تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 136 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

حسشنیست دیگه مثل هر روز بشینم پای دانلود
    ا
    منم اینترنتم داره هرز می ره چون فیلم که دونه ای 1000 تومن کف خیابون هست آواتارو از کنار جوب خریدم .بازی هم که هروقت میرم بازار رضا 10-20 تا میگیرم هرکدومشونم حداقل سه چهار روز طول می کشه. نرم افزارم که هاردم پره نرم افزاره . موزیکم که ماهواره صبح تاشب داره پخش می کنه .موندم چی کار کنم با این
    اضافه اینترنت
    میگم یه تاپیک بزنیم با عنوان از اینترنت خود چه استفاده ای می کنید شاید بقیه کارای مفیدتری می کنن من بلد نیستم.شایدم چون سرعت دانلودمون کمه این جوری دپرس شدیم
    Last edited by razermate; 22-04-2010 at 21:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر از جوابهایی که دوستان دادند
    راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از نرم افزار قیلتر شکن هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم
    Last edited by patpat; 23-04-2010 at 09:23.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از نرم افزار قیلتر شکن puff هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم
    مرور گرت چیه ؟ یه مرورگر جدید به جز اونی که الان داری نصب کن مطمئنم صد در صد درست میشه.

4. این کاربر از razermate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرور گرت چیه ؟ یه مرورگر جدید به جز اونی که الان داری نصب کن مطمئنم صد در صد درست میشه.
    از فایر فاکس استفاده میکنم ولی با اینترنت اکسپلورر و اپرا هم به همین صورته . ظاهرا مشکل از همون ip مشترکه که دوستان گفتند ، چون نرم افزار پوف هم ip تغییر میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منم اینترنتم داره هرز می ره چون فیلم که دونه ای 1000 تومن کف خیابون هست آواتارو از کنار جوب خریدم .بازی هم که هروقت میرم بازار رضا 10-20 تا میگیرم هرکدومشونم حداقل سه چهار روز طول می کشه. نرم افزارم که هاردم پره نرم افزاره . موزیکم که ماهواره صبح تاشب داره پخش می کنه .موندم چی کار کنم با این
    اضافه اینترنت
    میگم یه تاپیک بزنیم با عنوان از اینترنت خود چه استفاده ای می کنید شاید بقیه کارای مفیدتری می کنن من بلد نیستم.شایدم چون سرعت دانلودمون کمه این جوری دپرس شدیم
    موضوع انشائ : چگونه اوقات خود را سپری میکنید . داش ریزر حقش نیست اینجوری بگی اگه اینتنتت هرز میره یه چهارتا دانلود واسه ما بکن ثواب داره
    من دانلود باز نیستم ولی به مدد پرسرعتی که قبلا داشتم تونستم یه حالی بکنم و لذتی ببرم دم این شرکتها و دوستان بی بابا !!!! گرم چه حالی دادند ( گرفتی )
    تا همین دوماه پیش سرعتمون چقدر خوب بود چه گهی خوردیم برای کاهش هزینه اومدیم سمت مخابرات لامصبها اون 512 رو هم نمیدن ادم بفهمه چیکار میخواد بکنه . یه 128 دادند خیر سرشون سر مخابرات نوشتن تا 2 مگ ! خوب بگو نمیدیم دیگه این دیوس بازیها چیه.
    وقتی هم میگه به شرکتها میدیم میگم سربرگ شرکت و مهر پایینش رو طلاکوب واست میارم میگه کار شرکتتون ربطی به اینترنت نداره ای خدا پس کی ازاد میشیم.
    نمودار سریعترین اینترنت کشورها رو توی سایت تابناک زده کشور کره جنوبی دمش گرم 7 مگ رو برای همه گذاشته . فکرشو بکن ! یک دهمش هم ما نداریم خاک بر سر اینها بکنن

