تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 53 از 224 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پارک جی سونگ به من لطف داشت/قطبی:بازی عراق بازی در حد انتظار من نبود

موفقیت با تیم ایران در جام ملتها از مقام چهارمی با کره برایم خیلی باارزش‌تر است. ایران کشور خودم است و بزرگ‌ترین آرزوی هر فردی این است که با تیم کشورش قهرمان شود

سایت گل - افشین قطبی یک روز بعد از پیروزی مقابل عراق تیمش را با همان انگیزه روزهای قبل تمرین می‌دهد. از مدل حرف زدن او پیداست که این برد او را مغرور نکرده و ترجیح می‌دهد که برای شادی کردن تا آینده صبر کند. آینده‌ای که ارزش شادی کردن و فخر فروختن را داشته باشد. او در گفتگو با خبرنگاران ایرانی بعد از تمرین امروز گفت که باید از این به بعد بازی با کره شمالی فکر کرد.

آقای قطبی یک روز بعد از برد مقابل عراق شما چطور به آینده نگاه می‌کنید؟
    از نظر من دیگر آن بازی تمام شد و باید تمام تمرکزمان را روی بازی با کره شمالی بگذاریم.

به نظر می‌رسد شما یک مانع بزرگ را پشت سر گذاشتید.
    بازی با عراق به خاطر مسائل تاریخی و خصوصیات منحصر به خودش با احساسات همراه بود و همین باعث شد که ما آن بازی‌ای که دوست داشتیم ارائه کنیم را نتوانیم انجام دهیم. این احساسات روی تیم ما تاثیر گذاشته بود اما من مطمئنم که در بازی‌های بعدی فوتبال بهتری انجام خواهیم داد.

شما بازی کره‌شمالی-امارات را دیدید؟ فکر می‌کنید تیم‌های خطرناکی هستند؟
    به نظر من هردو تیم خوب هستند.امارات بازی ترکیبی خوبی انجام می‌دهد و مهاجمان خطرناکی دارد. کره هم تیم منسجمی است و به ویژه در دفاع خوب عمل می‌کند و فرصت زیادی به حریف نمی‌دهد.آنها سازماندهی خوبی دارند و در ضدحمله خیلی خطرناک هستند.

ولی به نظر می‌رسد هر دوی آنها از عراق ضعیف‌تر هستند.
    خیلی سخت است در بین 16 تیمی که به اینجا آمده‌اند تیم ضعیف پیدا کرد. همه آمده‌اند که نتیجه بگیرند و این کار را برای حریفانشان سخت می‌کند.

حضور خلعتبری در بازی نشان داد که او می‌تواند در بخش هجومی موثرتر باشد. شما به اعمال تغییرات در ترکیب تیم فکر نمی‌کنید؟
    ما 23 بازیکن داریم که همه می‌توانند مفید و موثر باشند.هر بازیکنی که آماده باشد می‌تواند برای ما بازی کند.

اما ممکن است اصرار شما روی بازیکنانی مثل شجاعی به ضرر تیم شود.
    تمام اصرار ما برای موفقیت تیم ملی ایران است.

می‌توان گفت که برد مقابل عراق مهمترین برد تاریخ مربیگری شما بوده؟
    بهتر است تا بازیهای بعدی صبرکنیم.

ما در مورد گذشته تا حال صحبت می‌کنیم.
    من اینطوری قضاوت نمی‌کنم.فقط می‌توانم بگویم که برد خیلی مهمی بود و سه امتیاز ارزشمند داشت که گرفتیم.

پارک جی سونگ چند روز قبل از شما خیلی تعریف می‌کرد.
    ما 5 سال کنار هم بودیم و یک جام جهانی و یک جام ملتها را با هم تجربه کردیم.او بازیکن بزرگی است و خیلی لطف داشته که این حرفها را در مورد من زده است.

به عنوان آخرین سوال،قهرمانی در جام ملتها برای شما مهم‌تر است یا چهارمی در جام جهانی با کره؟
    موفقیت با تیم ایران در جام ملتها برایم خیلی باارزش‌تر است. ایران کشور خودم است و بزرگ‌ترین آرزوی هر فردی این است که با تیم کشورش قهرمان شود.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض doste namohtaram

ایرانیا کلا یا از اینور پشت بوم میفتن یا از اونورش
    ما که تازه پست دادیم!از اول پستمم فقط گفتم اییییییراااان

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز یه سری زدم به جدول ها و بازی ها گفتم مقادیری بیام بنظرم!

گروه A:
    برای شروع یه سوال!
    اگه تو بازی آخر چین ازکستان رو ببره و قطر کویت رو، پس ما سه تیم 6 امتیازه خواهیم داشت که به صورت چرخشی همدیگه رو بردن... درسته؟ خوب پس نحوه صعود طبیعتا باید رو تفاضل گل باشه نه رو بازیه رو در رو... درسته؟ با این حساب هنوز صعود ازبکستان قطعی نشده...!
    ولی به احتمال زیاد تیم اول این گروه (مثل همین الانش) ازبکستان و تیم دومش قطر بید.
    گروه B:
    نمیدونم با شرایط پیش اومده سوریه رو باید تیم صعود کننده بدونیم یا نه!! ولی احتمالش کم نیست! چون اونا سه امیتاز از دو بازی میخوان واسه صعود قطعی... با این اوصاف یکی از دو تیم ژاپن یا عربستان پــــــر...
    حالا بیاین فرض رو رو این بزاریم که بازی امشب رو عربستان و ژاپن میبرن... خوب ژاپن میشه 4 امتیازی... عربستان میشه 3 امتیازی! تو بازی آخرشون طبیعتا زور سوریه به اردن میرسه... پس سوریه با 6 امتیاز تموم کرد! اونور ژاپن و عربستان چی کار می کنن من نمیدونم! از طرفی ژاپن با یه امتیاز به عنوان تیم دوم میره بالا! از طرفی عربستان برد میخواد و اون هم ببره میشه تیم دوم.. چون بازی رو در رو را به سوریه باخته... با کمال تعجب یه چیزی به من میگه ما حذف عربستان رو نمیبینیم... چون بی شرفا! عربستان صعودی هستند!!
    فکر کنم تیم اول سوریه - تیم دوم عربستان!

گروه C:
    بازی فردا شب کره و استرالیا یه جورایی خیلی برای ما مهمه! چون اصولا اگه ما خودمون رو تو گروهمون اول بدونیم، با تیم برنده این مسابقه، در مرحله 1/4 بازی نخواهیم کرد!
    طبیعتا چون بحرین میتونه هند رو ببره، پس استرالیا خیلی براش مهمه که کره جنوبی رو ببره... از طرفی کره میدونه با برنده شدن استرالیا هم شرایط صعودش به خطر میفته و هم شرایط اولیش!
    نمیدونم چرا احساس می کنم این بازی مساوی میشه به نفع بحرین! چون در صورت تساوی بازی آخر استرالیا و بحرین با روحیه ای که بحرینی ها دارند میتونن تیم صعود کننده باشن....
    در کل
    با برد استرالیا، به نظرم تیم اول گروه تیم اول رو استرالیا میینم و تیم دوم رو کره!
    با برد کره، تیم اول گروه کره هست و تیم دوم به احتمال قوی بحرینه!
    با تساوی این بازی، تیم اول کره جنوبیه و تیم دوم استرالیا!

گروه D:
    در کل هم دوست دارم تیم اول گروه باشیم و هم فکر می کنم تیم اول گروه باشیم... امیدوارم بتونیم تو دو بازی آیندمون حداقل 4 امتیاز بگیریم که البته محتمل هم هست....!! تیم دوم هم با نتیجه گیری ما در دو بازی آیندمون به احتمال زیاد عراق خواهد بود!
    پس مخلص کلام اینکه:
    تیم اول گروهمون خودمونیم یعنی ایران (ایشالا)
    تیم دوم عراق!
    .
    .
    .
    پیشگوییم چطور بود؟!
    Last edited by pcforlife; 13-01-2011 at 12:46.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

ما که تازه پست دادیم!از اول پستمم فقط گفتم اییییییراااان
    کلا ایرانیا این مدلین
    احساس نه منطق و تفکر
    ----
    بردو تبریک میگم اما این تیم اگه به ژاپن , استرالیا و حتی کره بخوره قطعا بازنده ست

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها کره و ژاپن و عربستان تیمهای اصلیشونو آوردن یا زیر 23 سال رو؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کره و ژاپن و عربستان تیمهای اصلیشونو آوردن یا زیر 23 سال رو؟
    اینجا رو ببین! هم اسامی بازیکنای تیم ها توش موجوده هم سن و سالشون و هم تعداد بازی ملی شون!
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض

امروز یه سری زدم به جدول ها و بازی ها گفتم مقادیری بیام بنظرم!

گروه A:
    برای شروع یه سوال!
    اگه تو بازی آخر چین ازکستان رو ببره و قطر کویت رو، پس ما سه تیم 6 امتیازه خواهیم داشت که به صورت چرخشی همدیگه رو بردن... درسته؟ خوب پس نحوه صعود طبیعتا باید رو تفاضل گل باشه نه رو بازیه رو در رو... درسته؟ با این حساب هنوز صعود ازبکستان قطعی نشده...!
    دیدی اشتباه کردی دوسته من!ازبک هم چین هم قطرو برده پس اوله!هرجور حساب کنی ولی به احتمال زیاد تیم اول این گروه (مثل همین الانش) ازبکستان و تیم دومش قطر بید.
    گروه B:
    نمیدونم با شرایط پیش اومده سوریه رو باید تیم صعود کننده بدونیم یا نه!! ولی احتمالش کم نیست! چون اونا سه امیتاز از دو بازی میخوان واسه صعود قطعی... با این اوصاف یکی از دو تیم ژاپن یا عربستان پــــــر...
    حالا بیاین فرض رو رو این بزاریم که بازی امشب رو عربستان و ژاپن میبرن... خوب ژاپن میشه 4 امتیازی... عربستان میشه 3 امتیازی! تو بازی آخرشون طبیعتا زور سوریه به اردن میرسه... پس سوریه با 6 امتیاز تموم کرد! اونور ژاپن و عربستان چی کار می کنن من نمیدونم! از طرفی ژاپن با یه امتیاز به عنوان تیم دوم میره بالا! از طرفی عربستان برد میخواد و اون هم ببره میشه تیم دوم.. چون بازی رو در رو را به سوریه باخته... با کمال تعجب یه چیزی به من میگه ما حذف عربستان رو نمیبینیم... چون بی شرفا! عربستان صعودی هستند!!
    (اخ گفتی!!!!!اما عربستان حذف نمیشه زرنگه!اگه حذف شه ایران ژاپن فینال)فکر کنم تیم اول سوریه - تیم دوم عربستان!

گروه C:
    بازی فردا شب کره و استرالیا یه جورایی خیلی برای ما مهمه! چون اصولا اگه ما خودمون رو تو گروهمون اول بدونیم، با تیم برنده این مسابقه، در مرحله 1/4 بازی نخواهیم کرد!
    طبیعتا چون بحرین میتونه هند رو ببره، پس استرالیا خیلی براش مهمه که کره جنوبی رو ببره... از طرفی کره میدونه با برنده شدن استرالیا هم شرایط صعودش به خطر میفته و هم شرایط اولیش!
    نمیدونم چرا احساس می کنم این بازی مساوی میشه به نفع بحرین! چون در صورت تساوی بازی آخر استرالیا و بحرین با روحیه ای که بحرینی ها دارند میتونن تیم صعود کننده باشن....
    در کل
    با برد استرالیا، به نظرم تیم اول گروه تیم اول رو استرالیا میینم و تیم دوم رو کره!
    با برد کره، تیم اول گروه کره هست و تیم دوم به احتمال قوی بحرینه!
    با تساوی این بازی، تیم اول کره جنوبیه و تیم دوم استرالیا!

