تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 296 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام شب بخير
    اين تيم ما هم كه يكسره داره ميبازه فكر كنم ديگه وقتشه مارك هيوزو ردش كنم و به جاش مانچو را بيارم سر كار
    حسين جان از همه اينا بگذريم پاسا خيلي وضعشون خرابه يعني فكر كنم 90 تا 95 درصد پاسا لو ميره كه ديگه
    تو واقعيت فكر كنم يك همچين چيزي تعريف نشده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آقایون من رفتم سر کار تا فردا خداحافظ . راستی من این چند روز تعطیلات رو 24ساعته توی این تاپیکم . بای . . .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون من رفتم سر کار تا فردا خداحافظ . راستی من این چند روز تعطیلات رو 24ساعته توی این تاپیکم . بای . . .
    اگه اینجوری هست پس خیلی خوبه.بقیه دوستان نظراتشون رو بگن شاید بشه برای این چند روز تعطیلی یه برنامه ریزی کنیم.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام شب بخير
    اين تيم ما هم كه يكسره داره ميبازه فكر كنم ديگه وقتشه مارك هيوزو ردش كنم و به جاش مانچو را بيارم سر كار
    حسين جان از همه اينا بگذريم پاسا خيلي وضعشون خرابه يعني فكر كنم 90 تا 95 درصد پاسا لو ميره كه ديگه
    تو واقعيت فكر كنم يك همچين چيزي تعريف نشده است

سلام مسعود جان خوبی ؟
    در مورد پاسها مسعود جان داری اشتباه میکنی آمار پاسهای صحیح توی واقعیت حدود 80 درصده . توی این بازی ما هم همین حدوده شما بعد از اینکه بازیتو انجام دادی برو توی بخش آمار بازی , بخش آمار پاسها و آمار پاسهای به مقصد رسیده رو نگاه کن ( منظور آماری که توی پرانتز قرار داره ) اگه نسبت بگیری میبینی همین حدود 80 درصده حالا توی یک بازی یک مقدار کمتر توی یک بازی بیشتر .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پس چرا برای من اینجوریه؟شایدم چون دایل آپم اینطوره:

حسین جان.ممنون.گرفتم.دارم میرم بازی کنم.راستی اگه کمی دیر شد تقصیر من نیست.این اینترنت خیلی خیلی برای من افتضاح شده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اومدم.بازی رو 1-0 بردم.جای رونی واقعا خالی بود.اوون و گیگز بنفش بودن اما باز هم دقایقی تو زمین بودن.و در این شرایط بحرانی اندرسون تک گل تیمم رو پس از حملات پیاپی در دقیقه 83 در برابر تیم نوزدهم جدول زد.البته اگه تیم با ترکیب کامل و آماده داشتم شاید میتونستم تا 3تا بزنم.
    سیو لیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم آمار بازی:

محمد جان تصاویر رو کوچیک تر کن تا بچه ها با لود صفحه مشکلی نداشته باشن تصویر بالا خیلی بزرگ و پر حجمه .
    چشم حسین جان.من چون با برنامهScreen Capture اینها رو میگرفتم و دیگه تو پینت نمیرفتم با حجم خودش میذاشتم.
    Last edited by mohammad_87; 10-02-2010 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد جان تصاویر رو کوچیک تر کن تا بچه ها با لود صفحه مشکلی نداشته باشن تصویر بالا خیلی بزرگ و پر حجمه .
    Last edited by 4039; 10-02-2010 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اومدم.بازی رو 1-0 بردم.جای رونی واقعا خالی بود.اوون و گیگز بنفش بودن اما باز هم دقایقی تو زمین بودن.و در این شرایط بحرانی اندرسون تک گل تیمم رو پس از حملات پیاپی در دقیقه 83 در برابر تیم نوزدهم جدول زد.البته اگه تیم با ترکیب کامل و آماده داشتم شاید میتونستم تا 3تا بزنم.
    سیو لیگ:
    کد:
    این هم آمار بازی:

چشم حسین جان.من چون با برنامهScreen Capture اینها رو میگرفتم و دیگه تو پینت نمیرفتم با حجم خودش میذاشتم.

خب مبارکه داشتی کم کم از جرگه مدعیان خارج میشدی . در مورد درجه سختی بازی و همینطور مسائل گیم پلی بعد از این تعدیلات هم میگی ؟ من الان میرم بازیمو انجام بدم منتظر جوابت هستم .

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

ترتیب بازیهای هفته ششم

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ ( برگزار شد )
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب منم بازیمو انجام دادم بازی 1 - 1 مساوی شد . الان سیوشو میذارم .
    بازی بعدی اگه عادل بازیشو ببره میره صدر جدول .

اینم سیو :

کد:
    آمار بازی :
    Last edited by 4039; 10-02-2010 at 21:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین میبینم که ترمز پیروزیهات کشیده شد.تا هستی بی زحمت برنامه هفته هفتم رو به ترتیب بذار.مقسی...
    من 11:30 میام حتما.فعلا بای...
    Last edited by mohammad_87; 10-02-2010 at 21:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •