اومدم.بازی رو 1-0 بردم.جای رونی واقعا خالی بود.اوون و گیگز بنفش بودن اما باز هم دقایقی تو زمین بودن.و در این شرایط بحرانی اندرسون تک گل تیمم رو پس از حملات پیاپی در دقیقه 83 در برابر تیم نوزدهم جدول زد.البته اگه تیم با ترکیب کامل و آماده داشتم شاید میتونستم تا 3تا بزنم.
سیو لیگ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آمار بازی:
چشم حسین جان.من چون با برنامهScreen Capture اینها رو میگرفتم و دیگه تو پینت نمیرفتم با حجم خودش میذاشتم.
خب مبارکه داشتی کم کم از جرگه مدعیان خارج میشدی . در مورد درجه سختی بازی و همینطور مسائل گیم پلی بعد از این تعدیلات هم میگی ؟ من الان میرم بازیمو انجام بدم منتظر جوابت هستم .
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------
( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی---------------------
( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی----------------------
( برگزار شد )
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------
( برگزار شد )
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------

بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب