یک چیز دیگه که یادم رفت اونم اینه که وقتی این بازی رو نصب کردم همین مشکل رو داشت ولی بعد از مرحله سوم این مشکل رفت و حالا که دوباره نصب کردم این مشکل اومده و اینکه این بازی پچ نداره؟
یک چیز دیگه که یادم رفت اونم اینه که وقتی این بازی رو نصب کردم همین مشکل رو داشت ولی بعد از مرحله سوم این مشکل رفت و حالا که دوباره نصب کردم این مشکل اومده و اینکه این بازی پچ نداره؟
Last edited by Electronic-Arts; 18-05-2010 at 14:07.
رفته رفته بازی بهتر میشه
یه چیز برام جالبه
با کلت راحت تر میشه کشت تا اصلحه های رگبار
تازگی هم یه کلت یافتم که قنداق هم داره
مثل همون کلتی که در اویل بود
به نظر قدرت خوبی داره
دوستان بازی قشنگه؟؟؟؟؟؟
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
ولی من منظورم این بود که آیا درایور مخصوص مانیتورت رو به طور صحیح روی سیستم عامل نصب کردی یا نه؟؟؟
یا به عبارتی آیا وقتی میری توی advance setting diaplay در قسمت monitor آیا دقیقا مدل مانیتور خودت رو نوشته یا نه؟؟
ولی کلا این نکته رو بگم در اکثر حالات وقتی شما میری توی یک بازی و به محض بالا اومدن صفحه بازی با گزینه out of range و سیاه شدن تصویر مواجه میشید(مثل چیزی که توی بازی wolfenstein بود)یا وقتی توی بازی شما نمی تونید به طور صحیح رزولوشن مناسب رو برای سیستم مشخص کنید(مخصوصا رزولوشنهای بالا)اکثرا برمیگرده به اینکه مانیتور شما به طور صحیح توسط سیستم عامل شناسایی نشده و در نتیجه موتور بازی محدودیتهای مانیتور شما(از جمله screen refresh rate تصویر یا حداکثر و حداقل رزولوشن ساپورتی )رو نمیشناسه و ممکنه به خاطر همین در تنظیمات مخصوصا رزولوشن و refresh rate تصویر دچار مشکل بشید...
موفق باشید![]()
واقعا که.بعد از یه ماه با هزار امید رفتیم بازیو خریدیم گفتیم نسخه PC بهتره.بلایی نبود که سره PC نیاورد.رستارت کرد . خاموش کرد.تو استندبای رفت.حالمو دیگه بهم زد.منم Shift+Delete کردم.
سینا جون اون نرم افزارهایی که همراه بازی(توی پوشه install) بود رو باید حتما نصب میکردی گرنه بازی درست اجرا نمیشد!!!
واقعا؟ رفتم دادم به خودش 360اش رو گرفتم.دیگه بیخیال. ولی انصافا بازیه زیبایی هست. اون حیوون ها که شبیه میمون هستن.آدمو یادو چیزسینا جون اون نرم افزارهایی که همراه بازی(توی پوشه install) بود رو باید حتما نصب میکردی گرنه بازی درست اجرا نمیشد!!!میندازن.دی:
خوب به سلامتی
ولی نه بازیش همچین بد هم نیست ومخصوصا مخفی کاریاش(یه کم جلوتره) خیلی حال میده داستان هم اول یه خورده زامبی بازی داره ولی یه کم که میری جلو بهتر میشه
محتوای مخفی:
حالا تو یه مرحله هستم
که چند تا غول میاد
ردشون هم میکنم ولی بارم جاهای دیگه باهاشون برخورد میکنم
مثل اینکه باید بکشمشون
اما مشکل سر همین کشتنه
یکیشو میکشم ول دومی را نمیتونم کمبود فشنگ میارم
تو این مرحله چیکار کنم ؟
آیا میتونم اینا را رد کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)