اصلا گوشی ایکس 6 به طور رسمی وارد بازار ایران نشد! قاچاقی بود دقیق نمی دونم ولی مطمئنم که 16 گیگش آخر اسفند 600 بود 15 فروردین شد 400 و دوباره تخمشو ملخ خورد و کمتر از یه ماهه که دوباره اومده.
فیلمهارو من نتونستم ببینم ولی اگه کسی بتونه آپلودش کنه تا من دانلودش کنم خیلی حال می کنم ها!!!
من فعلا اینجا ADSL ندارم قراره چند روزه دیگه روبراه کنم می دونی بنظرم گرونه و خیلی زوره پنهای 128 رو با دوگیگ دانلود میدن 20 تومن ماهی و با نامحدود میده 25 تومن. این کمترین مقدارشه که زورم میاد که یکساله یا 6 ماهه بگیرم! ولی آی اس پی دوستم تا چند روزه دیگه کارهای اداریشو تموم میکنه و میده. تجهیزاتش آمادست ولی کارهای اداریش تموم بشو نیست
نه! بسته های جدید 32 قاچاقی یا با خدمات پارسه فردا پس فردا میاد که هدفونی که داشتند رو برداشتند.
این هدفون از اول رو 16 گیگ ها نبوده! یه سری هم بودند که هندزفری بلوتوث روشون بود. 16گیگ از اول هر چی بوده الانم همونه!چون تازه اومده. فقط پکی که گارانتی اصلی میده دوسه چیزش اضافیه. چند تومن هم گرون تر. راستی کره ای هم ندارن تموم شده همون سری اول اومده بود روی 32 گیگ ها دیگه اصلا ندارن!
تو صفحه 50 پست 495 همونجاست! درثانی پست 496 رو بی زحمت ویرایش یا حذفش کن خیلی داغونه هیچیش خونده نمیشه ممنون
حال آدم از این شیر تو شیری بازار ایران به هم میخوره بدتر از بازار شامه! یه حرف قطعی رو نمیشه اینجا زد! فردا میبینی یه بامبول دیگه دراومد