1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
موفق باشید
1-در کل خوبه (البته من آیت ا.. کاشانی نیستم)
2-سرعت دانلود روازنه 110-120 و شبانه که رایگان هستش بستگی به منطقه داره
3-دوستان تو پست های قبلی گذاشتن
صبانت به نظر من با این که مشکلاتی هم داره ولی گزینه ی مناسبی برای ADSL در ایران هستش
موفق باشید
سلام دوباره
و سلام ویژه خدمت دوست محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چون فعالیتی تو فروم ندارم نمیتونم تشکر بزنم ولی همینجا ازتون ممنونم که حداقل شما جواب منو دادید
میخواسم بدونم پس یعنی همون 128 بگیرم فرقی نداره با 512 که میگه ؟ یعنی سرعت دانلود 128 صبا نت و 512 شون یکیه ؟
من از مخابرات شهید بخششی هستم.لطفا یکی آمار بده شبانه سرعت چنده ؟ اولویت اولم اینه که دانلود شبانه میخوام.
و ببخشید اینو میگم و میدونم جاش نیست فقط میخواسم یه سوال دیگه بکنم که صبا نت برم یا پارس آنلاین .... از شاتل تازه بیرون اومدم و دوست دارم سرعت دانلود شبانه م بی نظیر باشه
سلام
خیر فرقی نداره ،بله یکیه
پارس آنلاین رو خبر ندارم ، تو تاپیک پارس آنلاین بپرسی دوستان جوابتون رو میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی در مورد صبانت:
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست ولی شبانه بستگی به منطقه داره و این که هیچ وقت پایین بودن سرعت دائمی نیست ممکنه سرعت شبانه یکی ، 1 ماه پایین باشه ولی بعدش حتما به حالت اول بر میگرده
بابا ايول.خيلي كارش درسته.
عكس شما باز نميشه ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد؟
ممنون كامل بود![]()
Last edited by maghzae-motefaker; 26-05-2010 at 08:42.
ُسلام
هفته پیش سه شنبه بود که به کله ام زد برم برای ثبت نام صبانت از اونجایی که تو منطقه ما فقط یه نمایندگی هست و اونم داده پویا هست به اونجا رفتم پول سه ماهه رو دادم و مدارک رو هم دادم و اومدم خونه طرف بهم قول داد حداکثر تا شنبه تا حداکثر2شنبه اینترنتت وصله منم خوشحال که ای دی اس ال دار شدیم از اونجایی که اولین بارم بود سریع رفتم یه مودم لینک سیس وایرلس 80 تومن پول بیزبون رو ریختم تو حلقومش!!!! دوشنبه زنگ زدم نمایندگی گفتم اینترنتم چی شد یوزر و پسورد داد منم گفتم حتمی وصل شده دیگه حالا کانفیگ کن کی نکن!!!
دیدم وصل نمیشه زنگ زدم به پشتیبانی گفت تائیدیه مدارکتون هنوز نیومده
زنگ زدم به نمایندگی گفت الان درستش میکنم و از این حرفا 5 مین دیگه بزنگ خلاصه مارو پیچوند اساسی 5 قیقه دیگه هزچی زنگ زدم بر نداشت تا رفتم پیشش گفت بانک بودم و الان با رئیس صبانت صحبت کردم گفته اوکی میکنمش!!!!!!حالا جالب اینه من همه مدارک+وجه رو سه شنبه دادم ایشون شنبه برده مخابرات
حالا مقصودم از این همه حرافی چی بود:
از دوستانی که میخوان سرویس صبانت در محدوده مینی سیتی و مرکز شهید محلاتی بگیرن هشدار میدم که از نمایندگی ارتباطات ارتاک داده پویا نگیرن از ما گفتن بود این انسان بسیار دروغ گو و کلاشی تشریف دارن از ما گفتن خودم این رو به شخصه تجربه کردم!
آها یادم رفت اینو بگم من چه جوری میتونم از این نمایندگی شکایت کنم کسی شماره ای چیزی داره؟
اصلا نمایندگی دیگه ای هست که توی این محدوده بتونه منو ساپورت کنه میخوام اگه بشه کوچ کنم چون واقعا حالم رو گرفت از قدیم میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست!
Last edited by m9780d; 26-05-2010 at 12:03.
امپراتور چرا
پول الكي دادي
همه جا 10 تومان واسه رانژ ميگيرن امپراتور 20 تومان.تازه اگه سرعت بالا تر از 128 بخوايي مي گه 10 تومان ديگه بده كه ما مدارك شركتي بفرستيم واسه صبانت در حالي كه تو ليست نمايندگان رسمي كه در سايت صبانت هست،نمايندگاني هستن كه رايگان اين كار رو انجام ميدن
من قبلا فناوا داشتم.سرويس 512 3گيگ ماهي 20 تومان
زياد بازي online ميكنم و پينگ واسم مهم هست.توو بازي كه بودم هركي كه ميديدم پينگش خوبه ازش مي پرسيدم از كجا گرفتي مي گفت صبا
حالا ما صبا گرفتيم و lag پشت lag در تمام ساعات.لبه دريا كه بريم بايد يه آفتابه آب همرامون باشه
شما هم مشكل پينگ رو داريد؟
مگه بیتا سیستم که معروفترین نماینده ی صبانته پشتیبانی نمیکنه منطقتونو؟؟
براي اينكه كه من از هرجا خواستم بگيرم گفتن پورت خالي نداريم.
سلام
من جدیدا که میخوام وصل اینرنت صبانت بشم ، باید 10 بار گزینه کانکت رو بزنم تا وصل شه
هی ارور 691 میده که یوزر و پسورد اشتباه هست
10 بار کانکت میشم تا بالاخره وصل میشه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟؟
من مودم قدیمی دارم که بر ق رو از پورت یو اس بی میگیره
و کانکشن دارم در ویندوز که باید اونو بزنم تا کانکت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)