دارند تا براي تيم به ميدان بروند. ما فوتباليست هستيم و براي بازي کردن به اينجا آمده ايم ولي بازيکنان بسيار خوبي هستند و مي دانند که بايد به تصميم مربي تيم احترام گذاشت. مورد ديگر اين است که زماني که بيست يا بيست و پنج دقيقه بازي مي کني، مثل ديدار مقابل هندوراس، تمام توانت را براي تيم به کار مي گيري و گهگداري بيش از حد تلاش مي کني
* زوج بوسکتس - آلونسو به نظر تو، زوجي تدافعي است؟
** ترجيح مي دهم تا وارد اين سبک بحث ها نشوم. بازيکن نبايد در امور مربي وارد شود، چرا که اين مربي است که تصميم گيري مي کند و بهترين ها براي تيم را مي داند و مي بايست تا آنجا که مي توانيم براي موفقيت تيم تلاش کنيم.
* فقط در اين مورد بگو. به نظر تو، چابي بيش از حد رو به جلو بازي نمي کند؟
** ببينيد من در آرسنال در آن پستي بازي مي کنم که چابي مقابل هندوراس بازي کرد و پستي که در دقايق پاياني ديدار در آن قرار گرفتم.من و چابي دوست داريم توپ را در اختيار داشته باشيم. چابي بازيکني است که مي بايست هدايت کننده و رهبر تيم باشد و سکان هدايت تيم را به دست بگيرد و اوست که سکان هدايت بارسلونا و تيم را در دست دارد. ما در يورو به قهرماني رسيديم، چون چابي پاسهاي گل زيادي به بازيکنان مي داد. او بازيکني خارق العاده اي است و بايد با احترام فراواني در مورد او صحبت کرد
*ترجيح مي دهي تا اسپانيا در گروهش اول شود يا دوم؟
** مهمترين نکته صعود به دور بعد است و اگر به برزيل بخوريم، مطمئن باشيد که نهايت تلاشمان را براي پيروزي به کار خواهيم گرفت.همه چيز سخت خواهد بود.مهمترين نکته پيروزي مقابل شيلي و صعود است.مي بايست خودمان را براي مصاف با هر تيمي آماده کنيم.
* بازي بعدي تيم مقابل شيلي است. چه خاطره اي از ديدار دوستانه مقابل اين تيم در ال مادريگال داري؟
** ما در آن ديدار با نتيجه 0 - 3 به پيروزي رسيديم.به ياد دارم که آنها تيمي جنگنده بودند که اجازه تمرکز نمي دادند و البته زماني که به دو گل رسيديم، بازي را تحت کنترل در آورديم ولي درنيمه اول سختي هاي زيادي را متحمل شدند.
* از شرايطت در اردوي تيم عصباني هستي؟
** اگر قرار باشد که از کسي عصباني باشم، آن فرد خودم هستم.همان طور که مادرم مي گويد، فوتبال 90 درصد زندگي من است و زماني که بازي نمي کنم حسادت دارم؛ مثل ساير فوتباليستها
* آيا دوست داري که همان طور که در آرسنال حکمراني مي کني، اينجا هم يکي از مهره هاي کليدي و اساسي تيم باشي؟
** قطعا...ولي مي بايست به پروژه هاي تيم احترام گذاشت و دانست که بازيکنان حاضر در اردوي تيم ،بازيکنان بزرگي هستند و بايد فروتن بود.
* از آينده ات بگو..احتمال انتقالت به بارسا به کجا کشيد؟
** من آرام هستم وبه بازيهاي تيم ملي تمرکز کردم و به چيز ديگري به جز جام جهاني فکر هم نمي کنم.