امیدوارم امروز یونان رو لوله کنه , اصلا از یونان خوشم نمیاد .
امیدوارم امروز یونان رو لوله کنه , اصلا از یونان خوشم نمیاد .
من هیچ تیمی جز آرژانتین رو دوست ندارم. به یکی دو تیم یه نیم چه علاقه ای دارم ولی اصلاَ برام مهم نیستن. شما هم این طوری فکر کن. امـــــــــــــــا آرژانتین....دوستان داره گریم میگیره از حذف آفریقا
امیدوارم آرژانتین امشب برد پر گلی داشته باشه و بازی بعد این مکزیکیای کثیف رو لوله کنیم![]()
دوستان اینقدر رئال و برسا در نیارین این تاپک اسمش آرژانتین خواهش میکنم دیگه اسمی از بارسا و رئال اینجا نیارید
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
قابلی نداره![]()
اینجا شده تاپیک بحث بین طرفداران براسا و رئال
یک پست مفید و یک خبر از تمرینات و مصاحبه های بازیکن ها هم قرار داده نمیشه
24 سالگي دست خدا
سايت گل ـ درست 24 سال پيش در بعدازظهري مثل اين ديهگو مارادونا به آسمان پريد و با ضربهاي هوشمندانه توپ را از نوك انگشتان پيتر شيلتون دروازهبان انگليس عبور داد.
ضربه مارادونا آرام از بالاي سر شيلتون به زمين خورد و از خط دروازه انگليس گذشت تا ديهگو با شيطنت ذاتياش بدون نگاه به داور به شدت شادي كند و با پريدن از روي تابلوهاي تبليغاتي به جمع آرژانتينيها برود، همين حركت براي گول زدن داور تونسي بازي كافي بود و او چنان سياه مارادونا شد كه بياختيار در سوت دميد و تپه گچي وسط زمين را نشان داد. مارادونا البته پس از اين گل با يك شاهكار تكنيكي 8 بازيكن حريف را دريبل كرد و به دروازه انگليس رسيد و گل دوم را زد.
اما چه كسي است كه نداند اين گل با دست او بود كه بيش از شاهكار تكنيكياش به او لذت داد، مارادونا در توصيف اين گل ميگويد:« من جيب انگليسيها را زدم»... و اين يك انتقام بينظير از انگليسيهايي بود كه در جنگ فاركلند هموطنان ديهگو را كشته بودند. مارادونا بعداً در توصيف اين گل گفت كه اين دست وي نبود كه توپ را وارد دروازه كرده، كه دست خدا بوده است ...
به افتخار اين كلاهبرداري شيرين در تاريخ جام جهاني اين روز را گرامي ميداريم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
شما قرار بده.اینجا شده تاپیک بحث بین طرفداران براسا و رئال
یک پست مفید و یک خبر از تمرینات و مصاحبه های بازیکن ها هم قرار داده نمیشه
همه تاپیکا همینه.
آقا من مدیر تایپیک 20بار گفتم خواهشاًفقط درباره آرژانتین همینو بس خواهشاً
ممنون علی.![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا من مدیر تایپیک 20بار گفتم خواهشاًفقط درباره آرژانتین همینو بس خواهشاً![]()
بچه ها قبل از اینکه بازی شروع بشه نتیجه رو پیش بینی کنین:
من میگم : 5 : 1 به نفع آرژانتین (یک گلو مسی میزنه )
بازی دوره بعدش با مکزیکه دیگه !؟ ( البته در ورتی که صدرنشین شه ) !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)