آقا کسی کیت تیم ملی ایران را نداره بزاره برای دانلود اسم ها وچهره های تیم ملی ایران یک فکری بکنید تورا خدا![]()
آقا کسی کیت تیم ملی ایران را نداره بزاره برای دانلود اسم ها وچهره های تیم ملی ایران یک فکری بکنید تورا خدا![]()
سلام
ببینید من وقتی پچ شماره 8 نصب میکنم بعد از 2-3 بازی خود به خود از بازی میپره شما میدونید مشکل از کجاهه
کیت سرور 9.0.3 v استفاده کن برای من هم 4 و 5 جواب نداد فکر کنم از EXE ای هست که استفاده می کنیم برای بازی 2 تا کرک هست یکیش 18 مگه یکش 31 مگ ایناس به هر حال 3 استفاده کن 5 به لحاظ کاربرد برتری نسبت به 3 نداره فقط config ش فرق می کنه می تونی یه سری تنظیمات بدی وگرنه شما اگه می خوای از کیت سرور جهت پچ اینا و ریختن لباس و لو استفاده کنی از 3 استفاده کن
مبخشيد ميشه لينك كرك ها رو بديد
ممنون از كمكت
توی گیم کپی هست لینک های گیم کپی رو فقط میشه از داخل سایت استفاده کرد شما اول برو سایت
بعد وارد شو از تاپیک Pro Evolution Soccer می تونی تمامی دانلود های مربوط به این بازی رو دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت کامل ایران
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت تیم ایران
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دوتا كرك تو اين سايت رو دانلود كردم ولي مشكلم حل نشد
اینم یه کیت دیگه ایران که مال 2009 ولی خوب ساخته شده
چمن konami-stadium
f i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منو یوونتوس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 30-12-2009 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)