راحت ترین راه حلی که فعلا پیدا کردم استفاده از ........... ..... هست که فعلا 80 درصد مشکلم رو برطرف کرده و چند تا فایل دانلود کردم
    لامصب اسم اون قند شکن رو پاک کن میخوای پورتهاشو ببندن ؟ هممون بلدیم باید چیکار کنیم . ولی همین یکی خدایی خوب جواب میده
    بی زحمت پستتو ویرایش کن
    متشکرم.
    با مرورگر درست نمیشه مگه اسم کاربریه که بخوای اونجوری ردیفش کنی
    وقتی که از یک مرورگر استفاده میکنی یک سیشن یا جلسه تشکیل میشه و کوکیهایی در سیستم شما ذخیره میشوند که کارشون اینه اسم کاربری و رمز عبور رو در سایتهای ایمیل و ... و حساب کرابریتون رو حفظ کنند . و هربرا که وصل میشید وبه یاهو میل میرید دیگه نیازی نیست اسم کاربریتون رو وارد کنین . چون سیشن قبلا ایجاد شده. و کوکی ذخیره شده است.
    برای همین هر مرورگری یک سیشن برای خودش تشکیل میده و اینجوریه که بوسیله چهارتا مرورگر همزمان میتونید چهارتا ایمیل مختلف از یه سایت رو باز کنین و چک کنین
    حالا ایمیل یه مثال بود هر چیزی که نیاز به رمز عبور و certeficate , غیره داشته باشه شامل این کوکی میشه
    مثلا همون سایت رپید فقط قسمت رمز عبورش که برای کاربرای پرمیوم هستش شامل این قضیه میشه واگر با اینترنت اکسپلورر سایت رو باز کنید و رمز بزنید و وارد بشید با موزیلا و اپرا دیگه نمیتونید وارد بشید و باید توی اون مرورگرها دوباره لاگین کنید ولی شماره IP شما محفوظه و تکرار پذیر پس در این صورت ای پی عوض نشده
    فقط یه راه حل دارید
    برید نرم افزار hide ip رو پیدا کنید و دکمه change ip رو بزنید

اما نظر شخصی من برای پیدا کردن فایلهای نایاب

گفتم بهترین کار تورنت هست . اگر 2 کیلو سیدر باشید و سید کنید دعای همه لیچرها رو به جان میخرید
    توی ایمول حتی یکی اومده برایم پیغام گذاشته نوشته
    damet garm bacheye khake vatanam eshgh mikonam iraniam
    فهمیدم یه ساعته دارم برای یک بنده خدایی که هموطن هستش تو کلکته هنده فایل میفرستم کلا من تورنت رو به همه چی ترجیح میدم

7. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

این پست حذف کنید لطفا
    Last edited by razermate; 23-04-2010 at 00:11. دليل: ****حل شد*****

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا این اواتارت منو کشته خدایی فقط جون میده کادوپیچش کنی بفرستی برای رییس مرکز مخابرات منطقمون.
    رئیس مرکز مخابراتی که کاره ای نیست
    هرچی دستور از بالا بیاد انجام میده
    اون دلش میخواد 1 مگ رو به مشترک بده که راضی باشن
    پس اواتار نسار مقام های بالاتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

رئیس مرکز مخابراتی که کاره ای نیست
    هرچی دستور از بالا بیاد انجام میده
    اون دلش میخواد 1 مگ رو به مشترک بده که راضی باشن
    پس اواتار نسار مقام های بالاتر
    بابا این کاره
    ولی همشون سر و ته یه کرباسن

حدیث داریم میفرمایند :
    بزرگی آدم به تقواست و همه یکسان هستند .

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    امروز نمیدونم چرا سرعتم فرق کرده نه که بهتر شده باشه هاااا
    خیلی کم شده واعا ابروریزیه
    سرعت وبگردیم خیلی کم شده ولی دانلود فایلم ثابته ؟ داستان چیه ؟ دوتا صفحه به زور باز میشه ؟!!!!!
    ولی فایلها رو با همون سرعت 12 میگیریم.
    کسی هم مشکل ما نیست ؟ خودم در غم خویش تنهایم ؟ آری >؟ اه چه بس ناگوار است امشب ..... یا جبیبی

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام دوستان

کسی خبر نداره که جدول زمانی ای چیزی برای سایر مناطق تهران (مثل 12) مشخص شده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •