من این هفته رو صبر می کنم که شاید خداوند لطفی برما نازل کنه و این گوشی در تهران یافت بشه.
به نظر شما 5235 با چه قیمتی وارد بازار میشه ؟؟؟
من این هفته رو صبر می کنم که شاید خداوند لطفی برما نازل کنه و این گوشی در تهران یافت بشه.
به نظر شما 5235 با چه قیمتی وارد بازار میشه ؟؟؟
مثل این که تا آواخر آگوست ان8 به دست خریدارانش میرسه در داخل انگلستان
ممکنه هم تا پایان مرداد تو اسپانیا به فروش برسه
420 GBPNokia N8 is coming soon. Apparently, the phone will start selling at the end of August in the UK and maybe even sooner in Spain
(around 505 euro)
سلام
یه ویدئو فوق العاده از یوزر اینرفیس میی گو
بدون قیلتر شکن ببنید و حالشو ببرین !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali racer; 03-08-2010 at 20:18.
یه خبر جالب
گروه خبری GSM: سیمبین در نبرد سهماهه دوم گوشیهای هوشمند با سربلندی از فروش موفقیتآمیز گوشیهای مجهز به این پلتفرم خبر داد.
Symbian Foundation اعلام کرده است که روزانه نزدیک به 300 هزار (به طور دقیق، 298 میلیون و 80 هزار) گوشی سیمبین درسراسر جهان به فروش می رسد؛ به عبارت دیگر دقیقهای 207 گوشی.
به گفته «لی ویلیامز»، مدیر اجرایی ارشد سیمبین،« این روزها بازار گوشیهای هوشمند از همیشه داغتر و پرازدحامتر است. روند روزافزون فروش گوشیهای سیمبین در مقایسه با گوشیهای رقیب، در کنار طرحهای توسعهای که برای این پلتفرم در دست است، کمپانی سیمبین را با چشماندازی روشنتری از چالشهای آتی دلگرم میکند.»
این در حالی است که دومین فصل مالی 2010، روزانه 160 هزار گوشی آندرویددار و حدود 93 هزار آیفون در سراسر جهان به فروش رسیده است
علی سی 7 هم مثه N8 چیپ داره یا نه؟.....چون فیلم برداریش HD یه!
غیر از دوربین هم فکر نکنم با N8 فرق به خصوصی داشته باشه......خیلی خوشم اومده ازش......شاید جای n8 اینو بگیرم!
بله داره
ولی هنوز معلوم نیست از چه چیپ استفاده میکنه ازمحصولات بوردکام هستش یا نه
گروه خبری GSM:سامسونگاز یک گوشی جدید با صفحهنمایش لمسی برای کاربران کره جنوبی رونماییکرد.
به گزارشموبنا به نقل از تککرانچ، گوشی جدید سامسونگ Nori نام دارد و اقدامسامسونگ برای عرضه این گوشی به منظور افزایش سهم در بازار کره صورت گرفتهاست.
Nori در رده گوشیهای متوسط سامسونگ قرار میگیرد و یکی از مهمترین ویژگیهای این گوشی هشت مدل برچسبی است که با این گوشی ارائه شده و امکان شخصیسازی آن رابرای کاربر فراهم میکند.
صفحهنمایش این گوشی 3 اینچ لمسی با وضوح تصویر 400×240 پیکسل است و دوربین آن 3.2 مگاپیکسلی است.
Nori همچنیندارای دوربین ثانویه 1.3 مگاپیکسل برای مکالمات ویدیویی است.
پشتیبانی ازاتصالات3G وWiFi، GPS، خروجی تلویزیون، بلوتوث و امکان پخش فایلهای صوتی وتصویری از دیگر امکانات این گوشی است.
باتری Nori هم هزار میلیآمپری است و ازکارت microSD برای ارتقای حافظه پشتیبانی میکند.
Nori در رنگهای صورتی و آبیبا قیمت 511 دلار در دسترس کاربران قرار دارد.
مازیار از جونت سیر شدی ؟
اینجا کلوپ نوکیاست
................
رویو کامل و جالب از سی 6 نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5250
گوشی ارزان قیمت و زیبا
The 5250 features a fixed-focus 2 MP camera with no flash and a
resistive touchscreen that may be 2.9″ like that in the 5530.
There’s also a 3.5mm headset jack, a microSD card slot, a stylus and dedicated multimedia key
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)