کره خواهدبرد با این که عاشق استرالیام! گروه D:
    در کل هم دوست دارم تیم اول گروه باشیم و هم فکر می کنم تیم اول گروه باشیم... امیدوارم بتونیم تو دو بازی آیندمون حداقل 4 امتیاز بگیریم که البته محتمل هم هست....!! تیم دوم هم با نتیجه گیری ما در دو بازی آیندمون به احتمال زیاد عراق خواهد بود!
    پس مخلص کلام اینکه:
    تیم اول گروهمون خودمونیم یعنی ایران (ایشالا)
    تیم دوم عراق!
    .
    .
    .
    پیشگوییم چطور بود؟!
    عالیییییی برادر

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا ایرانیا این مدلین
    احساس نه منطق و تفکر
    ----
    بردو تبریک میگم اما این تیم اگه به ژاپن , استرالیا و حتی کره بخوره قطعا بازنده ست
    قطعا اونم تو فوتبال!!!!!!!!!!!!!
    کره از بحرین 2-1 برد و ژاپن با اردن مساوی کرد استرالیا هم که هنوز بازی نکرده البته اگه بازی با هند حساب بشه بازی کرده خوب پس ما بهتر بازی کردیم از اینا رو چه معیاری میگی قطعا میبازیم رو سوابق چون اگه اینجوری بود عراق چهار سال قبل قهرمان نمیشد چون کره و... تو اون جام هم حاضر بودند من نمیگم فوق العاده هستیم و قطعا جلوی هر تیمی برنده میشیم چون قطعا تو فوتبال وجود نداره اگه خواستید میتونم هزاران بازی را نام ببرم که با منطق میشد برنده را حدس زد ولی اشتباه شد

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به نظرم اگه دفاعمون بتونه خودش رو یه سرو گردن بالاتر از این چیزی که هست نشون بده، تیم ملی مون در مرحله 1/4 که منم مثل خیلی ها قبل از جام ملت ها تو این تاپیک پیش بینی کردم که حذف میشه، حذف نخواهد شد و میره بین چهار تیم و شاید هم بازی فینال و قهرمانی! ولی متاسفانه دفاعمون تو بازی عراق پر اشتباه بود!

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گزارش ویژه: پس لرزه های گل ایمان مبعلی/مربی عراق استعفا کرد؛ ایران مدعی قهرمانی شد!
    یک شب بعد از باختن به ایران، اردوی عراق کماکان آبستن حوادث است. ضربه ایستگاهی ستاره خوزستانی تیم ملی علاوه بر آن که سه امتیاز طلایی برای ایران در پی داشت، مدافع عنوان قهرمانی را نیز وارد بحران کرد.

چهارشنبه شب؛ ساعاتی بعد از جلسه طولانی رییس فدراسیون فوتبال عراق با اعضای این تیم که نتیجه آن فراموشی باخت به ایران و تلاش برای صعود به دور بعدی اعلام شد، استعفای ناظم شاکر دستیار اول سیدکا بعد از درگیری لفظی با سرمربی آلمانی، بحران را در تیم ملی عراق کاملا نمایان کرد.

باسم عباس مدافع چپ باشگاه قونیا اسپور ترکیه، دقایقی بعد از بازی با ایران استارت حاشیه ها را زده و روبروی دوربین های تلویزیونی گفته بود: «من را از ترکیه آورده اند تا بعد از سال ها بازی در تیم ملی روی نیمکت بنشینم و یک هافبک راست را بعنوان مدافع چپ بازی بدهند. سیدکا با من مشکل دارد و بخاطر مسائل شخصی مرا بازی نداد.»

این مصاحبه سوژه شبکه های تلویزیونی شد و بحث های زیادی را بدنبال داشت تا جایی که یونس محمود کاپیتان عراق سه شنبه شب روی خط تلفنی شبکه الکاس قطر آمد و شبکه های ورزشی کشورهای منطقه را متهم به حاشیه سازی و تخریب این تیم کرد. این بار اما، بدون دخالت رسانه های گروهی و در محدوده هتل شرایتون اتفاق بزرگتر رخ داد.

ناظم شاکر ملی پوش اسبق عراقی ها ضمن علنی کردن اختلافش با سرمربی آلمانی، اعلام کرد بدلیل عدم توجه به نظرات فنی اش و خود محوری سیدکا که نتیجه آن باختن به ایران بود، حاضر به ادامه همکاری نیست. ناظم شاکر چهارشنبه شب و بعد از ترک هتل شرایتون محل اقامت تیم ملی عراق گفت: «احساس می کنم ادامه حضورم به ضرر تیم ملی است؛ ترجیح دادم استعفا کنم تا سیدکا راحت تر به کارش ادامه بدهد. وقتی قرار است به نظراتم اهمیت داده نشود و تیم ملی نیز ببازد، بهتر است در این باخت ها شریک نباشم. روبروی ایران مغلوب اشتباهات و خودخواهی سیدکا در اتخاذ تصمیم های نادرست شدیم؛ الان وقت مناسبی برای گفتن همه حرف ها نیست و بعدا همه متوجه مسائل خواهند شد.»

افشین قطبی تا الان کجا بوده؟!

در اردوهای سایر تیم ها اما، دیدگاه ها در خصوص تیم ملی ایران تغییر کرده و حالا در بین اسامی تیم های کاندید قهرمانی می توان اسم ایران را نیز دید و شنید.

تیمی که تا پیش از بازی سه شنبه شب مقابل عراق، حتی در بین فوتبالدوستان کشورش نیز تیم کم شانسی برای رقابت با سایر مدعیان قهرمانی تلقی می شد، شرایط متفاوتی یافته و اکنون از ایران بعنوان یکی از شانس های قهرمانی نام می برند. چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی بازی ازبکستان و کویت، وادیم آبراموف سرمربی ازبکستان در پاسخ به سئوالی مبنی بر احتمال قهرمانی تیمش از وجود مدعیان جدی برای کسب این عنوان صحبت کرد و از ایران در کنار استرالیا، کره جنوبی و ژاپن بعنوان مدعیان قهرمانی نام برد.

قبل از شروع بازی ازبکستان و کویت نیز روزنامه نگاران کویتی حاضر در میدیا سنتر ورزشگاه الغرافه، از تیم ملی ایران و بازیخوانی افشین قطبی تمجید می کردند. احمد أیاد نویسنده روزنامه الوطن می گفت: «افشین قطبی تا الان کجا بوده؟! خیلی خوب بازی را اداره کرد؛ اگر مربی کویت می توانست مثل قطبی بازیخوانی کند، الان اوضاع تیم ما هم مثل ایران خوب بود!» سعید نبیل نماینده روزنامه القبس کویت هم اعتقاد داشت اگر لژیونرهای ایران «مشخصا مسعود شجاعی» مثل بازیکنان شاغل در لیگ داخلی بدون ترس از مصدومیت و با تمام وجود بازی کنند، تیم ایران می تواند بعد از سال ها به جام قهرمانی برسد.

به هر حال پیروزی سه شنبه شب باعث شده فعلا کفه ترازو به سود قطبی سنگینی کند و همه به تمجید از تیم ملی ایران و سرمربی آن بپردازند. در جامی که تیم های عربی منطقه اسیر مسائل حاشیه ای و مجادله با شبکه های تلویزیونی شده اند و بازیکنان غالبا شاغل در لیگ های اروپایی تیم های شرق آسیا نیز در اندیشه حفظ ساق هایشان هستند، شاید قطبی و تیمش بتوانند ضمن ادامه روند بازی با عراق به جامی دست پیدا کنند که تا چند روز پیش حتی در ایران نیز کمتر کسی برای آن ها شانس تصاحب آن را قائل می شد.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •