با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
7606 رو بانه همون آقای فرهمند گفت سری 2011 قیمت هم که 1750 مدل 9705 هم گفت نداریم سوال اینکه اولا سری 2011 فرقی میکنه ؟ بعدش هم تو چند تا از سایت ها خوندم که قابلیت 3d این ال ای دی (7606)یه مدل خاصیه و نصف کیفیت مدلهای دیگه است شما خودتون از چه مدلی استفاده میکنید ؟ واقعا تصاویر اون در مقایسه با برندهای دیگه بهتره ؟ میخوام از بانه خریدکنیم شماره ای داری که فیلیپس رو قیمت بگیرم ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
درود بر شما،
(آقای فرهمند رو که من نمیشناسم!) ولی خوب اگه این سایت رو چک کنی بد نیست ... اکثر مدلهای فیلیپس رو داره.... چند روز پیش هم با یکی از شماره هایی که تو سایت بود تماس گرفتم در مورد خرید کالایی چند تا سوال داشتم که خیلی خوب جواب گرفتم (09178880035) تا اونجایی که یادمه می گفت که 9705 رو هم موجود داره... فقط نکته این سایت اینه که قیمتی که داده برای عمده فروشی هست و اگه بخوایید تعداد کم و یا یکی بخرید قیمتش کمی بالاتره که باید تماس بگیرید و آمار کالای مورد نظر رو در بیاریید....
این سایت رو در مورد 7606 بخونید... اطلاعات کامل و نقد بسیار خوبی داره... بعد از خواندنش بهتر می تونید تصمیم بگیرید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت ها هم درست خواندید، سری هفت هزار قابلیت 3D داره ولی این نه اون 3D که شما دنبالش هستی... از نوع پسیو هست و اونم خودش داستانی داره....!
پیشنهاد می کنم اگر می تونید هزینه کنید از سری 8 و یا 9 هزار مدلی رو انتخاب کنید (مدل های 2011) و اگر هم که نه همون مدل 9705 به مراتب بهتره.... تنها چیزی مدل 9705 کم داره قابلیت Record کردن هست.... فکر کنم از سایت amirkala.com بتونی مدل 9705 رو با هزینه حمل به تهران کمتر 2 میلیون و 200 هزار تومان بگیری اگر هم از مدل های 2011 بخوای 8606 با سایز 40 هم همین قیمت هست (فقط دقت کن که مدل 2011 رو هنوز کسی کیفیت و جنس تصویرشو ندیده بنابراین اطلاعات من و سایر دوستان فقط از روی کاغذ هست)
سوال آخر هم بلی... واقعا هم تصویر فیلیپس و هم صداش از برندهای دیگه یه سر و گردن بالاتر هست البته بهای بیشتر رو هم باید پرداخت که به نظر من ارزششو داره...
اگر هم دوست داشتی با گارانتی بخری می تونی کمی صبر کنی و کالا رو از نزدیک ببینی و بعد بخری آخرین اطلاعات رو که گرفتم، ظاهرا تی وی های جدید فیلیپس تو گمرک ایرانه...ممکنه یه هفته ممکنه تا 1 -2 ماه دیگه به تهران برسه.....