تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 102 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام شماره نمایندگی فیلیپس و آدرس کسی داره ممنون میشم
    درود بر شما

با این شماره تماس بگیر می تونی نزدیک ترین نمایندگی فروش رو پیدا کنی......... 64862 021

شرکت آریا الکترونیک سابق و یا مرکز خدمات پارس الرمس

آدرسش : ضلع جنوبی خیابان انقلاب، حد فاصل استاد نجات الهی و میدان فردوسی، نبش کوچه براتی، ساختمان فیلیپس

تو خیابان ولیعصر بالاتر از بهشتی، خیابان پاسداران و هایپر استار هم نمایندگی فروش داره

اینا رو من می دونستم

موفق باشی

2. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و سپاس
    تمام 53 صفحه رو خوندم دنبال خرید شارپ بودم اما کلاس فیلیپس بالاتره الان هم هرجا میریم یا سونی یا سامسونگ وال جی میخوام متفاوت باشم اما سوال
    بانه تماس گرفتم 7606 رو میگفت 1750 با دو تا عینک نظر خودم 9705 است چیزهایی که برام مهمه :
    1-بالای 200 هرتز باشه
    2-سه بعدی باشه
    روی usb ضبط کنه
    4- --- -s اگر ریسیوره داشته باشه
    ممنون از راهنمایی شما

4. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

2 مشکل در سینمای خانگی مدل HTS3540

با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟

لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.

6. این کاربر از mojtaba54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

سینما خانگی فیلیپس

hts 3540
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟

لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.
    درود بر شما،

یادمه دوست دیگه ای همین سوال شما رو پرسیده بود... اگه تو نت کمی سرچ کنی می بینی که یه دستگاه مبدل هست که می تونه مشکلت رو حل کنه.... یحتمل خروجی سینمات کواکسیال هست که می خوای به اپتیکال وصلش کنی.... باید دنبال یه مبدل باشی البته اگه می خوای از صدای دیجیتال استفاده کنی....

باید از فرمت هایی استفاده کنی که با دستگاهت متناسب باشه یعنی ازش پشتیبانی کنه.... تو دفترچه دستگاه رو چک کن ببین چه فرمت هایی ساپورت می کنه

9. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و سپاس
    تمام 53 صفحه رو خوندم دنبال خرید شارپ بودم اما کلاس فیلیپس بالاتره الان هم هرجا میریم یا سونی یا سامسونگ وال جی میخوام متفاوت باشم اما سوال
    بانه تماس گرفتم 7606 رو میگفت 1750 با دو تا عینک نظر خودم 9705 است چیزهایی که برام مهمه :
    1-بالای 200 هرتز باشه
    2-سه بعدی باشه
    روی usb ضبط کنه
    4- --- -s اگر ریسیوره داشته باشه
    ممنون از راهنمایی شما
    درود بر شما...

هم شارپ و هم فیلیپس تصاویر فوق العاده ای دارند... ولی من خودم به شخصه فیلیپس رو بیشتر می پسندم.... ببنید 9705 یه مدل بی نظیر هست که شک دارم دیگه مشابه اون پیدا بشه (به دلیل چیدمان ال ای دی پشت پنل) اما خوب نسل اول 3 بعدی فیلیپس هست، دوم اینکه مثل مدل های جدید روی فلش فیلم ضبط نمی کنه.... نظرم اینه که اگه واقعا تصاویر فوق العاده و 3 بعدی استاندارد می خوایید از سری های 8 و 9 هزار انتخاب کنید هرچند همون 7606 هم که جزء انتخاب هات بوده تی وی خوبی هست....
    در مورد dvbs هم معمولا تی وی های داخلی و حتی مرزی این امکان رو ندارند... مگه بتونید سفارش اروپا و... رو پیدا کنید....( اونم از شهرهای مرزی و بی گارانتی)

7606 با چه سازی این قیمت رو به شما دادند؟؟

روی مدل های 8606 و 9706 هم بررسی کن....

11. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از راهنمایی شما
    7606 رو بانه همون آقای فرهمند گفت سری 2011 قیمت هم که 1750 مدل 9705 هم گفت نداریم سوال اینکه اولا سری 2011 فرقی میکنه ؟ بعدش هم تو چند تا از سایت ها خوندم که قابلیت 3d این ال ای دی (7606)یه مدل خاصیه و نصف کیفیت مدلهای دیگه است شما خودتون از چه مدلی استفاده میکنید ؟ واقعا تصاویر اون در مقایسه با برندهای دیگه بهتره ؟ میخوام از بانه خریدکنیم شماره ای داری که فیلیپس رو قیمت بگیرم ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما

13. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از راهنمایی شما
    7606 رو بانه همون آقای فرهمند گفت سری 2011 قیمت هم که 1750 مدل 9705 هم گفت نداریم سوال اینکه اولا سری 2011 فرقی میکنه ؟ بعدش هم تو چند تا از سایت ها خوندم که قابلیت 3d این ال ای دی (7606)یه مدل خاصیه و نصف کیفیت مدلهای دیگه است شما خودتون از چه مدلی استفاده میکنید ؟ واقعا تصاویر اون در مقایسه با برندهای دیگه بهتره ؟ میخوام از بانه خریدکنیم شماره ای داری که فیلیپس رو قیمت بگیرم ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما
    تو این آدرسی که فرستاده شد هر مدلی و برندی که بخوای داره انواع و اقسام مدلها آخرین مدلهای فیلیپس هم داره همراه با قیمت.

15. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درود

چرا در تلویزیونهای فیلیپس کابل رابط برق 3 سیم نیست .یعنی سیم ارت (زرد رنگ ) نداره؟ روی قاب تلویزیون برق داره؟
    و دوم اینکه این صدای نویز روشن و خاموش شدن led ها رو نمیشه کم کرد.
    صداش تقریبا مثل یه سوت زدن میمونه.موقعه ای که تصویر سیاهه صدای نویز شنیده نمی شه ولی در تصاویر چرا.

17. این کاربر از bavarian335 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از راهنمایی شما
    ممنون از وقت و حوصله شما

درود بر شما،

(آقای فرهمند رو که من نمیشناسم!) ولی خوب اگه این سایت رو چک کنی بد نیست ... اکثر مدلهای فیلیپس رو داره.... چند روز پیش هم با یکی از شماره هایی که تو سایت بود تماس گرفتم در مورد خرید کالایی چند تا سوال داشتم که خیلی خوب جواب گرفتم (09178880035) تا اونجایی که یادمه می گفت که 9705 رو هم موجود داره... فقط نکته این سایت اینه که قیمتی که داده برای عمده فروشی هست و اگه بخوایید تعداد کم و یا یکی بخرید قیمتش کمی بالاتره که باید تماس بگیرید و آمار کالای مورد نظر رو در بیاریید....

این سایت رو در مورد 7606 بخونید... اطلاعات کامل و نقد بسیار خوبی داره... بعد از خواندنش بهتر می تونید تصمیم بگیرید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو سایت ها هم درست خواندید، سری هفت هزار قابلیت 3D داره ولی این نه اون 3D که شما دنبالش هستی... از نوع پسیو هست و اونم خودش داستانی داره....!

پیشنهاد می کنم اگر می تونید هزینه کنید از سری 8 و یا 9 هزار مدلی رو انتخاب کنید (مدل های 2011) و اگر هم که نه همون مدل 9705 به مراتب بهتره.... تنها چیزی مدل 9705 کم داره قابلیت Record کردن هست.... فکر کنم از سایت amirkala.com بتونی مدل 9705 رو با هزینه حمل به تهران کمتر 2 میلیون و 200 هزار تومان بگیری اگر هم از مدل های 2011 بخوای 8606 با سایز 40 هم همین قیمت هست (فقط دقت کن که مدل 2011 رو هنوز کسی کیفیت و جنس تصویرشو ندیده بنابراین اطلاعات من و سایر دوستان فقط از روی کاغذ هست)

سوال آخر هم بلی... واقعا هم تصویر فیلیپس و هم صداش از برندهای دیگه یه سر و گردن بالاتر هست البته بهای بیشتر رو هم باید پرداخت که به نظر من ارزششو داره...

اگر هم دوست داشتی با گارانتی بخری می تونی کمی صبر کنی و کالا رو از نزدیک ببینی و بعد بخری آخرین اطلاعات رو که گرفتم، ظاهرا تی وی های جدید فیلیپس تو گمرک ایرانه...ممکنه یه هفته ممکنه تا 1 -2 ماه دیگه به تهران برسه.....
    Last edited by sound.vision; 08-12-2011 at 13:17.

19. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •