امروز یه سری زدم به جدول ها و بازی ها گفتم مقادیری بیام بنظرم!
گروه A:
برای شروع یه سوال!
اگه تو بازی آخر چین ازکستان رو ببره و قطر کویت رو، پس ما سه تیم 6 امتیازه خواهیم داشت که به صورت چرخشی همدیگه رو بردن... درسته؟ خوب پس نحوه صعود طبیعتا باید رو تفاضل گل باشه نه رو بازیه رو در رو... درسته؟ با این حساب هنوز صعود ازبکستان قطعی نشده...!
ولی به احتمال زیاد تیم اول این گروه (مثل همین الانش) ازبکستان و تیم دومش قطر بید.
گروه B:
نمیدونم با شرایط پیش اومده سوریه رو باید تیم صعود کننده بدونیم یا نه!! ولی احتمالش کم نیست! چون اونا سه امیتاز از دو بازی میخوان واسه صعود قطعی... با این اوصاف یکی از دو تیم ژاپن یا عربستان پــــــر...
.gif)
حالا بیاین فرض رو رو این بزاریم که بازی امشب رو عربستان و ژاپن میبرن... خوب ژاپن میشه 4 امتیازی... عربستان میشه 3 امتیازی! تو بازی آخرشون طبیعتا زور سوریه به اردن میرسه... پس سوریه با 6 امتیاز تموم کرد! اونور ژاپن و عربستان چی کار می کنن من نمیدونم! از طرفی ژاپن با یه امتیاز به عنوان تیم دوم میره بالا! از طرفی عربستان برد میخواد و اون هم ببره میشه تیم دوم.. چون بازی رو در رو را به سوریه باخته... با کمال تعجب یه چیزی به من میگه ما حذف عربستان رو نمیبینیم... چون بی شرفا! عربستان
صعودی هستند!!
فکر کنم تیم اول سوریه - تیم دوم عربستان!
گروه C:
بازی فردا شب کره و استرالیا یه جورایی خیلی برای ما مهمه! چون اصولا اگه ما خودمون رو تو گروهمون اول بدونیم، با تیم برنده این مسابقه، در مرحله 1/4 بازی نخواهیم کرد!
طبیعتا چون بحرین میتونه هند رو ببره، پس استرالیا خیلی براش مهمه که کره جنوبی رو ببره... از طرفی کره میدونه با برنده شدن استرالیا هم شرایط صعودش به خطر میفته و هم شرایط اولیش!
نمیدونم چرا احساس می کنم این بازی مساوی میشه به نفع بحرین! چون در صورت تساوی بازی آخر استرالیا و بحرین با روحیه ای که بحرینی ها دارند میتونن تیم صعود کننده باشن....
در کل
با برد استرالیا، به نظرم تیم اول گروه تیم اول رو استرالیا میینم و تیم دوم رو کره!
با برد کره، تیم اول گروه کره هست و تیم دوم به احتمال قوی بحرینه!
با تساوی این بازی، تیم اول کره جنوبیه و تیم دوم استرالیا!
گروه D:
در کل هم دوست دارم تیم اول گروه باشیم و هم فکر می کنم تیم اول گروه باشیم... امیدوارم بتونیم تو دو بازی آیندمون حداقل 4 امتیاز بگیریم که البته محتمل هم هست....!! تیم دوم هم با نتیجه گیری ما در دو بازی آیندمون به احتمال زیاد عراق خواهد بود!
پس مخلص کلام اینکه:
تیم اول گروهمون خودمونیم یعنی ایران (ایشالا)
تیم دوم عراق!
.
.
.
پیشگوییم چطور بود؟!