بهتره به اینجا یه سری بزنی ببینی قیمت چند زده. اونوقت باز هم بگو 47 تومن هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره به اینجا یه سری بزنی ببینی قیمت چند زده. اونوقت باز هم بگو 47 تومن هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای Lord_theOne شما اینو گفتین بعد به من توصیه می کنید برم لایتون بگیرم
به چه دلیل و منطقی؟
واقعا دستتون درد نکنه ، خیلی عصبانی شدم
نمیگم ، شما وظیفه ای ندارید که منو راهنمایی کنید ولی بلایی که سرتون اومده رو نباید بگید که سر من هم بیاد ...
دوست عزيز من شرمنده هستم چون واضح نگفتم ببخشيد
ببين من از رايتر Sony 830a خيلي راضي هستم و با كيفيت رايت مي كند
اما چون رايتر لايتون مي گن خوبه تعريفشو زياد شنيدم و بخاطر اينكه كابل ساتا دارد كارايي سريعتر است در خواندن و نوشتن و موقع ايمج گرفتن سيستمت فشار نمي اورد من وقتي ايمج مي گيرم سرعت هاردم را مي خوابوند كابل Ide فكر نكنم هارد ساتا اين مشكل را داشته باشد
حالا انتخاب با شما است
سوني حرف ندارد تست شده است با گارانتي ايران رهجو
لايتون هم خيليها دارن استفاده مي كنند
انتخاب با خودته
گارانتي اصلي لايتون، پايونير و پلكستور چه شركت هايي هستند؟
خواهش میکنم لحن تند منو ببخشید
آخه خیلی تو ذوقم خورد
من امروز رفتم به مرکز کامپیوتر ایران و چند تا بازار دیگه سر زدم همشون بدون استثنا میگفتن پلکستور حرف نداره
بعد از اون هم خیلی ها pionner رو توصیه کردن
البته گفتن اصلا تو بازار نیست و باید دو سه هفته صبر کنم
گفتن با گارانتی ئه سریر تضمین شدست و گارانتی ئه سریر در زمینه ی دی وی دی رایتر بهترین گارانتی ئه حال حاضر هست
علاوه بر اون شماره ی دفتر مرکزی ئه فروش گارانتی ئه سریر رو از یکی از نمایندگی ها گرفتم تا در این زمینه بیشتر تحقیق کنم
تازه گفتن پلکستور اصلش ساخت بلژیک ئه و اگر گیر بیاد 200هزار تومن می ارزه و هرچی پلکستور در بازاره ساخت چین ئه .
حالا باز نمی دونم ، اونا که خیلی با اطمینان از پلکستور حرف می زدن میگفتن هرچی پول بدی آش میخوری تو خوبی پلکستور شک نیست
گفتن احتمال داره از صد تا یکی اشکال پیدا کنه که اونم می یوفته گردن گارانتی و چنین موردی در ایران عادی ئه
همچنین توصیه کردن که گارانتیش مال ئه سریر باشه و پلکستور رو با گارانتی ئه شرکتی نگیرم فقط سریر ...
کسی هست که با گارانتی ئه سریر گرفته باشه و با مشکل روبرو شده باشه و یا ارزش ئه اون همه تعریفی که میکنن داره یا نه؟
من یه پلکستور داشتم که گارانتی نداشت چینی هم بود ولی خیلی عالی کار میکرد و هنوز هم کار میکنه!
البته چون Ide بود از سیستم انداختمش بیرون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ببینید و نظر بدید در مورد پلکستورئه
سلام آقا مسعود دیگه شما چرا این حرفو میزنید پس گارانتی مال چیه ؟؟؟؟؟ یعنی یه دونه خراب شد همه بد هستند مگه سونی هم خراب نمیشه
دوست من اول از همه توی بازار اصلا به حرف کسی توجه نکن چون اونو جنس خودشون رو معرفی میکنند و میخواهند جنس خودشون رو بفروشند
بعد من dvdrw خودم یعنی سونی رو دارم میفروشم که یه لایتون sata بگیرم با اینکه هم قیمت هستند dvdrom لایتون رو دارم راضی هستم میخوام رایترش هم بگیرم
بعد پلکستور یه درایو oem هست و ایسوز این درایورها رو میزنه ولی لایتون خودش تولید کننده هست همین فهته پیش من دو تا لایتون گرفتم و بستم همه هم راضی بودند
حالا میا خودتون هست
لایتون گارانتی خوبی هم داره یک ساله سازگار ولی به ایران رهجو نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد منظورمو درست نفهميدي
كيفيت ربطي به سوختن ندارد منهم نگفتم چون فلا رايتر خراب مي شود كيفيت رايت ندارد
يا خراب نشدن رايتر يعني اينكه بهترين رايتر است
منهم اصلا درباره بد بودن حرف نزدم نزدم
منظورم اين هست كه كابل ساتا بهتر از IDE هست
البته آقا مسعود من منظورم نقل قول پست 522 بود که شما در مورد سوختن صحبت کرده بودید نه پستی که در مورد آتا و ساتا گفته بودید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)