خوشبختانه شماره عکس تست دیگه ای رو که گرفته بودم دارم تاریخش هم درسته آدرسش هم ماله SpeedTest فقط برای کسایی که اشتباه فکر کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
خوشبختانه شماره عکس تست دیگه ای رو که گرفته بودم دارم تاریخش هم درسته آدرسش هم ماله SpeedTest فقط برای کسایی که اشتباه فکر کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا پارتی... گرچه یکی دومگ 38 تا 75 هزار تومن هزینشه صرف نمی کنه .
آنچه که بنظر من باعث لو رفتن شما شد دروغ قبلی بود که گفتید تاریخ سرور اشتباهه چون قبل از این ماحرا بهتون فقط گفتند که تست جدید بزاری بعد که اینطوری گفتی به خود تست شک کردن
دومین دروغ اینه:
ولی از اونجایی که دروغگو حافظه نداره چون طاقت نداشتی صبر کنی با فاصله زمانی کم اومدی و گفتی:
حالا البته دروغ شما چون بمصلحت هست شرع جدید التاسیس بنا بفرموده مجازه و کسی حق نداره باور نکنه ولی برادر عزیز اگر شما حتی راست هم بگی باز محل اشکال هست چون توی همین تاپیک گفته شده که 128 بالاتر مخابرات به احدی نمیده یعنی 256 رو نه به شرکت دادن نه به متخصصی که کارش مستقیما به اینترنت مرتبطه پس حالا چطوری شده که به شما 2 مگ دادن؟
البته حدس اینه که شما نور چشمی باشید این درسته ولی نور چشمیی که 128 بالاتر هم ازش دریغ کردن و محتاج به نور چشمی دیگریست برای حتی یک عکس.
اولا هنوزم رو حرفم هستم که تاریخ سرور اشتباهه چون همه ی این تست ها تو یک روز گرفته شده (اولین روز اتصال) و توی این تاریخی که در عکس زیر موجوده اصلا مخابرات adsl ارائه نمیداد
ثانیا انسان عاقل راه فکر اشتباه رو می بنده و هر حرفی که می زنه براش سند داره پس من شماره تصاویر رو با خود نامی که speed test ارائه میده ذخیره کرده بودم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثالثا من نور چشمی نیستم و این تست با همون 128 مخابرات گرفته شده اگه نور چشمی بودم دیگه پست نمی زدم که ببینم اینترنت بقیه مثل مال من قطع شده یا نه.
reb عزیز سوئتفاهم شده
حق با ایشونه مشکل از سیستم اسپیدتسته.
حالا دوتا داداشهای گل روی هم دیگر رو ببوسین و اشتی کنین.![]()
به نظر من شرکتها بهترن یکی از دوستام داشت خیلی راضی بود !!!!!!!!!!
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
این جوریشو دیگه ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
قیمت 1 مگشون چنده ماهی ؟ (نامحدوده دیگه ؟ مثله 128)
قیمت 2 مگ رو هم کسی میدونه ؟
1024 کیلوییت بر ثانیه:383200 ریال
2048 کیلوبیت بر ثانیه:745600 ریال
سلام دوستان
من پستهاي 10 صفحه قبلو خودنم ولي زياد چيزي دستگيرم نشد.گفتم يه چند تا سوال كنم .
من الان 512 آسياتك دارم با 3gig حجم خيلي هم راضيم .سرعت دانلودش بين 50-60 هست.قطعيشم خيلي كمه(مركز مخابراتي آيت الله كاشاني).حالا اگه ميشه به چند تا سوال من پاسخ بديد.
1-من دانشجو هستم به من تا چه سرعتي ميدن؟سرعتاش واقعي هست؟يعني من با 512 ميتونم تا 50 دانلود كنم؟
2-ف*يلتر*ينگش چطوره؟
3-ميگن مخابرات چك مي كنه درسته؟اگ با --- يا با ف*يلت*ر شكن وصل شم باز هم ميتونن چك كنن؟
4-قطعيش چطوره؟
5-چند روزه وصل ميشه؟و هزينه رانژه داره؟
خيلي ممنون![]()
نه کلا اینا به همه 128 میدن فقط باید گردن کلفت باشی تا بیشتر از 128 بهت بدن حالا خودت بهتر میدونی گردن کلفت که میگم یعنی چی.
سرعتش تا اونجا که من دیدم واقعی هست دوستم 128 داره 15 ثابت سرعت دانلود اما آپلود 5 افتضاح
درباره فیلترش چیزی نمیدونم تقریبا مثل خودمه
قطعی تا الان نداشته
برایه اونو 2-3 هفته طول کشید وصل کنن
هیچ هزینه ای جز شارژ ماهیانه نداره که اونم رو قبضتون میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)