روز 31خرداد و در بازی ایران و صربستان جهان والیبال با متعصب ترین و پر هیجانترین تماشاچیان دنیا در تهران سورپرایزخواهند شد
![]()
روز 31خرداد و در بازی ایران و صربستان جهان والیبال با متعصب ترین و پر هیجانترین تماشاچیان دنیا در تهران سورپرایزخواهند شد
![]()
بازی امرو روسیه و صربستان انجام شد و روسه به غیر از ست اول که یک مقدار بازی طول کشیده29-27 دو ست دیگه رو خیلی راحت برده 25-14 و 25-20
ای کاش بازی رو میدیدم ببینم صربستان در چه وضعیتی هست و یه مقایسه ای با تیم خودمون میکردیم
ولی با این نتیجه میشه به بازی مقابل صربستان امیدوار بود
من ست اول بازی رو دیدم و کمی هم ست دوم و متاسفانه نشد باقی رو ببینیم و رفتیم برای خلق حماسه
روسیه خیلی خوب بازی می کرد . سرویس های خیلی خوبی زدند و در کل بهتر از بازی مقابل ما بودند .
اما صربستان هم تیم فوق العاده ای نشون نداد . از بازیکن سرعتی تقریبا اصلا استفاده نمی کردند و بیشتر توپاشون بلند بود .
فکر می کنم با حمایت تماشگران توانایی شکست این تیم رو داشته باشیم .
نکته جالب پاسور تیم صربستان که فکر می کنم در لیگ ایران بازی می کرد .
من دیشب بازی ایتالیا و کوبا رو نصفه و نیمه دیدم.
به نظر کوبا ضعیفترین تیم این گروه میاد.تقریبا توی همه قسمتهای ضعف داشتن ولی بزرگترین معضلشون دریافت اول بود و بعد از اون سرویسهای خوبی هم نمیزدند(البته استثنا هم داشتن)و شاید تنها نقطه قوتشون بازیکن سرعتی زنشون بود که تقریبا در زدن اسپکهاش موفق بود ولی در دفاع کلا توفیقی نداشتن
ولی برعکس ایتالیا توی زدن سرویس خیلی خوب بودن بخصوص بازیکن شماره 13 شون.و البته دفاع روی تور خیلی خوبی هم داشتن.
البته نمیدونم چرا سبک بازی ایران به کوبا نمیخوره و جلوی این تیم به مشکل برمیخوریم.
یه نکته جالب در مورد ترکیب این دو تیم این بد که قبلا یادمه معمولا ترکیب تیم رو جوری میچیدن که اولین سرویس دست پاسور باشه تا تعداد دفاعاتی که تیم سه مهاجم منطقه جلو داره بیشتر بشه ولی توی ترکیب این دو تیم اینجوری نبود و پاسور ابتدای بازی منطقه3 یا 4 بود!!!البته این ترکیب برای ایتالیا مورد نداشت چون حداقل میتونست از قد بلند پاسورشون برای دفاع روی تور استفاده کنه ولی کوبا رو نمیدونم؟!!!(اگر اشتباه نکنم بازی ایران و روسیه هم همینجوری بود)
به نظرم رسید تیمها به جای سه مهاجم در منطقه جلوی زمین بیشتر رفتن سراغ زدن سرویس و سعی میکنن بازیکنهایی که قابلیت زدن سرویس بهتر رو دارن جوری بچینن که در طول بازی بیشترین تعداد ممکن سرویس بهشون برسه
اره نکته جالبیه .یه نکته جالب در مورد ترکیب این دو تیم این بد که قبلا یادمه معمولا ترکیب تیم رو جوری میچیدن که اولین سرویس دست پاسور باشه تا تعداد دفاعاتی که تیم سه مهاجم منطقه جلو داره بیشتر بشه ولی توی ترکیب این دو تیم اینجوری نبود و پاسور ابتدای بازی منطقه3 یا 4 بود!!
ببینید مناظق والیبال رو درست متوجه میشم ؟: منطقه 1 گوشه سمت راست و به ترتیب خلاف عقربه های ساعت می چرخند؟ یعنی مناطق 1 و 6 کنار هم قرار می گیرند ؟
یه سوالی برای من ایجاد شده چرا همیشه ( شایدم بیشتر مواقع ) قطر پاسور از منطقه 1 ابشار می زنه در واقع در حین چرخش وضعیت قطر پاسور به چه شکل می شه ؟ چون کمتر به یاد دارم مثلا غفور از جایی غیر از منطقه 1 و گاها 2 ابشار بزنه!
دوره راهنمایی یک سال عضو تیم والیبال مدرسه بودم . یادمه چرخش معضل بزرگی برای بچه ها بود . کلا دو جلسه تمرین می کردیم کل جلسه مشغول یادگیری جا به جایی ها بودیمالبته اون موقع ها در مدارس از سیستمی که همه پاسور می شن استفاده می شد . کلا سوالات زیادی از جا به جایی ها قبلا داشتم که الان به یاد ندارم .
نوع چینش بازیکنها اینجوریه و در جهت عقربه ساعت چرخش صورت میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا قطر پاسور رو کاملترین بازیکن انتخاب میکنن ولی مهمترین خصوصیاتش باید بازیکنی باشه که پشت خط زن باشه در در مواقعی که پاسور منطقه جلو زمینه بتونه به حلمه تیم کمک کنه.
و اینکه چرا بیشتر بازیکنهای قطر پاسور از منطقه اسپک میزنن فکر کنم این بستگی به هماهنگی بین بازیکنها و پاسور مربوط میشه و شاید منطقه قرار گیری پاسور.البته اینجور بازیکنها معمولا حرکت پایپ (اسپک از منطه 6) هم انجام میدن.
نبینم دژمن در شما نفوذ کنه ناامید بشینبا حمایت تماشاگران میتونیم صربستان رو شکست بدیم!هرچند واقعا مقابل روسیه خوب کار کرد و 1 امتیاز هم گرفت.جدول گروه B هم به این شکله :
کوبا با توجه به میانگین امتیاز کمتر فعلا جای ما رو گرفت در رتبه ششم! امیدوارم از آلمان و صربستان امتیاز خوب بگیریم 6-5 و از ایتالیا و کوبا هم حداقل 1-2 ... انقدر هم رها نکنیم که آره سال اوله و نتیجه گرایی کلا نباشه!
نمیدونم زیرساخت و امکانات مورد نیاز برای چنین کارهایی ایجاد شده یا نه ولی همه فدراسیون ها دارن شروع میکنن بلیت فروشی آنلاین و ... یا شاید قبلا هم بوده توجه نکردیم برای بازی صربستان هم میتونید از اینجا تهیه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه مهم- ظرفیت فروش اینترنتی بلیط جهت صندلی های بخش آقایان میباشد.![]()
ايران را به آرژانتين ترجيح دادم
تيم ملي واليبال ايران اين افتخار را دارد که در بيست و چهارمين دوره ليگ جهاني واليبال حضور داشته باشد
تيم ملي واليبال ايران اين افتخار را دارد که در بيست و چهارمين دوره ليگ جهاني واليبال حضور داشته باشد. اين افتخار به نام فدراسيون واليبال و خوليو ولاسکو، سرمربي آرژانتيني تيم ملي ثبت ميشود. در کنار ولاسکو، هموطن او، خوان مانوئل سيچلو به او کمک ميکند. سيچلو، سرمربي تيم جوانان آرژانتين بود ولي به محض دريافت پيشنهاد ولاسکو براي حضور در تيم ملي ايران، هدايت تيم جوانان کشورش را رها کرد و به تهران آمد. او هم مثل ساير مربيان دنيا، احترام خاصي براي ولاسکو قائل است و حتي پيشنهاد مربيگري در تيم ملي آرژانتين را نيز به خاطر همکاري با ولاسکو رد کرد.او سابقه سرمربيگري تيم گيتيپسند اصفهان را هم دارد. صحبت هاي او را در زير مي خوانيد.
بازي با تيم ملي واليبال بلغارستان چقدر بر بازي برابر روسيه تاثير داشت؟
تيم ملي واليبال بلغارستان به اين خاطر براي بازي دوستانه قبل از ديدار ما با روسيه در ليگ جهاني واليبال انتخاب شد که نوع بازي و مهارتهاي آنها شباهت زيادي به تيم ملي روسيه داشت. سرويسهاي پرشي و دفاع خوب، مخصوصا روي توپهاي بلند از خصوصيتهاي بازي بلغارها بود که به ما کمک ميکرد براي بازي با روسيه آماده شويم و پيشرفت کنيم.
در بازي با صربستان، صربها فشار زيادي روي دريافت کنندههاي ما ميآورند؟
تيم ملي صربستان از 3 بازيکن که سرويسهاي پرشي بسيار خوبي ميزند، برخوردار است. يکي قطر پاسور و 2دريافت کننده اين تيم. البته ممکن است دفاع وسط اين تيم هم سرويسهاي خوب بزند ولي در مقايسه با 3 بازيکن قدرتي صربستان، چندان تعريفي ندارد.
چه شناختي از تيم صربستان داريد؟
صربستان تيم بسيار خوب و قدرتمندي است که از نظر فيزيکي شباهت زيادي به ما دارند. آنها مثل ما بازي ميکنند ولي در استفاده از توپهاي برگشتي، دفاع و سرويس خيلي بهتر عمل ميکنند. آنها از نظر فيزيکي مثل بلغارستان و روسيه نيستند و شباهت زيادي به خود ما دارند اما در تکنيکهاي واليبال از تيم ايران بهتر هستند. اگر تيم ملي صربستان که هفته گذشته، تيم کوبا را در کوبا شکست داد در اين هفته بتواند روسيه را هم شکست دهد، در مقابل ما هم براي پيروزي و صعود به مرحله نهايي به ميدان ميآيد و اين کار ما را سخت ميکند. اگر صربها از روسيه ببازند، ممکن است بازي ما با اين تيم کمي سادهتر باشد. بعد از بازي با بلغارستان و روسيه از بازيکنان ايران توقع داريم که در دفاع روي تور و دفاع داخل ميدان، خوب عمل کنند.
چرا ترجيح داديد به جاي سرمربيگري تيم جوانان آرژانتين به ايران بياييد و دستيار ولاسکو شويد؟
من با ولاسکو هر روز يک مطلب جديد ياد ميگيرم. تجربه خوبي است که در يک کشور با فرهنگ متفاوت کار کني. از من خواسته شده در تيم ملي آرژانتين هم به عنوان دستيار «خاوير وبر» کار کنم ولي من ترجيح دادم در کنار ولاسکو در تيم ملي ايران باشم.
90/منبع.
من که دلم روشنهنبینم دژمن در شما نفوذ کنه ناامید بشینبا حمایت تماشاگران میتونیم صربستان رو شکست بدیم!
پریشب خواب دیدم بازی اول رو 3-0 بردیم![]()
بلیت تماشای اولین مسابقه ایران و صربستان تمام شدبه گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، صبح امروز پنجشنبه 30 خرداد ماه ظرفیت فروش بلیت تماشای دیدار اول ایران و صربستان در چارچوب رقابت های لیگ جهانی والیبال به پایان رسید. کمیته برگزاری مسابقات اعلام کرد: فروش بلیت بازی روز جمعه ایران و صربستان فقط اینترنتی بوده و اکنون به پایان رسیده و ظرفیت آن تکمیل شده است. همچنین این کمیته از کلیه هواداران تیم ملی والیبال در خواست کرد تا در صورت عدم تهیه بلیت از طریق اینترنت روز جمعه جهت تماشا به سالن مسابقه نیایند.
به امید یک بازی خوب و پیروزی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)