یه تاپیک تو همین فروم هست که میگن بقیۀ جاها هم دارن پلنهای نامحدود رو لغو میکنند متأسفانه ؛ البته هنوز همه جا اجرا نکردن ولی میشه یه کارایی کرد
یه تاپیک تو همین فروم هست که میگن بقیۀ جاها هم دارن پلنهای نامحدود رو لغو میکنند متأسفانه ؛ البته هنوز همه جا اجرا نکردن ولی میشه یه کارایی کرد
اول از همه بذارید یه هشدار خیلی مفید بهتون بدم
اگر برای شارژ حضوری رفتید، حواستون باشه، مخابرات پرسنل بسیار گیجی داره و بخش زیادی از این گیجی بخاطر حجم زیاد مراجعه مشتری هست که برای شارژ حضوری میان، که البته من دارم توجیه میکنم و دلیلی نداره کسی که میشینه اونجا از پسِ یه شارژ ساده بر نیاد
همونطور که گفتم من چند وقت پیش سرعت 1024 کیلو رو به 2048 کیلو ارتقاء دادم و بابت این تغییر سرعت از من مبلغی گرفته شد که من توی مصوبات تنظیم مقررات چیزی در این مورد ندیدم که به اونها همچین حقی بده که بابت ارتقاء سرعت مبلغی رو دریافت کنند
اینم رسید دیجیتالی که از سامانه براتون اسکرین شات گرفتم
توجه کنید، شما بابت هر کیلوبایت پهنای باندی که از مخابرات میگیرید مبلغ 50 ریال باید پرداخت کنید که من همچین چیزیو باز هم توی مصوبۀ تنظیم مقررات ندیدم که این مبلغ باید از مشتری اخذ بشه
وقتی رسیدم خونه و چک کردم متوجه شدم سرعت من با نوسان شدید همراه هست و بنظر نمیومد 2048 باشه، با پشتیبانی مخابرات که تماس گرفتم بعد از انتظار طولانی توی صف انتظار، پشتیبان فنی جواب های سر بالا بهم میده ! بهش میگم لطفا چک کنید ببینید همکار شما سرعت منو 2048 ثبت کردن ؟ بنظر نمیاد 2048 باشه ! بهم میگه توی سیستم ما مشخص نمیشه سرعت شما چنده !!!!!!!! باید دانلود کنید و ببینید متوسط سرعت دانلود شما 256 هست یا نه !
این جواب به هیچ وجه برای من قانع کننده نبود ، دوباره مراجعه کردم و از متصدی خواستم سرعت منو چک کنه و دو ماه به بازۀ زمانی استفادۀ من از حجم خریداری شدۀ قبلی اضافه کنه که ایشون اینطور به من جواب دادن : صبر کن الان سرعتت رو 2048 میکنم !
سرعت من 2048 بود و ایشون دوباره توی این سیستم مزخرف و افتضاحشون با تعیین سرعت 2048 ، بیخودی 10240 تومن کرد تو پاچۀ ما !!! که شنبه میرم و این مبلغ رو از حلقومشون میکشم بیرون
اینم رسید دیجیتالی دوم :
یا یه تجربۀ دیگه ای که در این مورد دارم اینه که من مدتی رو بخاطر مشکلاتی از شارژ اینترنت صرفنظر کردم ، بعد که برای شارژ مجدد مراجعه کردم ، بهم گفتن خط شما جمع آوری شده و باید مجددا رانژه بشه و پونزده تومن هزینۀ رانژه از من گرفته شد ؛ به محض اینکه رسیدم خونه -حدود یکساعت بعد از مراجعۀ حضوری و دادن پونزده هزار تومن برای رانژۀ خط- پیش خودم گفتم بذار مودم رو بزنم سر خط شاید لینک داشته باشم که وقتی مودم رو زدم در کمال تعجب لینک داشتم
این در صورتی هست که همۀ شما میدونید در خوشبینانه ترین حالت -در اون زمانی که این اتفاق برای من اُفتاد اینجوری بود- توی بندرعباس یه مشترک مجبوره دو هفته باید برای رانژۀ خط معطل بشه ؛ اونجا بود که فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و خط من رانژه بود ولی پونزده تومن سر هیچی به مخابرات پرداخت کردم ، تماس گرفتم و هرچی به خانم متصدی گفتم ایشون زیر بار این قضیه نرفت و گفت خط شما همین الان رانژه شده !!!!
خلاصه حواستون باشه ، اینا خیلی گیجن با دو تا کلیک اشتباه مبلغ الکی ازتون نگیرن
خیلی خنده داره که من برای اینترنت توی کمتر از یک ماه 75 تومن به مخابرات دادم و اینقدر ظالمانه برای مصرفِ گیگِ من کنتور میندازن
من مشترک مخابرات امام حسین هستم، توی این مخابرات بجز شرکت دابکو و مخابرات ، هیچکدام از ISP های دیگه خدمات اینترنت پرسرعت ارائه نمیدن و لابد براشون صرفۀ اقتصادی نداره ، من مجبورم زیر بار هزینۀ اینترنت حجمی برم و اگر راه دیگه ای داشتم به هیچ وجه زیر بار پرداخت این مبلغ و این شرایط مزخرف نمیرفتم
قبل از این، پیمانکار مخابرات شرکت سپنتا از یزد بود و الان یه شرکت توی هرمزگان پشتیبانی دیتای مخابرات رو بعهده گرفته
کاری که من انجام دادم این بود که از مخابرات بابتعدم اجراي ضوابط قيمت گذاري و توزيعشکایت کردم
متن شکایتی که نوشتم ناشیانه بود ولی همین که ساکت نموندم خودش از هیچی بهترهارائه سرويس ADSL توسط شركت مخابرات استان هرمزگان شديدا با بي نظمي و محدوديت همراه است منظور از محدوديت ارائۀ تعرفه هاي بسيار بد و بدون رضايت مشتري است چرا مشتركين اينترنت مخابرات استان تهران ميتوانند سرويس نامحدود در هر پهناي باندي داشته باشند ولي مشتركين مخابرات استان هرمزگان ناچار به استفاده از اينترنت حجمي با قيمت هاي گران هستند ؟
حتي در سرويس ارائه شده توسط شركت مخابرات و طي تماسي كه با بخش فروش شركت داشتم، هيچ ساعتي از استفاده بصورت نامحدود محاسبه نميشود و تمام مدت از حجم خريداري شده كم ميشود كه نمود مستقيم دزدي و راهزني ست !
يك كاربر كم مصرف است و سرويس هاي حجمي را خريداري ميكند ، اين وسط تكليف كاربري كه پرمصرف است و نياز به سرويس ترافيك نامحدود دارد چيست ؟ با اين وضع بايد با قيمت زياد و ضرر بسيار از جيب مبارك براي هر گيگ حجمي كه از اينترنت بد كيفيت استفاده ميكنيم پول پرداخت كنيم ؟!!!!
خواهشمندم با مسئولين مربوطه برخورد كنيد و اين روند ظالمانه را متوقف كنيد منتظر پاسخ شما يا تغيير اين رويه هستم
وضعيت افتضاح تعرفه هاي اينترنت ADSL شركت مخابرات هرمزگان را درست كنيد تعرفه ها را متنوع كنيد ، تعرفۀ نامحدود براي مشتركين پرمصرف قرار دهيد ، اين وضع سرويس دهي واقعا ظالمانه است ضمن اينكه سامانۀ گزارشگيري و تمديد سرويس هم طي دو ماه گذشته غيرفعال شده و مشترك براي تمديد سرويس بايد حضورا مراجعه كند با تشكر
هفتۀ بعد با یک شمارۀ مخوف با من تماس گرفته شد و کارمند سازمان تنظیم مقررات گفت شکایت شما در دست بررسی هست و روند شکایت رو میتونید در سامانه چک کنید
بعد از چندین هفته معطلی چند روز پیش یک آقایی از این شهر با بنده تماس گرفت و خودش رو کارمند تنظیم مقررات معرفی کرد که بعدا فهمیدم ایشون از تنظیم مقررات نبوده بلکه از مخابرات بوده و داشت از بی اطلاعی من از قوانین استفاده میکرد و میخواست منو راضی کنه که دیگه شکایت نکنم و هرچی میگفتم ، با این جواب روبرو میشدم که ما الزام قانونی نداریم که با استناد به اون به مخابرات گیر بدیم ولی من هم جواب های حسابیای به ایشون دادم ، در آخر هم بعد از یک سکوت طولانی و بدون حصول نتیجه و راضی شدنِ من مکالمه قطع شد
امروز سامانه رو چک کردم و شکایت من رو باطل اعلام کردند که من باز هم درخواست تجدید نظر دادم و این متن رو بعنوان تجدید نظر نوشتم
از شما درخواست میکنم شکایت خودتون را از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به سازمان تنظیم مقررات اعلام کنید تا متوجه بشند افراد زیادی ناراضی هستند و این موضوع پیگیری بشه ؛ هرچند من زیاد امیدوار نیستم ولی تا جایی که بتونم در این مورد ایستادگی میکنم و لال نمیمونمدر بخش پرسشهای متداول سامانۀ شکایت تنظیم مقررات این بند قید شده :
11- آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.
همچنین بنده مصوبه جلسه شماره 152 مورخ 14 / 8/ 1391 استناد میکنم
در بند پنجم این مصوبه آمده : -ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای موجود خود با مشترکين می باشد. تغيير قراردادهای موجود مشترکين بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکين، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند.
تعرفۀ قدیمی بنده که طرح حجم نامحدود بوده بالاجبار و بدون رضایت من به طرح محدود تغییر یافت و این تغییر حتی از قبل اعلام نشده بود و من ناگهان با اجبار شرکت محترم ! برای تغییر تعرفۀ خود و ارائۀ جدول جدید به بنده قرار گرفتم
من نمیدانم آیا سرویس دهنده مجوز گرفتن مبلغی بابت ارائه پهنای باند را دارد یا نه ولی از بنده برای سرعت 2048 مبلغ 102400 ریال اخذ شد که به این قضیه اعتراض دارم و اخذ این مبلغ اصلا منطقی بنظر نمیرسد
در بند دوازده همین مصوبه آمده : ارایه کننده خدمات مجاز به دریافت هيچ مبلغ دیگری از مشترکين، به غير از مبالغ مندرج در این مصوبه و مبالغی که حسب قوانين کشور لازمالتادیه است، نمی باشد.
ضمن اینکه شکایت بنده که به تنظیم مقررات جنوب شرق ارجاع داده شده بود و از این سازمان به اپراتور مربوط یعنی مخابرات ارجاع داده شده بود ؛ از آنجا یک نفر با بنده تماس گرفت و به دروغ خودش را کارمند تنظیم مقررات معرفی کرد و سعی داشت از بی اطلاعی بنده از مصوبات و قوانین سوء استفاده کند و مرا راضی کند که پیگیر شکایت خود نشوم و هر چه میگفتم ایشان میگفتند ما الزام قانونی برای برخورد با مخابرات نداریم
بنده به هیچ وجه از شکایت خود منصرف نشده و درخواست تجدید نظر از مراجع بالاتر را دارم
با تشکر ، و من الله التوفیق !
نقشۀ من اینه و امیدوارم همتون همکاری کنید و بابت این وضع شکایت کنید تا اینکه نتیجه ای گرفته بشه
ازتون میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید و اگه مصوبۀ دیگه ای به چشم تون خورد که بشه به اون استناد کرد بهم خبر بدید و همتون -اگر واقعا دنبال تغییر این روند ظالمانه هستید- شکایت کنید و پای شکایتتون وایسید ، احتمالا همون آقایی که با من تماس گرفت با شما هم تماس میگیره و میگه از تنظیم مقررات هستم ولی کوتاه نیاید اگر فکر میکنید حق شما این نیست
منم رفتم توی همین سایت شکایت کردم
من که توی حسابم 80 گیگ ترافیک ذخیره شده بود همشو پاک کردن فقط 10 گیگشو برام گذاشتن دزدای بی ش*رف
واقعا این مسئولین مخابرات بندرعباس دزد و حروم خوار هستن
اینم متنی که نوشتم
حالا فعلا یه sms بهم داد شماره پیگیری شکایتهبا سلام
آقا تو رو خدا خواهشا وضعیت خدمات adsl مخابرات بندرعباس رو پیگیری کنید از ابتدای سال 93 تمام تعرفه هارو عوض کرده و بدون رعایت مصوبات سازمان تنظیم مقررات ضریب شیرینگ رو 1/10 گذاشته به شدت قیمتها رو بالا برده و حجم سرویس ها رو بسیار محدود کرده که باعث نارضایتی مشترکین شده.
حتی سرویس شبانه رایگان هم نداره خواهشا به این موضوع رسیدگی کنید
همچنین ترافیک باقیمونده مشترکین رو از حسابشون پاک کرده
به عنوان مثال بنده از سال پیش تا الان سرویسم رو همیشه 2 ماهه شارژ میکردم و معمولا همیشه 32 گیگ ترافیک میگرفتم، ابتدای سال 93 بنده در حسابم 80 گیگ ترافیک جمع شده بود که قصد استفاده از اون رو داشتم اما به یکباره مخابرات بندرعباس تمام ترافیک ذخیره شده سرویس من رو پاک کرده و تنها 10 گیگ از 80 گیگ رو بهم داده و هر چی هم بهشون اعتراض میکنیم زیر بار نمیرن میگن همینی که هست ما فقط 10 گیگ رو نگه میداریم بقیه حجم ترافیکت رو میسوزونیم در صورتی که اینها پول این ترافیکی که در حساب من بوده رو ازم گرفتن
این کار مصداق دزدی هست
Last edited by starpars; 05-06-2014 at 01:17.
دوباره امکان خرید حجم یا تمدید سرویس رو از توی سایتشون برداشتن
تو پست 495 راه حل فعال كردن تمديد اعتبار گفته شده....
Last edited by mili1000; 05-06-2014 at 14:38.
اتفاقا منم شکایت کردم و شماره پیگیری گرفتم اما ظاهرا یه روز با یه شماره از تهران تماس گرفتن و گوشیم سایلنت بوده یعنی دیگه تماس نمیگیرن؟؟
به نظرم اگه اینترنت رو میدادن به بخش خصوصی بدلیل رقابت ایجاد شده شرایط کمی بهتر میشد مثل اپراتورهای ایرانس و همراه اول ...
بخش دولتی هیچ وقت مشکلات مردم براش مهم نبوده و هیچ وقت هم جواب قانع کننده به مردم نمیده متاسفانه.مسئولین مخابرات هم چنان منت سر مردم میزارن انگار اینترنت ارث پدریشون بوده هیچ هزینه ای نمیکنن و این همه از مردم پول زور میگیرن!
موضوع این نیست که چرا دولتی هست ، اونا هم میدن دست یه شرکت پیمانکاری ؛ الان هم دستِ یه شرکت پیمانکاری دادن
موضوع اینه که از مخابرات با این دبدبه و کبکبه انتظار گدا بازی نداریم ، انتظار نداریم از آی اس پی های خصوصی هم بیشتر عرصه رو بهمون تنگ کنه
در اون مورد هم نگران نباش ، شما پیگیری رو یکجایی یادداشت کن و مرتب از طریق پانل وضعیت شکایت رو چک کن ، اون پایین روند رو مینویسه که شکایتت الان کجاست
حواست باشه اگر تماس گرفتن ، اسم و فامیل بپرسی که بعدا بشه یقه شون رو گرفت ، چون ممکنه همون بلایی که سر من آوردن سر شما هم بیارن ، ینی زنگ بزنن از مخابرات و بگن ما از تنظیم مقررات زنگ زدیم !
راستی همراه اول خصوصی نیست ، بخش خیلی زیادی از سهام ش رو یک ارگان که اسم نمیبرم خریداری کرده
توصیه میکنم حتما مصوبه هایی که گذاشتم بخونی و اگر میتونی بازم توی سایت تنظیم مقررات بگردی که اگه زنگ زدن و خواستن بگن نمیشه چیزی برای گفتن داشته باشی ، اینا خیلی موزمارن
البته از تهران تماس میگیرم که فقط خبر بدن شکایتت به جریان افتاده ، ولی از بندرعباس تماس میگیرن که بگن نمیشه ، ولی کوتاه نیا و توی پانل درخواست تجدید نظر کن
دوستانی که شکایت کردید این نقل قول از سامانۀ شکایت اداره تنظیم مقررات رو به شدت توجه داشته باشید که یه موقع شکایت شما از جریان نیفته و متوجه نشده باشید
کاری که من کردم این بود که شکایت کردم و کمتر از چهارده روز با جواب غیرمنطقی سرویس دهنده مواجه شدم و قانع نشدم و درخواست تجدید نظر دادم تا شکایتِ من در واحد تخصصی ادارۀ تنظیم مقررات بررسی بشه ، از شما هم میخوام اینکارو بکنید ، کثرت شکایات ارسالی به بررسی بیشتر موضوع کمک میکنه ، لطفا سرتون رو توی برف فرو نکنیدمراحل ثبت و پيگيري شكايت در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:
1- در صورتي كه از اپراتور دارنده پروانه از سازمان ، شكايتي داريد پس از ثبت شكايت در سايت سازمان ، موضوع از طريق سايت سازمان به اپراتور منعكس مي شود و در صورتي كه بعد از گذشت 14 روز با ورود كدپيگيري در همين سامانه ، پاسخي از اپراتور دريافت نشد و ياحداكثر ظرف مدت 3 روز از پاسخ نهايي در خواست تجديد نظر داده شود ، شكايت براي رسيدگي به واحد تخصصي در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ارجاع داده مي شود.
2- شما همواره مي توانيد با وارد نمودن كد پيگيري خود در قسمت پيگيري شكايت اين سامانه نسبت به آگاهي از نتيجه شكايت خود اقدام نمائيد.
3- همچنين شما مي توانيد برخي از سئوالات متداول را به همراه پاسخ ذكر شده در اين قسمت سئوالات متداول مشاهده نماييد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)