سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
Last edited by rpf; 10-06-2010 at 14:47.
فکر کنم از سال اول دبیرستان ΔT جلو روتون بوده.
خب بقیه سئوالها چی ؟؟ 6 پ و ت / 14 ب ؟؟؟؟
باید توسط فرمول نقطه انجماد استنباط میکردی.6 پ
توی صفحه ی 86-87 هست.ت
قانون هنری.14 ب
من دقيقا هميارو غلط نوشتم .ميشم 18
اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟
اینو جایی نگو بهت میخندن..
![]()
۴ ت :ما آنتالپی میعان داریم؟ ۲۵.
۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
۱۰ ب: نوشتم هم فشار ۲۵.
۱۲ ب: ۱.۵ نمره نمونه اش رو ندیده بودم و حین امتحان غرورم زیاد بود!:(
۱۴: ب ۵. نمره . اینو انصافا واقع جایی ندیده بودم. اما انصافا تر میشد استنباط کرد
===============================================
۱۷.۲۵ می گیرم. به ۲۰ نزدیکه دیگه؟![]()
قانون هنری من گاز نداشت.اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟ افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟ اینو جایی نگو بهت میخندن..
تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
داری منو مسخره میکنی ؟؟؟
اون آنتالپی منزوی که آسونه تو حاشیه کتاب قسمت آنتروپی هستش....![]()
Last edited by rpf; 10-06-2010 at 17:54.
ببین این امتحانا خیر سرم تو کنکور تاثیر داره
من می خوام برم داروسازی ... شیمی مهمترین درسمه
پس نمی تونم بذارم یه صفر بیاد تو کارنامه ام
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)