تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 323 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بدو ورود 32 گیگ 800 هزار بود و 16 گیگ اگه اشتباه نکنم 500 تومان بود .
    پیشاپیش مبارک.

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

عزیزم فیلم سمت چپ و زیر عکس گوشی هست و واسه دانلود نیست واسه مشاهده آنلاین هست .

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

این که خبر 1 ماه پیشه داداش جون

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

دوست من چنین پستی با این شماره موجود نیست ؟

اصلا گوشی ایکس 6 به طور رسمی وارد بازار ایران نشد! قاچاقی بود دقیق نمی دونم ولی مطمئنم که 16 گیگش آخر اسفند 600 بود 15 فروردین شد 400 و دوباره تخمشو ملخ خورد و کمتر از یه ماهه که دوباره اومده.

فیلمهارو من نتونستم ببینم ولی اگه کسی بتونه آپلودش کنه تا من دانلودش کنم خیلی حال می کنم ها!!!
    من فعلا اینجا ADSL ندارم قراره چند روزه دیگه روبراه کنم می دونی بنظرم گرونه و خیلی زوره پنهای 128 رو با دوگیگ دانلود میدن 20 تومن ماهی و با نامحدود میده 25 تومن. این کمترین مقدارشه که زورم میاد که یکساله یا 6 ماهه بگیرم! ولی آی اس پی دوستم تا چند روزه دیگه کارهای اداریشو تموم میکنه و میده. تجهیزاتش آمادست ولی کارهای اداریش تموم بشو نیست

نه! بسته های جدید 32 قاچاقی یا با خدمات پارسه فردا پس فردا میاد که هدفونی که داشتند رو برداشتند.
    این هدفون از اول رو 16 گیگ ها نبوده! یه سری هم بودند که هندزفری بلوتوث روشون بود. 16گیگ از اول هر چی بوده الانم همونه!چون تازه اومده. فقط پکی که گارانتی اصلی میده دوسه چیزش اضافیه. چند تومن هم گرون تر. راستی کره ای هم ندارن تموم شده همون سری اول اومده بود روی 32 گیگ ها دیگه اصلا ندارن!

تو صفحه 50 پست 495 همونجاست! درثانی پست 496 رو بی زحمت ویرایش یا حذفش کن خیلی داغونه هیچیش خونده نمیشه ممنون

حال آدم از این شیر تو شیری بازار ایران به هم میخوره بدتر از بازار شامه! یه حرف قطعی رو نمیشه اینجا زد! فردا میبینی یه بامبول دیگه دراومد

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خبر جدید! هدفونهای wh-500 که روی 32 گیگ ها گذاشته شده بود تو سری جدید از پک برداشته شده اند!!!!!!!!!!!!!
    car holder ماشین چی پس؟ اونم برداشتن؟
    ریششونو بکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

car holder ماشین چی پس؟ اونم برداشتن؟
    ریششونو بکنه
    کارهلدر و شارژر فندکی رو پک اسپشیال 16گیگ با گارانتی اصلی فقط داره. تا حالا روی 32 کسی از این حرفی نزده. 32 دیگه به ایارن نمیاد با گارانتی اصلی.
    روی 32 هدفون توپی بود البته نه اونقده کیفیتش به کیفیت هدفونهای مخصوص مگابیس سونی اریکسون نمی رسید! اونم میگن برداشتن از رو 32 ها. از اول اومدن 16 گیگ هیچی روش نبوده که برش دارن! شاید قبلا زحمتشو کشیده بودن شوخی کردم. اگه بری سایت نوکیا حتی تو خود فنلاند بخش ایکس 6 محتویات داخلی پک ر واست میاره! اونجا خیالت راحت میشه اگه سایتو ببینیfarsi.nikia.com یا persian.nokia.com اینا مال ایرانه

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

سلام. من همین الان خریدم و برگشتم خونه . الان دنبال نقشه واسه gps هستم . می تونید راهنمایی کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام. من همین الان خریدم و برگشتم خونه . الان دنبال نقشه واسه gps هستم . می تونید راهنمایی کنید؟
    مبارکت باشه
    گارانتی داره؟
    چند گرفتی؟
    چی تو پکشه؟
    چه رنگیه؟
    رقم هفتم و هشتم سریالش چنده؟
    درثانی rm گوشیت 559 هستش؟
    ببین دوست من شماره سریال گوشیتو فورا به 200023013 مرکز خدمات نوکیا پیامک بزن ببین چی میگه جوابشو میخوام بهم بگو

خواهشا به تک تک سوالات فوق جواب بده

-------------------------------------------------------------

یوخده به خودت تکون بدی یه دو سه صفحه قبل رو بخونی نوشتم واست
    persian.nokia.com/maps مجانیه
    Last edited by Help118; 13-06-2010 at 18:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

مبارکت باشه
    گارانتی داره؟ چند گرفتی؟ چی تو پکشه؟ چه رنگیه؟

یوخده به خودت تکون بدی یه دو سه صفحه قبل رو بخونی نوشتم واست
    persian.nokia.com/maps مجانیه

ببین دوست من شماره سریال گوشیتو فورا به 200023013 مرکز خدمات نوکیا پیامک بزن ببین چی میگه جوابشو میخوام بهم بگو
    گارانتی نوکیا . رنگ مشکی خریدم. تو پکش هم هندزفری-باتری-کابل اتصال کامپیوتر-هولدر ماشین- روکش سر هدست اضافه. هست
    من میرم تو سایت نوکیا ولی تو بخش فارسی گزینه x6 نیست و تو قسمت انگلیسی شماره تلفن می خواد .
    میتونی لینکشو پیدا کنی ؟؟؟
    الان sms میزنم میگم. منظور از شماره سریال imei هست؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

گارانتی نوکیا . رنگ مشکی خریدم. تو پکش هم هندزفری-باتری-کابل اتصال کامپیوتر-هولدر ماشین- روکش سر هدست اضافه. هست
    من میرم تو سایت نوکیا ولی تو بخش فارسی گزینه x6 نیست و تو قسمت انگلیسی شماره تلفن می خواد .
    میتونی لینکشو پیدا کنی ؟؟؟
    الان sms میزنم میگم. منظور از شماره سریال imei هست؟؟؟؟

چند خریدیش؟
    شارژر فندکی توش نبود؟
    هدستت سفیده؟
    IMEI: International Mobile Equipment Identifier همون شماره سریاله آره

برو persian.nokia.com/maps هم نقشه واسه ایکس 6 داره که حدود 8 مگه و دیشب دانلودش کردم هم برنامه OVI Suite2.1 که اینم نیاز داری و حدود 80 مگ هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

من 365 خریدم ولی فروشنده گفت قیمتش بیشتره .
    شارژر فندکی بود توش

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

میشه لینک نقشه رو بذاری زیادی احتیاج دارم.
    به 200023013 sms زدم مدل گوشی رو گفت و تاریخ پایان گارانتی رو و گفت 13 ماه مونده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

واسه من x6 تو گزینه های انتخاب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •