كركش خيلي اسون بود .
بازي اون جوري كه انتظار داشتم نبود اما خوب ، بد نيست . اصلا تو بازي خون نيست ، مگه براي بچه ها درست كردن .
دوربينشم يه نمه ايراد داره .
كركش خيلي اسون بود .
بازي اون جوري كه انتظار داشتم نبود اما خوب ، بد نيست . اصلا تو بازي خون نيست ، مگه براي بچه ها درست كردن .
دوربينشم يه نمه ايراد داره .
اولین جایی که این بازی رو اورده کجاست ؟!!!
تو رو خدا زودتر !
من دایل آپ دارم . اگه بخوام بدم یه جایی 6 گیگ رو واسم دانلود کنن چه قدر می گیرن ؟!
می دونم که کافی نت های معمولی این کار رو نمی کنن ، چون خیلی طول می کشه !
[QUOTE=Mammad Prince;5115205]اولین جایی که این بازی رو اورده کجاست ؟!!!
تو رو خدا زودتر !
من دایل آپ دارم . اگه بخوام بدم یه جایی 6 گیگ رو واسم دانلود کنن چه قدر می گیرن ؟!
می دونم که کافی نت های معمولی این کار رو نمی کنن ، چون خیلی طول می کشه ![/QUعزیزم فردا تا پس فدا و نهایت تا اخر هفته همه جا هست.6 گیگ بخوای دانلد کنی میدونی شاید 10 تومن برای یک بازیه 2هزار تومنی باید خرج کنی. صبر کن میاد
![]()
[QUOTE=AlexMercer;5115254]دوست عزیز سایت گیمر سنتر این بازی رو با قیمت 4000 تومان میفرشه. اینم آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خودتونو آماده کنین
از فردا ملت میریزن اینجا در مورد استفاده از کرک سوال کنن..............![]()
مرسی برای کرک ... لینک مستقیم هم دارم از اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كركش ، فقط يه كپي ،پيست ساده هستش
من دوباره از اول بازی کردم باز هم اینجا گیر کردم کسی اینجا رو رد کرده ؟؟؟
![]()
کرکش فوق العاده عالی بود ... من الان دارم بازی میکنم ... فقط سیو کردنش چه جوریه ...![]()
من تمومش کردم ، ببین کدوم جادو ها رو داری ؟ چون خیلی جاهای بازی هست که میری روی اون دکمه ها بعد اون بالا یه آبی راه میوفته بعدش باید آب رو منجمد کنی بگیری بری بالا اون بالا یه چیزی هست که در رو باز میکنه . از این چیز ها زیاد داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)