کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلامی دوباره....
با تشکر از General_Doghol
PATCH 1.0.174
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلامی دوباره....
با تشکر از General_Doghol
PATCH 1.0.174
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 15-01-2010 at 00:44.
ای خداااااااا
تورو خدا تو هاتفایل آپ نکنید یکی تو رپیدباز یی جایی آپ کنه !
تورو خدا ......
اه اینا چرا با ما این همه دشمنی میکنن بعد 2.5 روز چی کار قراره بکنیم؟
درست شد هی هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
با تشکر از general doghol به خاطر لینک![]()
مهم مهم اخبار داغ
zero gear با این روش هیچ وقت expired نمیشه
برینرو دانلود کنین174رو بریزینش تو steam server و ... که zero رو با cod 6 جایگزین کرده بودیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل را دانلود و نصب کنین و steam رو دیسکانکت شین بعد از نصب این shortcuti که original بود و همیشه با اون steam رو باز میکردین رو پاک کنین و با shortcut ی که با نصب این tool روی صفحه ظاهر شده رو اجرا کنین بعد تو لیست گیم ها توی my games هزار تا بازی هست zero gear رو پیدا کنین و اجرا کنین تمومهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :ببخشید که هی پست میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینطور که معلومه نمیشه join شد :(
![]()
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 15-01-2010 at 14:40.
یکی اینو به پستهای صفحه اول (ترجیحا پست سوم) اضافه کنه.
ممنون
یعنی وقتی این روش رو انجام بدیم...دیگه نمیتونیم join شیم؟؟؟البته اینطور که معلومه نمیشه join شد :(![]()
نمیدونم شاید بشه از هیچ که بهتره ولی من نتونستم به friends join بشم ولی تونستم با find game با بعضی دوستان به صورت تصادفی بازی کنم![]()
سلام دوستان. بخش مولتی من چند وقته اجرا نمیشه. یعنی وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد. یه بار مادرن وارفیر2 رو آنیستال کردم و دوباره اینستال کردم ولی بازم همونطوره. لطفا کمک کنید.
پاک شد را حت باشین اپ نشد
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 15-01-2010 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)