تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 130 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ميخوام از اين صبا بگيرم ما توي آيت الله كاشاني هستيم.
    1-سرويس دهيش چطوره؟
    2-من ميخوام 128 3gig در ماه بگيرم.سرعت دانلودش چنده؟
    3-اگر ميشه يه نفرتو يه تست بزاره ببينم پينگش چنده و ....
    1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
    2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
    3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
    صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
    موفق باشید

2. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوباره

و سلام ویژه خدمت دوست محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه چون فعالیتی تو فروم ندارم نمیتونم تشکر بزنم ولی همینجا ازتون ممنونم که حداقل شما جواب منو دادید

میخواسم بدونم پس یعنی همون 128 بگیرم فرقی نداره با 512 که میگه ؟ یعنی سرعت دانلود 128 صبا نت و 512 شون یکیه ؟

من از مخابرات شهید بخششی هستم.لطفا یکی آمار بده شبانه سرعت چنده ؟ اولویت اولم اینه که دانلود شبانه میخوام.

و ببخشید اینو میگم و میدونم جاش نیست فقط میخواسم یه سوال دیگه بکنم که صبا نت برم یا پارس آنلاین .... از شاتل تازه بیرون اومدم و دوست دارم سرعت دانلود شبانه م بی نظیر باشه

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام دوباره

و سلام ویژه خدمت دوست محترم DrXoX

متاسفانه چون فعالیتی تو فروم ندارم نمیتونم تشکر بزنم ولی همینجا ازتون ممنونم که حداقل شما جواب منو دادید

میخواسم بدونم پس یعنی همون 128 بگیرم فرقی نداره با 512 که میگه ؟ یعنی سرعت دانلود 128 صبا نت و 512 شون یکیه ؟

من از مخابرات شهید بخششی هستم.لطفا یکی آمار بده شبانه سرعت چنده ؟ اولویت اولم اینه که دانلود شبانه میخوام.

و ببخشید اینو میگم و میدونم جاش نیست فقط میخواسم یه سوال دیگه بکنم که صبا نت برم یا پارس آنلاین .... از شاتل تازه بیرون اومدم و دوست دارم سرعت دانلود شبانه م بی نظیر باشه
    سلام

خیر فرقی نداره ،بله یکیه
    پارس آنلاین رو خبر ندارم ، تو تاپیک پارس آنلاین بپرسی دوستان جوابتون رو میدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی در مورد صبانت:
    سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست ولی شبانه بستگی به منطقه داره و این که هیچ وقت پایین بودن سرعت دائمی نیست ممکنه سرعت شبانه یکی ، 1 ماه پایین باشه ولی بعدش حتما به حالت اول بر میگرده

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم آيت الله كاشاني هستم. سرويس دهيش خوبه البته تازه وصل شده، وصل شدنش كه خيلي سريع بود در حدود 4 روز (كاري و غير كاري، يعني هفته قبل كه دوشبنه تعطيل بود شنبش مداركم توسط امپراتور تاييد شد سشنبه خطم رانژه شد و من چهارشنبه زنگ زدم به نمايندگي و گفتم خطم رانژه شده و يورزنيم و پسوردم را ميخوام و بعد از حدود دو ساعت زنگ زدن گفتم به ايملتون ارسال كرديم) طول كشيد تا رانژه شد. البته من از نمايندگيش امپراتور گرفتم ولي پشتياني و چيزههاي ديگش با خود صبانت هست.(امپراتور به من گفت يك پورت خالي بيشتر نداريم اگر ميخواي زود مداركت را بفرست منم فرستادم حالا نميدونم راست گفته بود يا خالي بسته بود)
    اينم تست سرعتم. 128 با 3گيگ حجم.

بابا ايول.خيلي كارش درسته.
    اينم سرعت من
    اصفهان منطقه دروازه شيراز
    البته اكثر اوقات خدا رو شكر همينه اما گاهي سرعت دان كردنم با اي دي ام 220 هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    عكس شما باز نميشه ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد؟

1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
    2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
    3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
    صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
    موفق باشید
    ممنون كامل بود
    Last edited by maghzae-motefaker; 26-05-2010 at 08:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ُسلام
    هفته پیش سه شنبه بود که به کله ام زد برم برای ثبت نام صبانت از اونجایی که تو منطقه ما فقط یه نمایندگی هست و اونم داده پویا هست به اونجا رفتم پول سه ماهه رو دادم و مدارک رو هم دادم و اومدم خونه طرف بهم قول داد حداکثر تا شنبه تا حداکثر2شنبه اینترنتت وصله منم خوشحال که ای دی اس ال دار شدیم از اونجایی که اولین بارم بود سریع رفتم یه مودم لینک سیس وایرلس 80 تومن پول بیزبون رو ریختم تو حلقومش!!!! دوشنبه زنگ زدم نمایندگی گفتم اینترنتم چی شد یوزر و پسورد داد منم گفتم حتمی وصل شده دیگه حالا کانفیگ کن کی نکن!!!
    دیدم وصل نمیشه زنگ زدم به پشتیبانی گفت تائیدیه مدارکتون هنوز نیومده
    زنگ زدم به نمایندگی گفت الان درستش میکنم و از این حرفا 5 مین دیگه بزنگ خلاصه مارو پیچوند اساسی 5 قیقه دیگه هزچی زنگ زدم بر نداشت تا رفتم پیشش گفت بانک بودم و الان با رئیس صبانت صحبت کردم گفته اوکی میکنمش!!!!!! حالا جالب اینه من همه مدارک+وجه رو سه شنبه دادم ایشون شنبه برده مخابرات
    حالا مقصودم از این همه حرافی چی بود:
    از دوستانی که میخوان سرویس صبانت در محدوده مینی سیتی و مرکز شهید محلاتی بگیرن هشدار میدم که از نمایندگی ارتباطات ارتاک داده پویا نگیرن از ما گفتن بود این انسان بسیار دروغ گو و کلاشی تشریف دارن از ما گفتن خودم این رو به شخصه تجربه کردم!

آها یادم رفت اینو بگم من چه جوری میتونم از این نمایندگی شکایت کنم کسی شماره ای چیزی داره؟
    اصلا نمایندگی دیگه ای هست که توی این محدوده بتونه منو ساپورت کنه میخوام اگه بشه کوچ کنم چون واقعا حالم رو گرفت از قدیم میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست!
    Last edited by m9780d; 26-05-2010 at 12:03.

7. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من هم آيت الله كاشاني هستم. سرويس دهيش خوبه البته تازه وصل شده، وصل شدنش كه خيلي سريع بود در حدود 4 روز (كاري و غير كاري، يعني هفته قبل كه دوشبنه تعطيل بود شنبش مداركم توسط امپراتور تاييد شد سشنبه خطم رانژه شد و من چهارشنبه زنگ زدم به نمايندگي و گفتم خطم رانژه شده و يورزنيم و پسوردم را ميخوام و بعد از حدود دو ساعت زنگ زدن گفتم به ايملتون ارسال كرديم) طول كشيد تا رانژه شد. البته من از نمايندگيش امپراتور گرفتم ولي پشتياني و چيزههاي ديگش با خود صبانت هست.(امپراتور به من گفت يك پورت خالي بيشتر نداريم اگر ميخواي زود مداركت را بفرست منم فرستادم حالا نميدونم راست گفته بود يا خالي بسته بود)
    اينم تست سرعتم. 128 با 3گيگ حجم.
    امپراتور چرا
    پول الكي دادي
    همه جا 10 تومان واسه رانژ ميگيرن امپراتور 20 تومان.تازه اگه سرعت بالا تر از 128 بخوايي مي گه 10 تومان ديگه بده كه ما مدارك شركتي بفرستيم واسه صبانت در حالي كه تو ليست نمايندگان رسمي كه در سايت صبانت هست،نمايندگاني هستن كه رايگان اين كار رو انجام ميدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من قبلا فناوا داشتم.سرويس 512 3گيگ ماهي 20 تومان
    زياد بازي online ميكنم و پينگ واسم مهم هست.توو بازي كه بودم هركي كه ميديدم پينگش خوبه ازش مي پرسيدم از كجا گرفتي مي گفت صبا
    حالا ما صبا گرفتيم و lag پشت lag در تمام ساعات.لبه دريا كه بريم بايد يه آفتابه آب همرامون باشه
    شما هم مشكل پينگ رو داريد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

آها یادم رفت اینو بگم من چه جوری میتونم از این نمایندگی شکایت کنم کسی شماره ای چیزی داره؟
    اصلا نمایندگی دیگه ای هست که توی این محدوده بتونه منو ساپورت کنه میخوام اگه بشه کوچ کنم چون واقعا حالم رو گرفت از قدیم میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست!
    مگه بیتا سیستم که معروفترین نماینده ی صبانته پشتیبانی نمیکنه منطقتونو؟؟

داره خودمونی میشه tttmttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امپراتور چرا
    پول الكي دادي
    همه جا 10 تومان واسه رانژ ميگيرن امپراتور 20 تومان.تازه اگه سرعت بالا تر از 128 بخوايي مي گه 10 تومان ديگه بده كه ما مدارك شركتي بفرستيم واسه صبانت در حالي كه تو ليست نمايندگان رسمي كه در سايت صبانت هست،نمايندگاني هستن كه رايگان اين كار رو انجام ميدن
    براي اينكه كه من از هرجا خواستم بگيرم گفتن پورت خالي نداريم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

من جدیدا که میخوام وصل اینرنت صبانت بشم ، باید 10 بار گزینه کانکت رو بزنم تا وصل شه

هی ارور 691 میده که یوزر و پسورد اشتباه هست

10 بار کانکت میشم تا بالاخره وصل میشه

کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟؟

من مودم قدیمی دارم که بر ق رو از پورت یو اس بی میگیره
    و کانکشن دارم در ویندوز که باید اونو بزنم تا کانکت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •