تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 66 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

البته در این جور موارد (کنتراست ، عمق مشکی ، پیک برایتنس) به خاطر این که سایت های مختلف از نرم افزار های کالیبراتور مختلفی استفاده می کنن ، کالیبراسیون های نهایی شونم باهم دیگه فرق داره. برای همین معمولا اعداد این 3 گزینه بالا در سایت های مختلف یکی نیستن. مثلا عمق مشکی جی 10 رو یک سایت زده 0.03 کاندلا بر متر مربع یکی دیگه زده 0.05 کاندلا بر متر مربع ( کاندلا : واحدیه برای اندازه گیری شدت نور یک منبع نور، پس در مورد رنگ سیاه هرچی کمتر باشه بهتره و برای پیک برایتنس هرچی بیشتر باشه) بر همین اساسم کنتراست های مختلفی از این تست ها بدست میاد.
    حالا با توجه به عنوان تاپیک ، در همه سایت ها کنتراست جی10 کمتر از بی690 هست (برخلاف صحبت ها که میگن 2 میلیون هست) چون پیک برایتنس ضعیفی داره و این روی کنتراست نهایی تاثیر می ذاره :

پیک برایتنس جی 10 :

کنتراست جی 10 :

کنتراست بی 690 :

منتها ما که ایرانی هستیم باید یه چیزی رو توجه کنیم : اونم اینه که تنظیمات کالیبراسیون های خارجی ها با مال کلا فرق داره چون اونها برخلاف ما از مود Movie استفاده می کنن برای تست هاشون و ما از مود های پرنور.
    ولی با این حال در کل میشه گفت این موضوع برای هر 2 پنل مورد نظر ما یکسان هست ولی خب ، اعداد اونقدر ها هم دقیق نیستن
    بیشتر حرف شمای درست هست در بیشتر ریوهای انجام شده پس از خواندن کالیبره های پیشنهادی ریو کننده برای پنل ,میشه این موضوع رو بهتر درک کرد. اصولا پنل ها رو بر روی مد movie ریو می کنن به دلیل اینکه در این مد با کم بودن اشباع رنگ ها و برایتنس و.. میشه به طبیعی ترین تصویر ممکن رسید .

و اما در رابطه با اینکه کنتراست پنل 690 از g10 بیشتر هست یا خیر.

دو مسئله اینجا هست که باید بهش توحه داشت.

پنل 690 در بک لایت 3 قادر به تولید مشکی هم سطح با g10 هست,اما با کم کردن بک لایت مقدار برایتنس حدودا نصف خواهد شد و همچنین به خاطر اینکه بک لایت برای تولید مشکی نیاز به تاریک کردن پنل داره مقداری از جزییات در نماهای تاریک از بین میره.

و اما پنل g10, باز تولید مشکیش بدون تاثیر در کم یا زیاد بودن برایتنس هستش,دلیلش هم مشخصه پلاسما بر خلاف ال سی دی از بک لایت برای تامین نور استفاده نمیکنه و هر پیکسل نور مجزا خودش رو تولید میکنه.

پس زمانی تصویر 690 از g10 برای عده ای ممکنه بهتر دیده میشه (به دلیل داشتن برایتنس بالاتر) که تصاویر با رنگ های روشن در این پنل دیده بشه(مثال اختلاف رنگ سفید با رنگ سبز),در تصاویری که رنگ مشکی بیشتر از رنگ های روشن هست کنتراست g10 بیشتر هست(مثال تصویری تاریک از آسمانی از شب که در آن ستاره های روشنی دیده میشه).

بنابرین مورد دوم مدنظر هستش برای تایین کنتراست .

تا اونجا که ممکن بود عامیانه توضیح دادم

به این نمودار توجه بشه

مشکی جی 10 چه در کالیبره چه در دیفالت برابر با هم بوده است , همانطور که در نمودار مشخص هست کنتراست ansi (اختلاف شدت رنگ های تیره و روشن )بعد از کالیبره بالا رفته است بدون تاثیر در کم کردن عمق رنگ مشکی بر خلاف پنل 690 و دیگر ال سی دی ها که با بالا رفتن برایتنس مساویس با کم شدن عمق رنگ مشکی و دیگر رنگ ها,این نشون دهنده قدرت پنل g10 هستش .
    Last edited by Ami R 940; 29-01-2010 at 21:47.

2. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من دوتا پلاسما دارم یکی pv80 یکی g10 این عکس pv80 که 720p هستنش قدیمیم هست.

همون فیلمو که امیر آقا گذاشته منم دارم

پلاسمای pv80 قدیمی رنگای دیوارو و نور محیط و کامل داره نشون میده ولی b690 رنگارو شسته داره سفید نشون میده

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه پلاسمای دیگه ام دارم اونم g10

اینم عکس سامسونگ b690 آقا امیر

رنگای b690 با رنگ سفید شسته شده یا همونی که قبلا گفتم washed out شده سامسونگ b690 رنگ طلاییم نمیتونه نشون بده که هیچ السیدی نمیتونه نشون بده اگه به رنگای طلایی روی دیوار دقت کنین متوجه میشین دارم چی میگم جزئیات تو رنگای روشن و تاریک تو السیدی کاملا ازبین رفته.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من به دلیل اینکه سه روزی هست پلاسما جی 10 رو فروختم امکان عکس گرفتن از این پنل با این سورس همزمان رو ندارم در حال حاظر,البته تصمیم به فروش 690 هم دارم تصمیمم برای خرید v10 قطعی هستش .

عکس معیار خوبی برای مقایسه نمی تونه باشه, به دلیل اینکه نه نوع تنظیمات کالیبره مشخص هست نه سنسور دوربین و از همه مهم تر شرایط محیط یکسان نیست.

البته همانطور که قبلا توضیح دادم اشباع و دقت رنگ های صحیح در جی 10 برتری هست نسبت به 690 همانطور که توضح دادم اشباع رنگ جی 10 بالاتر 690 هستش و هر رنگ طیف وسیعی از عمق و حس طبیعی بودن رو داراس.

عکس بالایی بدون اشباع رنگ در 690 بوده ,عکس ذیلی با اشباع رنگ هست,شما اگر اشباع رنگ جی 10 رو کم کنی از شدت رنگ ها کم میشه.

در عکس ذیل رنگ طلایی هم مشخص هست ,البته بازم تاکید میکنم عکس معیار خوبی برای سنجش نیست و تاکید دوباره ام بر اشباع بالاتر رنگ ها و دقت و صحتشون در جی 10 نسبت به 690 هستش .

به هر حال عکس گرفته شده اشباع رنگ در 690 از 100 درصد ممکن قرار داده شده بر روی 85 درصد .همچنین این نکته رو ضروری می دونم بگم به دلیل خطا در سنسور دوربین در تشخیص مقدار دقت اشباع رنگ ها مقداری از جزییات در دامن ماتمازل از بین رفته و مرتبط با خطا در ثبت رنگ ها به خصوص رنگ قرمز توسط سنسور دوربین هستش نه پنل .

Last edited by Ami R 940; 29-01-2010 at 23:46.

6. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

LOL رفتین گشتین بالاخره یه سایت در پیت پیدا کردین که یه اراجیفی بنویسه که به درد ابر فن بویای سامسونگ بخوره حداقل واسه اینکه خودتون ضایع نکنین برین یه سایت پیدا کنید دو سال باشه ساخته باشنش
    Loooooooooooooooooooooool

اما یه چیزی در مورد عکسای آقا امیر من عکساشو یکمی دستکاری کردم یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که پنل ای آقا اصلا انگار b690 نیست چون b690 یه انهنا پائینش داره ولی مال ایشون صافه اگه میشه ایشون یه عکس از تلویزیونش تو اتاق روشن بندازه.

من این لحن شمارو خیلی دوست دارم
    ببخشید که نمی دونستم شما همه علم و فقه تون در مورد بی690 (که حتی این پنل رو ندارین) مادرزادیه و عکس هایی که در انجمن هم استفاده می کنین همراه با خودتون متولد شدن. ما که اخرش نفهمیدیم شما مطالب سایت های ریویو رو قبول دارین یا نه؟
    بعدش فرقش چیه که سایت ریویو جدید باشه یا قدیمی؟ چه یک ماه و چه 750 سال. همه سایت ها که 750 ساله بوجود نمیان. مهم اینه که نویسنده های این ریویو ها از شما بیشتر سرشون میشه. در ضمن خودتونم اون ریویو هارو می خونی و این از اطلاعات توی پست هاتون معلومه

من دوتا پلاسما دارم یکی pv80 یکی g10 این عکس pv80 که 720p هستنش قدیمیم هست.

همون فیلمو که امیر آقا گذاشته منم دارم

پلاسمای pv80 قدیمی رنگای دیوارو و نور محیط و کامل داره نشون میده ولی b690 رنگارو شسته داره سفید نشون میده
    شما کلا به هیچ وجه چیزی قانعتون نمی کنه! نمی دونم چرا؟
    کلی در تاپیک مشکلات بی690 در مورد این washed out شدن حرف زدیم، حتی عکس اون موبایل هم در تاریکی رو من گذاشتم که چیزی از صفحش در تاریکی توی عکس معلوم نبود چون نور زیادی داشت، منتها چون بی ربط بود به موضوع تاپیک همه پست ها پاک شدن.
    در هر صورت شما قانع نمیشین پس جواب دادن بی فایدست

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این پست بالا که اینقدر بی ارزش و بی سروته بود که بی خیالش.

اما این آقا امیر چندجا گفتش که شارپنس g10 کمتر از b690 هستش اونوقت خودش اینجا میگه اگر اشباع رنگ و بالا ببریم اینطوری میشه و اونطوری
    g10 شارپنس روی 40

g10 شارپنس روی 80

من این فیلمو با 360 از ورودی کمپوننت زدم روی 1080i

B690 آقا امیر:

Last edited by Terry Bogard; 30-01-2010 at 00:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم. راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا اسم این فیلم چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

اما این آقا امیر چندجا گفتش که شارپنس g10 کمتر از b690 هستش اونوقت خودش اینجا میگه اگر اشباع رنگ و بالا ببریم اینطوری میشه و اونطوری
    g10 شارپنس روی 40

]

g10 شارپنس روی 80

من این فیلمو با 360 از ورودی کمپوننت زدم روی 1080i

B690 آقا امیر:
    این کاربر گرامی teryy بدون توجه به متون اشاره شده در پست ها ماشالله فقط فقط رگباری پست میدی.

در پست قبلی عرض کردم این عکسی که شما گذاشتی از 690 بدون اشباع رنگ هست و عکسی که در پست قبل که گذاشتم عکس گرفته شده با اشباع رنگ هستش

اشباع رنگ پنل جی 10 از 690 بیشتر هست و این اشباع بیشتر ممکنه واس عده ای جذاب باشه,اما از لحاظ تست و صحت رنگ ها دستگاهای سنجش کیفی رو دارای یه سری خطا میکنه اگر اشباع از حالت نرمال بالاتر باشه.

اینطور که مشخصه شما علاقه زیادی به اشباع بالا رنگ ها داری چیزی که من بهش علاقه ندارم و هیچ وقت پنل هامو رو اشباع رنگ بالا نذاشتم .

و از طرف دیگه این معیار سنجشی که شما راه اندازی کردی به دلیل همسان نبودن محیط و سنسوری دوربین و.. فاقد ارزشه.

صرفا جهت اطلاع دوستان عرض میکنم

عکس جی 10 که این دوستمون گذاشتن با اشباع رنگ بالا حالا من از نوع تنظیمات این دوستمون بی خبرم اما به نظر میرسه اشباع رنگ گذاشته شده مابین 75 تا 85 باشه .

g10 کالیبره شده . اشباع رنگ؟!

1080i xbox 360

690کالیبره شده اشباع رنگ بر روی 85 درصد(اشباع رنگ بالا)

1080i xbox 360

همچنین به نظر من برتری شارپنس در 690 در عکس بالا مشخص هست و از طرفی حس طبیعی بودن رنگ ها در جی 10 .

این نکته رو هم باز ضروری میدونم تاکید کنم مقداری جزییات در رنگ های قرمز , صورتی(دامن خانوم) از بین رفته که به دلیل خطا سنسور دوربین ان 95 در ثبت اشباع بالا رنگ ها هست.

و در آخر عکس های بالایی به دلیل همسان نبودن سنسور دوربین,نوع تنظیمات کالیبره,همسان نبودن محیط و حتی همسان نبودن کابل ها و... فاقد ارزش هست و صرفا جنبه اطلاع رسانی داره.

یه باور غلطی که بین مردم ایران جا افتاده فکر می کنن هر چیزی خریدن باید فقط ازش خوب بگن و تعریف و تمحید چون بابت محصول هزینه کردن و ناخودگاه حس فن بوی بودن در بعضی از اشخاص به وجود میاد. الان بعد از این پست میایی میگی فلانه بیساره نظر شما هر چند محترم اما نه قابل اعتماد برای شخص من هستش .بارها اعلام شده از طرف شخص من و ریو ها از لحاظ کیفیت تصویر حس طبیعی بودن جی 10 از 690 سرتر هست. فکر نمی کنم دیگه زدن به این همه آب و آتیش لازم باشه

تصور هر شخص از زیبایی متفاوته یکی تصاویر زیبا و براق رو پسند میکنه و دیگری تصویری واقع گرانه.

690 بیشتر تکیه بر تصویر زیبا و جذاب داره با استفاده از برایتنس و شارپنس بالا و براق کردن رنگ ها,اما جی 10 تکیه اش بر تصویر واقع گرانه و حس طبیعی بودن رنگ ها , که براساس ریو های انجام شده مورد دوم بیشتر مدنظر هستش برای یک پنل تا مورد اول . اما از لحاظ دید عموم این قضیه کاملا متفاوت هست مردم تصاویر براق و جذاب رو بیشتر پسند دارن تا واقع گرانه. بنابرین با توجه به ریوها همیشه پیشنهاد میشه تصاویر پنل ها از نزدیک هم مشاهده بشه

pioneer kuro رو فکر میکنم خیلی از دوستان تو این فروم اگه ببیننش باهاش حال نکن به این دلیل که از لحاظ ansi و تصویر جذاب و برایتنس بسیار پایین تر از مدلی مثل 690 هستش اما از لحاظ واقع گرانه فرسنگ ها با بیشتر پنل های حتی تاپ 2010 هم فاصله داره.

اتفاقا چند وقت پیش avfroums به آمار گرفته بود 90 درصد مردم تصویر جذاب و براق رو پسند کرده بودن تا واقع گرانه !!! بنابرین تحمیل کردن عقیده و نظرهای شخصی بر دیگران کار اشتباهی هست .

موفق باشید .
    Last edited by Ami R 940; 30-01-2010 at 12:30.

12. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من خودم g10 دارم و دايي من b690 حرف من در تصوير hd نيست در تصويره sd هست كه در حال حاضر همه دارن استفاده ميكنن من اين دو پنل رو ديدم و مقايسه كردم خوده شما هم ميگي اين دو پنل رو داشتم پس بايد بدوني در محيط خونه شارپنس و برايتنس اين دو پنل اصلا تفاوت زيادي با هم ندارن و پنل g10 كاملا مثل يه ال سي دي برايتنس داره و از ديد من چون g10 رنگهاي طبيعي تر وزاويه ي ديد بالاتري داشت اون رو انتخاب كردم و يكي از دليل هايه ديگه براي انتخاب اين پنل عالي بودن اين پنل براي گيم بود در كل شما كه تمام استنادتون به رويوهاي سايت هاي معتبر هست ميبينيد كه پنل g10 از لحاظ امتياز بالا تر از b690 هست و اين فن بوي بودن نيست كه بگي اين پنل خوبي هست در ريويو هايه cnet اين پنل از ديد اديتور سوم و از ديد همون مردمي كه شما ميگي 90 درصدشون تصويره شارپنسو ميپسندن دوم هست

14. 4 کاربر از mohsenmetal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •