ببخشيد hotel mod چيه و چطور وارد بشم ؟خيلي وارد نيستم اگه ممكنه ساده تر بگيد .اگه ميشد تمام اين ترفندها و تجربه ها به ترتيب در پست اول مي آمد خيلي خوب بود .
ببخشيد hotel mod چيه و چطور وارد بشم ؟خيلي وارد نيستم اگه ممكنه ساده تر بگيد .اگه ميشد تمام اين ترفندها و تجربه ها به ترتيب در پست اول مي آمد خيلي خوب بود .
سلام دوستان
من میخاستم تفاوت c685 و c695 رو بدونم ، اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم.
من از وقتی که c575 سامسونگ را گرفتم(40 اینچ)احساس می کنم موقع تماشا کردن تلویزیون چشمام می سوزه.متاسفانه چون خونه کوچیکه فاصله تا LCD حداکثر شاید به 1/5 متر برسه.مشکل از فاصله است؟
-همون كليد هايي كه گفته شد رو پشت سر هم بزنيد وارد hotel mode ميشين يك منو هست
-باور كنيد به خوبي توضيح داده شده اينجا و در تاپيك سرويس منو
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
-خوب توي اين فاصله به چشماتون اسيب ميرسه حتما روي مدهاي Natural يا movie بگزارين
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
-تفاوت در كنتراست 120 و 150
-تفاوت در ديزاين وطراحي (toc )
-پشتيباني از internet tv -app در c650
-و مهمترينشون از نظر من نداشتن ultra clear panel در c630
بچه ها یه سوال فنی میشه صدایی که موقع روشن و خاموش شدن تی وی پخش میشه رو قطع کرد ؟
با سلام خدمت اساتید محترم.
من یک تلویزیون LCD LA40M samsung دارم الان حدود 2 هفته هست که هر وقت میخوام روشنش کنم حدود 15 بار چراغ power LCD روشن خاموش میشه تا تصویر حالت عادی نمایش بده .بعدش اگه خاموشش کنم 5 دقیقه بعد که روشن میکنم سریع روشن میشه .ولی اگه خاموش کنم 1 ساعت بعد بخوام روشنش کنم بازم 15 بار روشن خاموش میشه تا تصویر بیاد.
مشکل از چیه؟
در ضمن من اصلا به MENu مخفیشم نرفتم.که بخواهد ایراد از ور رفتن من با هاش باشه
-اگه منظورتون ملودي هست
-برين منوي setup بعد گزينه general وبعد melody رو روي off بگزارين
[QUOTE=t_tanhayam;5855138]-همون كليد هايي كه گفته شد رو پشت سر هم بزنيد وارد hotel mode ميشين يك منو هست
-باور كنيد به خوبي توضيح داده شده اينجا و در تاپيك سرويس منو
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
دست شما درد نكنه ولي موقعي كه مي خوام كليدها رو بزنم و وارد hotel mode بشم تلويزيون بايد خاموش باشه يا نه ؟
[QUOTE=soroori2;5859773]-براي hotel mode بايد روشن باشه پنل عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)