الکس عزیز بلاخره این f13AFXوF13SFX وارد بازار ایران شد یا نه؟و اگر ممکنه قیمتهای هر دو را بگویید. با تشکر
الکس عزیز بلاخره این f13AFXوF13SFX وارد بازار ایران شد یا نه؟و اگر ممکنه قیمتهای هر دو را بگویید. با تشکر
الکس عزیزبلاخره این F13AFX و F13SFXوارد بازار شد یا نه؟و قیمتهاشون چنده؟با تشکر
![]()
الکس عزیزبلاخره این F13AFX و F13 SFX وارد بازار شد یا نه؟در ضمن اگر قیمتهاشون مشخص هست لطف کرده بفرمائید.با تشکر
![]()
نه بابا هنوز نیومده! ولی یک چیز تازه فهمیدم که همهی این مدلها چینی هستن به سفارش آمریکا
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و تشکر از پاسختان الکس جان توی کمان کامپیوتر کانفیگ این دو مدل f13 کاملا مشابهه میشه لطف کرده بفرمایین که از کجا خوندید f13sfx دارای transfer jet میباشد؟
با سلام خواهش میکنمفقط ببخشید اینترنت من چند روزیه مشکل داره و نمیتونم به سایت سر بزنم.
شما تو قسمت مشخصات فنی بیاید پایین و اطلا عات اضافی رو بزنید تو گزینه 21 توضیح داده.
تو سایت خود سونی هم هست.
![]()
Last edited by alex_metal; 13-11-2010 at 17:08.
با سلامی دوباره. دوست عزیز توی ردیف 21 عینا جمله زیر نوشته شده . دوربین ان نیاز به Transfer Jet دارد. Transfer Jet باعث فعال شدن media می شود. (به صورت جداگانه فروخته میشود) سازگاری هر دستگاه با Transfer Jet متفاوت است.
منظورازبطور جدا فروخته میشود چیست؟
حدود 1 ماه پیش پاساژ پایتخت بودم چند تا از این فروشنده ها گفتند که از این به بعد کلا همه سونیها USAنخواهد داشت ؛اون موقع فکر کردم بخاطرفروش اجناس چینی این مسئله را شایع کردند ولی ظاهرا درست بوده چون F13سونی با اینکه عددش دو رقمی است و باید طبق روال قبل USA می بود ساخت چین به سفارش آمریکاست . دوستان اظلاعاتی در این مورد ندارند؟
الان لپ تاپ های سونی که transfer jet دارن یک تکنولوژی جدیده که مثلا تو دوربین های جدید سونی قراره بزارن که وقتی دوربین رو میزارید روی لپتاپ میتونید عکسها رو به صورت بی سیم به لپ تاپ انتقال بدید. یعنی هم لپ تاپ هم دوربین و یا ... باید هر دو transfer jet داشته باشند
و درباره این که نوشته جدا فروخته میشه دقیقا منظورشون رو منم نمیدونم شاید لپتاپ های که transfer jet ندارن یک وسیله جانبی بعدا ارائه بدن
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
از این لینک میتونید همه چی رو بفهمید. تو قسمت specs میتونید جوابتون رو پیدا کنید یک فایل pdf که تمام مشخصات F13sfx رو نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)