بازی رو کاملا پاک و سپس نصب کردم اما الان یه مشکل بدتر به وجود اومده
وقتی رو بازی کلیک میکنم عکس اول بازی در میاد و بعد از چند دقیقه میره و هیچ اتفاقی نمیافته
من دو سال پیش با همین نسخه دارینوس به راحتی بازی میکردم نمیدونم الان چرا اینجوری شده
بازی رو کاملا پاک و سپس نصب کردم اما الان یه مشکل بدتر به وجود اومده
وقتی رو بازی کلیک میکنم عکس اول بازی در میاد و بعد از چند دقیقه میره و هیچ اتفاقی نمیافته
من دو سال پیش با همین نسخه دارینوس به راحتی بازی میکردم نمیدونم الان چرا اینجوری شده
بعد از 7 سال بازی کردن دیگه ندونم مشکل بازی از کجاست باید به سر به بیابان گذاشت .
شما اگر ویندوز 7 یا 8 یا 10 داری میری به این مسیر :
C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
این پوشه باید حاوی یک فایلی با نام Options.ini باشه .
اگر نبود . یک فایل Txt میسازید و با همین نام سیو میکنید .
داخلش هم اینا رو بذارید :
محتوای مخفی: TXT
با این کار بازی اجرا میشه حتما .
حالا باز تنظیمات گرافیک و اندازه تصویر رو شما میتونید از توی بازی خودتون تغییر بدید .
بازی بالا اومد ولی بازم همون شکلیه![]()
این نسخه رو دانلود و نصب کن .
نسخه دستکاری نشده و Reloaded بازی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترافیک کافی واسش ندارم
هیچ راهی نیس تا با همین نسخه بازی کنم
من این بازی رو کرک نکردم
با کرک یا آپدیت حل نمیشه؟
پیشنهاد میکنم یک بار ویندوز عوض کن ...
این اشکال مربوط به رجیستری ویندوز هستش .
گاهی یک سری فایل های رجیستری بازی از بین میره . ( که البته مقصرش هم این نرم افزارهای بهینه سازی هستش )
بعد بازی اجرا میشه و بازی هم میشه بکنی , ولی همون مشکل دیفیت شدن بعد از پنج دقیقه اتفاق می افته .
که البته معمولا من این اتفاق می افتاد , با دوباره نصب کردن بازی مشکل حل میشد .
ولی به شما پیشنهاد میکنم یک بار ویندوز رو دوباره نصب کنی .
انداختم روی لب تاب درس شد حالا یه سوال: توی skrimrish حلقه رو از کجا باید گیر بیاریم
باید گالوم رو پیدا کنی تو نقشه...بعد هم بکشش و حلقه رو ببر قلعت و هیرو 10000 تایی و لذت ببر!![]()
توی هر مپی هست؟
چون من بعضی از مپا رو شخم زدم و پیداش نکردم
اره هست. البته یادمه یه گزینه داشت به اسم allow ring heroes که اونم باید تیک داشته باشه برای هیروهای سائرون و گلادریل!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)