سلام دوستان
ماشین حساب پست اول کار نمیده، روش دیگه ای برای محاسبه بهترین سرعتی که میتونم از مخابرات بگیرم نیست؟ در واقع حداکثر ظرفیت خطم رو میخواستم بدونم.
با تشکر
سلام دوستان
ماشین حساب پست اول کار نمیده، روش دیگه ای برای محاسبه بهترین سرعتی که میتونم از مخابرات بگیرم نیست؟ در واقع حداکثر ظرفیت خطم رو میخواستم بدونم.
با تشکر
با سلام.snr download من امروز افت کرده رو 14 سرعتم هم خیلی پایین اومده اما snr up رو 30 هست و Line Attenuation هر دوتاش رو 14 .مشکل از کجاست؟؟؟
با سلام
snr down مگه قبلا چقدر بوده؟از طرفی اگر 14 بوده باز مشکلی نداره خوب هست قطع و وصلی نداره
اما برای اینکه ببینید سرعت چرا کم شده باید تو تنظیمات مودم ببینید خطتونو روی چند بستن
قبلا 28 -29 بود
قبلا 28 -29 بود
دوست من شما برید با کابل و اسپلیتر ور برید
ببینید تلفن صدای خش خش ندارد
گاهی ممکنه از همون تجهیزات شرکت باشد که اینقدر نوسان می کند
برای منم همینطوره ولی برای من در طول روز این اتفاق میفتد یعنی اگر snr در ساعت 8 صبح برای 20 باشد ممکنه ساعت 2 ظهر snr روی 6 شود
در هر صورت شما در طول روز چندین بار چک کمید اگر در طول روز نوسان داشته باشد مشکل از شما نیست
ولی اگر مدت زیادی روی 28 و 29 بوده و الان روی 14 اومده این نشان دهنده که احتمالا خط شما یا اسپلیتر یا کابلاتون مشکل داره
موفق باشید
سلام. من که گیج شدم. از سر سوکت مخابرات 10 مگابیت برثانیه رو دارم. از داخل خونه روی 7.5 مگ بسته میشه با اینکه SNR Margin و Attenuation در هر دوحالت یکی هست!
SNR Margin = 11.6
Attenuation = 36
چطور ممکنه؟!
اسپلیتر رو عوض کردم.
با یک مودم دیگه امتحان کردم. مودم خودم هوآوی 556a هست با چیپست برودکام. با مودم تی پی لینک 8960 هم امتحان کردم.
سیم کشی خونه از سوکت مخابرات تا مودم رو عوض کردم با کابل فویلدار مرغوب و مستقیم وصل کردم یعنی کاری به پریز و سیم کشی داخلی نداره!
آچار سوکت زن خریدم و سوکت های تلفن رو مجدد زدم!
کلیه وسایل برقی مسیر رو خاموش و حتی از دوشاخ کشیدم.
همه این موارد اساسی فرقی ایجاد نکرده!
نتبجه رو ملاحظه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud.Neshat; 05-03-2016 at 14:40.
این چیه؟! توی کوچه کابل تلفن میره اینتو:
SHDSL pair gain technology
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 05-03-2016 at 15:14.
وضع بدتر هم شده! با همون نسبت سیگنال به نویز و attenuation سرعت به 7 مگ افت کرده. با همین اعداد من 10 مگ داشتم:![]()
دوستان! مشکل رو حل کردم! من از کابل دو زوج استفاده کرده بودم و طبیعتا از یک زوج اون. حالا امتحانی اومدم و از دوزوج با هم استفاده کردم. انگار اومدم و سطح مقطع رو دوبل کردم! همونطور که در عکس میبینید بدون اینکه SNR Margin و Attenuation و HEC Errors تغییر محسوسی داشته باشه سرعت دانلود قابل دستیابی از 7268 مگابیت به 11528 مگابیت رسیده.
قبل از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)