تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 102 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان

من قسمتهای B4 رو فقط با رنج روور میرفتم

همین مرحله باور کن 20بار رفتم نشد...رفتم ماشین رو تیونینگ کردم یکم بار دوم بعد از تیونینگ ردش کردم دروغ نگم یادم نیست چقدر اختلاف زمانی داشتم ولی خیلی سخت بود

داره خودمونی میشه Top Gear The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Top Gear

9

آرمين جان...
    اين پست فقط به خاطر تو هست

شاخش رو واست شكوندم...
    همون level ايي كه گفتي با B4 هست و پر پيچ و خمه خداييش هم به نظرم سخت ترين Level بوده تا الان !!!

اما ميگم كه شاخش رو شكوندم اونم با 3 ثانيه زودتر رسيدن به خط پايان نسبت به نفر دوم

شاااااااخ ميشكوووونيـــــــــم شاخ يعدي ي ي ي ي ي ي ....

البته اينو بگم كه يه هركسي كه با كيبرد بازي ميكنه حق ميدم چون من خودم در حالت منوال با كلاچ به وسيله ويل تونستم اين ركورد رو برنم...
    چون ميشه گفت زماني بين تعويض دنده ها هدر نميرفت و در كسري از صدم ثانيه دنده رو عوض ميكردم كه سرعت همينطوري يه ريز زياد ميشد بدون تاخير

چك پوينت سوم 8 ثانيه جلوتر بودم !
    دوستان جان من بگید شوخی میکنید!!!!شما به این جور مسابقه ها میگید کمرشکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من که خیلی وقت پیش از اینجا رد شدم همه رو هم طلا کردم!!!!!رو حالت هاردکور.......البته با کنترلر 360 ولی واقعا اینطور هم که میگید سخت نیست.......
    تو همین فروم میگفتن گرفتن لیسانس A1 A2 خیلی سخته و اشکم رو درآورده و.................چند روز پیش بازی من و دوستم با هم رسید از تهران دستمون و اون کمی تو بازی از من جلو بود و لیسانس A1 رو هم گرفت و گفت اصلا هم اینقدر که من به سفارش بچه های سایت میگفتم سخت نیست......بابا از شماها بعیده..............

3. این کاربر از Top Gear The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

آخ که هر چی این بازی خوبه... یه سری نکاتش.. بد میره رو مخ
    یکیش ... همین گیربکس اتوماتشه....
    هم نیمه اتومات نیست که بشه خودت هم عوض کنی... هم استارت دیر میده... هم زود عوض میکنه .. و هم دیر معکوس میکشه
    دستیش هم که......

5. 2 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ibiza cup هم تموم شد ...

اون لول آخر هم كه 54 دقيقه زده بود ظاهرش گندست اما خيلي راحته فقط بايد يه مدتي رانندگي كنيد...من كه با اختلاف 7 دقيقه با نفر دوم با تايم 47 دقيقه به اتمام رسوندمش

كارم با ibiza به كل تموم شد و ديگه فقط هاوايي

7. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ibiza cup هم تموم شد ...

اون لول آخر هم كه 54 دقيقه زده بود ظاهرش گندست اما خيلي راحته فقط بايد يه مدتي رانندگي كنيد...من كه با اختلاف 7 دقيقه با نفر دوم با تايم 47 دقيقه به اتمام رسوندمش

كارم با ibiza به كل تموم شد و ديگه فقط هاوايي

خیلی عقبی که...

من الان Hawai cup 1 رو هم رفتم

با کیبرد هم بازی می کنم

9. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

دیگه پز ندید به هم اینقدر ما هم دل داریم آخه

راستی آرش توی ایبیزا کارت به کل تموم شد؟ یعنی ماشین ها و اون کمک های رندوم و زیر پا گذاشتن کل مسیرهای جزیره روتموم کردی؟ من خیلی کم مونده تا کل مسیر ها رو باز کنم هر 20 تا کمک رندوم رو انجام دادم... رفتم هاوایی ولی زود برگشتم باید ایبیزا رو تموم کنم بعد برم از این جزیره زیبای اسپانیایی

راستی من A7 رو بازی کردم ولی چون همه اش رو نتونستم برنده بشم و کاپ رو بگیرم دوباره که می خوام شرکت کنم قبول نمی کنه به مراحلی که اول نشدم وارد بشم برعکسه عوض اینکه به مراحلی که اول شدم نذاره وارد بشم به اونایی که اول نشدم نمی ذاره کلا ایراداش خیلی نافرمه! میگه در حال حاضر در دسترس نیست پس کی در دسترس هست می خوام بدونم بعدا امکان داره که بتونم وارد کاپ هایی بشم که نتونستم کاپش رو بگیرم یا نه؟

یه مشکل دیگه نمی دونم اینجا کیا با ایکس باکس بازی می کنن ولی من با دیسک بازی مشکل دارم وقتی بازی رو می ریزم روی فلش بازی نمیاد بالا در واقع باید نصب نشده باشه و از دیسک بخونه اینجوری هم به درایو آسیب می رسونه ساعات طولانی دیسک توش می چرخه من همیشه بازی ها رو میریزم روی فلش تا درایو زیاد استهلاک پیدا نکنه ولی تا حالا این مشکل رو نداشتم که بازی کامل روی فلش ریخته بشه ولی اجرا نکنه!
    Last edited by Spaniuly; 20-02-2011 at 13:11.

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آرمين والا اون كمك رندوم ها هنوز هستند اما كليه مراحل رو رفتم...( فكر كنم اون كمك رندوم ها واسه ibiza و هاوايي يكسان باشه و فرقي نداشته باشه كه كجا همه رو بري )

تو آخرين مرحله اي كه از كاپ ibiza بود رو رفتم و يه مدل طولاني دور جزيره رو گشتم ديدم بابا جزيره باحاليه و رانندگي توش حس و حال خاصي داره...
    هر كسي هم كه ميگه زياد جالب نيست اون مرحله رو بره احتمالا نظرش مثل من برميگرده

در رابطه با مرحله اي كه تو A7 نتونستي بري والا من كه مشكلي نداشتم يعني وقتي يه مرحله رو نقره ميگرفتم و دوباره ميرفتم توش مرفتم و مشكلي نداشتم و طلا ميگرفتم...

اما در نهايت اگه ديدي كاري نميشه كرد مجبوري يكبار give up كن كه از دوباره بري...( فقط مطمئن نيستم كه در آخر اگه در كل اول بشي پول كلي رو بهت بدن ، چون من خودم يبار يكي از مسابقات رو give up كردم و به اميد اينكه دوباره بهم كاپ بده و كلي پول ببرم اما اينطور نشد و فقط كاپ داد اما ار پول كلي در آخر مسابقه خبري نبود ! )

Viren :

اگه ميخواستم كه يه ضرب بزارم پاش و تمومش كنم چند روز پيش اين كارو انجام داده بودم

من دارم با بازي حال ميكنم و ميرم جلو...

عجله اي واسه تموم شدنش ندارم و ميخوام اگه مرحله اي انجام ميدم باهاش حال كنم و تفريح كنم نه اينكه به ضرب زود تموم كردن هيچي ازش نفهمم
    Last edited by bbp; 20-02-2011 at 14:23.

13. 4 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

راستی من A7 رو بازی کردم ولی چون همه اش رو نتونستم برنده بشم و کاپ رو بگیرم دوباره که می خوام شرکت کنم قبول نمی کنه به مراحلی که اول نشدم وارد بشم برعکسه عوض اینکه به مراحلی که اول شدم نذاره وارد بشم به اونایی که اول نشدم نمی ذاره کلا ایراداش خیلی نافرمه! میگه در حال حاضر در دسترس نیست پس کی در دسترس هست می خوام بدونم بعدا امکان داره که بتونم وارد کاپ هایی بشم که نتونستم کاپش رو بگیرم یا نه؟
    من این مشکل رو تو B3 داشتم

راهی نیست باید Give up کنی
    دوباره همه رو از اول بری

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این بازی سبکش چیه
    یه توضیح کاملی در موردش بدین ممنون میشم

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام...

این بازی کلاً چیه ؟

رو چه سیستمایی میاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •