چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
شما با چه شماره ای تمس گرفتید؟؟؟ مطمئنید؟؟؟
با شماره فروشگاه مركزي سامسونگ
samsungcenter.ir
پس چي شد؟ يعني شما تا بحال به چنين چيزي برخورد نكرده ايد يا ....
دوستان از اول فروردین اگر دورادور بازار رو رصد میکردید متوجه میشدید که این روند یعنی ارئه ال سی دی B690 برای تجارت نمایندگی سامسونگ چندان جالب نبود چون سعی داشت جهت اصلی فروش محصولاتش رو به سمت ال ای دی های سری هفت و همچنین سری هشت بکشونه که تقریبا پول بیشتری از مشتری دریافت میکرد درحالی که درعمل توجیه چندان مناسب و علمی برای این منظور دیده نمیشد خصوصا اگر مشتری کمی وسواس به خرج میداد واز نزدیک این مدل ال سی دی و مدلهای جدید ال ای دی رو درکنار هم میدید ومقایسه میکرد مطمئنا ازدادن پول بیشتر برای ال ای دی هایی که کیفیت پایین تری نسبت به این مدل ال سی دی داشتند منصرف میشد خیلی بحث رو باز نمیکنم ولی به نظر بنده هرکس تونست این مدل ال سی دی (B690) خصوصا سایز چهلش رو بگیره به نظرم برد کرد چون دیگه چنین فرصتی لااقل تا مدتها بدست نخواهد اومد بحث از رده خارج شدن هم کلا بی معنی هست و فقط ممکنه برای نوسازی جلوه محصولاتشون اسم اونها رو عوض کنند ولی از این حرفها بگذریم دوستانی که با تحقیقات مفصل به B690 رسیدند میدونند من چی میگم .نمایندگی سامسونگ ایران درواقع با این مدل مشکل پیدا کرد چون مجموعه امکانات جانبی وکیفیت تصویر خوب در یک محصول جمع شده بود واین مانع رد شدن مشتریان به سمت محصولات بعدی ای که قیمت بیشتر با کیفیت وامکانات جانبی کمتر داشتند میشد .
مطمئنا در سری جدید که بیرون خواهد اومد کیفیت تصویری مشابه B690 درخانواده ال سی دی ها قرار نمیگره وسعی خواهد شد تا از ال ای دی ها پایین تر باشه تا فروش به سمت ال ای دی های بی جهت گرون بره.
موفق باشید
من میخوام 50B650 بگیرم به نظرت صبر کنم سری C بیاد یا برم بگیرم همینو...؟؟؟
آره عزیز برای همه همینطوره، USB سری شیش قابلیت fit to screen نداره و اندازهی تصویر هر نسبتی داشته باشه همون رو حفظ میکنه و درنتیجه کنارهی صفحه نوارهای سیاه باقی میذاره...
من هنوز با LAN تست نکردم ببینم اونم مثل USB هست یا نه، اونم تا چند روز آینده تستش میکنم ولی نقدا کسی خبر داره که با شبکه (LAN) چقدر روی تصویر کنترل داریم!؟
با LAN اگه وضعیت بدتر نباشه بهتر هم نیست. من تست کردم تفاوتی نداره
![]()
من با چند تاشون صحبت کردم
گفتتند قیمت سری C صد در صد بالاتره ( خب مشخصا باید هم بالاتر باشه )
تقریبا 90 درصد فروشنده ها از حذف هدیه خبر میدادن .
و اینکه خودتون قضاوت کنید کیفیت این تلویزیون رو با ال ئی دی ها و ...
مشخصات سری C خیلی بهتر از سری B690 هست....؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میخوام 32 B690 بگیرم هدیه رو که حذف نمیکنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)